Istanbul trafiğinden kurtulmanın en güzel yolu.
Istanbul trafiğinden kurtulmanın en güzel yolu.
Ankara trafiginden herkes sikayetci demekki. Ben istanbulda yasiyorum ama ankaraya 1 defa motorla gittim ve ayni gun kirmizida gecen bir kro tarafindan ezilmeme ramak kalmisti. Adamin cevap kirmizada gecerim dediydim gardas kusura bakma. Bi laf edecm olmuycak burada aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor. Gene ayni zamanlar kirmizida bekliyorum arkadan korna calan okuz gecsene diye isaret ediyor kirmizida. Isin ilginci arkadaslara anlatiyorum cevap su bizde geciyoruz ama kontrollu geciyoruz şok şok ustune kirmizida kontrollu gecmek nedir arkadas
Araçların sizi fark etmesini sağlayın ve kör noktalarından uzaklaşın eğer bağlantı yollarından değilseniz yani E-5 ayda TEM de iseniz araçlardan yavaş kalmayın saygılar...
Bence çok sıkıntı.
Dün akşam abimle arabadayız.Evimizin tam önü dört yol bi ablamız çekmiş altına mersoyu elinde telefon gece 12 de 100 le mahalle arasında kullanıyor.Bizim mahallede de kasksız scooter ler bi yığın , sıfır ekipmanlarda orada burada apaçilik yaparlar.Vel hasıl kelam sonuç belli 16 yaşında daha ehliyeti bile yok omuzdan altı tamamen felç olmuş çocuğun , İstanbul da çok fazla sorumsuz insan var bunu gören abimle ben 2 saat kavga ettim.Al bak gör filan diye başımın etini yedi her şeyi geçtim o çocuğa yazık değil mi ? Allah kimsenin başına vermesin...Tekeriniz düz bassın..
Ankara'da motosiklet kullanmadım ancak bazı sınavlarım nedeniyle Ankara'ya gittim ben bu kadar hödük-gavat tipi bir arada görmedim desem yeridir.Sözüm ona başkent olucak olmaz olsun böyle başkent.Araç kullanıcıları tam canavar öne kırmalar mı dersin tapagaz gidenmi küçücük şahin ile koca otobüsü sıkıştıranmı dersin neler neler.Tamam şehiriçi yolları otoban gibi ama insanlarında sıkıntı var.Adres soruyorum cevap vermeyen adam gibi yardımcı olmayan tiplerle karşılaştım vs. vs. Ankara'mı mümkünse yolum hiç düşmesin oraya ben İzmir'den memnunum arkadaş...
Şeytan İcadı
Ankara trafiğinde yaşadığım olayı anlatiyim araba ile.
Seyir halindeyken önüm, solum, sağım bomboş olmasına rağmen arkadan ford focus hb araç onlarca sellektör ile taciz etti. Neyse 3 şeritli yolun en sağına geçtim, yol verdim. Bu sefer önüme geçip ani firen yapmalara başladı Sırf 34 plaka olduğum için !
Frenlemeler 3-4 kere devam etti, kaza yaptırmaya çalıştı (hiç bir neden yok) Bastı gitti... Bir süre sonra bunu yakaladım tabikide, bu sefer tacize ben başladım. Yaklaşık 10 dakika sellektör yaptım. Yan yana geldiğimizde silah çıkartıp sağa çek dedim
Şöför bıyıklı gavatın teki ve yanında kapalı eşide var. Silahı görünce süt dökmüş kuzuya döndü haliyle Yanımda babam, kardeşim var. Onlar sakinleştirmeye çalışıyor, bir yandan onlarda küfür ediyor filan buda yaklaşık 10 dakika sürdü... Ankara istikametinden, İstanbula kadar abartısız 100küsür kilometre adamın peşinden geldim. Zaten istanbula gidiyordum, korksun dedim
Silah olayını doğru bulmuyorum fakat bu gibi tiplere karşı yapıcak bir şey yok. Ruhsatlı olduğu içinde korkucak bir şey yoktu, ateş almadığı sürece. Şimdi düşünüyorumda adam resmen canımıza kast etti. Keşke indirip dövseydim, içimde kalmış
Takım taklavat tam olduğu sürece trafikte saygı görüyor motorcu.. hele benim zırhlı eldivenleri görenler yol verdiğim halde hayır önce sen geç diyorlar apaçi gibi çıkan adam yok olur gider,kaskınızı takın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)