Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Harley Davidson Bot

REKLAM ALANI
    hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    Arkadaşlar aşağıdaki fotoğrafı olan Harley Davidson botlar motosiklet için güvenlik olarak uygun mu? Yoksa sadece markanın prestiji mi kullanılmış?

http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Voodoo Child - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1-güvenlikle alakası yok o botların
    2-harley davidson isim hakkını alan bir türk firma tarafından caterpillar gibi Türkiyede üretiliyorlar. dolayısıyla normal bir bot olarak o eski sağlamlıklarından eser yok şimdi.
    hasanrs bunu beğendi.

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Altın değerinde nasihat denemeden almayın !
    İnanılmaz ağır ve rahatsız,ısıtmıyor,kayıyor,bir botta olacak tüm özelliklerden yoksun sadece şekil var.
    Harley kaliteli olarak bilinir ama son zamanlarda Türkiyede üretiliyor dockers gibi orjinal değil yani uzak durun.

hrctbn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD (2013)
    ben kullandım motosiklet kullanırken.

yağışlı havada su alıyor, sıcak tutmuyor, topuğu çok sorun yaratıyor ve çok ağır. Tabanının kaygan olması, korumayla alakası olmaması ve ağırlığından dolayı düştüğünde ayağını kırılma noktasına getirmesi de cabası.

üzerine biraz daha para koyup motosiklet botu almanı şiddetle tavsiye ederim.
    ceyceypad bunu beğendi.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Ben biraz araştırmıştım, sorna gittim Caterpillar aldım.İkisi de güzel değil emin olabilirsiniz.Harleyler çok su alıyormuş yazılanlara göre ben araştırdığımda okuduğum o.Cat i ben söyliyeyim heç gereği olmayan bir bor .Suya dayanıklı diyor ama su geçirmez demiyor.Yani su alıyor.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    yds nin motosiklet botları var onlara bakabilirsin sağlam duruyor.

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    ben 2 senedir kullanıyorum ama motorsiklet botuyla alakası yok su alıyor ama sıcak tutuyor.turkiyede yeşil kundura yapıyor motorsiklet dışında kullanacaksan tavsiye ederim günlük hayatta su almaz yamulmaz birçok bot gibi yeşil kundura kaliteli üretiyor.
    http://www.yesil.com.tr/erkek/

hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    Adı harley ama sadece görsel olarak iyi anlaşılan... Keşke güzel bir motor botu olsaydı :/
    http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

hrctbn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD (2013)
    Alıntı hasanrs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adı harley ama sadece görsel olarak iyi anlaşılan... Keşke güzel bir motor botu olsaydı :/
    Bence araştırmaya devam etmelisin Alpinestars, Hein Gericke, Dainese gibi markaların günlük kullanıma çok uygun hatta motosikletin olmasa bile giyebileceğin çok güzel ayakkabı ve botları var.
    hasanrs bunu beğendi.

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    kardesım bunun farklı bır urununu bızzat kendım kullanıyorum sanırım 5-6 yıl once ıstanbul kozyatagı carrefour karsısında yesıl kunduradan 180 tl gıbı bır rakama almısdım. cok guzel bot seklı fılan herseyı on numara fakat. o kadar agır kı ılk 2 hafta ayagını yerden kaldıramıyorsun tabı ınsan zamanla alısıyor. fakat cok agır oldugu ıcın ınsanın corabını bıle ayagından cıkartıyor ( yururken ) sıcaklık konusunda arkadaslar sıkayet etmısler fakat ne yalan soleyım ben cok memnunum o acıdan hıc sıkıntı yasamadım yasadım desem yalan olur. bu botun motosıklet korumasıyla ılgı ve alakası olmayıp sadece marka ya ozgu yapılmıstır. bılgın olsun.
    hasanrs ve ceyceypad bunu beğendiler.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Valla benim bildigim eskimiyor sicak tutar su alir zaten su almaz ibaresi yok gayet memnunum motor botu degil o ayrı cohoper kullanabilirsiniz ama motor botu diye cakma mallara 350 400 de veremem verene saygı duyarım sidi marka bot almistim 1 sezonda pert oldu fuardan indirimli almıstım 160 a
    _pLay_06 ve hasanrs bunu beğendiler.
    www.erkakurye.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)