150cc Kros motor tavsiyeleriniz.
Reklamlar
-
Merhabalar. Forumda yeniyim. Yaz ortası gibi 2.el 150cc kros motor almayı düşünüyorum. Bütçem 3000 lira. Şilede yaşıyorum. Motoru kampüs içinde ve 50-60 km'lik ufak arazi gezileri yapmak için kullanacağım. Aklımadki motor Mondial X-Treme Max. Motorda aradığım özellikler çok yakmasın ve arıza çıkarmasın. Tecrübenize ve bilginize dayanarak bu motoru önerir misiniz veya tavsiye edeceğiniz başka motor var mıdır ? Teşekkürler.
Reklamlar
-
bahsi geçen motoru kullanmadım tarzım olmadıgından dolayı fakat o parayı ona vericene git bi mh drift al üste kalanlada arazi lastigini al keyfine bak sorunda yaşamazsın inan ne zaman yakıt aldıgını unutursun.caddede ise crossla yüzüne bakmayanlar ilgiyle motoru incelerler.karar senin.
-
xtreme iyidir. Zaten bildigim kadari ile 150cc pek bi cros yok. Temiz ramzey bulursan olabilir. Kanuni cros 150vardi ama nasıl bir motor bilmiyorum. Ben yamaha xt kullanıyorum gayet güzel ama 125cc.
-
volkan mucan adlı üyeden alıntı
bahsi geçen motoru kullanmadım tarzım olmadıgından dolayı fakat o parayı ona vericene git bi mh drift al üste kalanlada arazi lastigini al keyfine bak sorunda yaşamazsın inan ne zaman yakıt aldıgını unutursun.caddede ise crossla yüzüne bakmayanlar ilgiyle motoru incelerler.karar senin.
Açıkçası Mh drift'in tipi çok hoşuma gitti. Okuduklarım kadarıyla memnun olmayan yok denecek kadar az fakat Mh drift commuter sınıfına girdiği için araziye çıksam sıkıntı çıkarmaz değil mi ? Bir sorum daha olacak. Senede 1 defa motoru memlekete götürmek istiyorum (Zonguldak). 300 kmlik uzun yolu mh drift veya X-Treme Max kaldırabilir mi?
-
Xtreme iyidir
-
[QUOTE=BerkayGünönü;3283184]Açıkçası Mh drift'in tipi çok hoşuma gitti. Okuduklarım kadarıyla memnun olmayan yok denecek kadar az fakat Mh drift commuter sınıfına girdiği için araziye çıksam sıkıntı çıkarmaz değil mi ? Bir sorum daha olacak. Senede 1 defa motoru memlekete götürmek istiyorum (Zonguldak). 300 kmlik uzun yolu mh drift veya X-Treme Max kaldırabilir mi?[/QUOTE]
Bakımını yaptıktan ve sınırlarını aşmaya çalışmadan yani zorlamadan gittikten sonra niye kaldırmasın..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Extreme max iyidir.Max'ın sayfasında gerekli tüm detayları bulabilirsin.Cross candır.
-
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
-
gireceğin araziye bağlı. eğer çok dağ tepe gezerim diyorsan cross motor al. yok ben hafif engebe bide köy yolarında giderim diyorsan mh drifte işini görür. ama direk dağ tepe taş yol olmayan yerden giderim diyorsan kesinlikle cross.
-
F/P olarak pişman olmazsın MAX dan
buyur sayfamızı incele öyle karar ver
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler