Al bi sıfır mcx bak keyfine
3550 tl peşin fiyatı plaka ruhsat sigorta falan üste kalan 100-200lede arkaya güzel bi topcase tamamdır 4bin liraya hem herşey dahil hem topcase alabilirsin hemde canavar gibi sıfır motorun olur
uzun yolmu ? 2kişi 110 sabit ara sıra zorlarsan 120yi hafif geçer dişli değişimiyle uzun yolda 120 sabit çıkarsın 2 kişi parça ucuz yedek parça bol kendini kanıtlamış bi model mondial diye ön yargılı olma ybrden cbfden aşağı kalır yanı yok düzenli bakımla 50bin km çok rahat devirebilceğini düşünüyorum ha cbfden daha çok titreşimi var orası ayrı ama cbfle 1buçuk saat gidip mola verirsin bunda 1saatte mola verirsin cbfle 5saatte varırsın bunla 4saatte varırsın
selesi bence rahat tabi kişiden kişiye değişir rahatsız dersende pofuduk bi sele yaptırırsın 50-60 liraya ek süngerle olur biter. Yerden çok yüksek abartmıyorum dişli lastik taksan araziye vurursun motoru tık demez torku muhteşem rüzgarmış bayırmış dinlemez cbfle 3 te zor çıktığın yeri bununla 4te dip gaz çıkarsın gece far aydınlatması falan müthiş lastikler kalın buda daha güzel yol tutuşu sağlıyor tabi güzel bi lastikle
kuryelik yaptım ben bizim şirketinki ybrydi motorlarımız ybr çok kullandım tavsiye etmem ne yönden etmem çok yavaş kalır uzun yolda ama şehir içinde evden işe işten eve muhteşem motor çok hafif çok kıvrak çok rahat çooook dayanıklı 1.kalite bir motor, cbfde çok fazla kullandım diğer arkadaşlardan cbf çok rahat bi motor tam bi sakin,dünya umrunda değil tip adamlar için tın tın dünyayı gezersin kalite olarak çok abartıyor bizim milletimiz abarttıkları kadarda ahım şahım bi kalitesi yok sadece HONDA sadece marka sıfır parası hele sadece ama sadece adından doolayı o fiyatta mcx hondanın ürünü olsaydı eminim cbfe okadar fiyat biçtiklerine göre mcxi herhalde 6liradan aşağı satmazlardı
güç performans ve uzun yol istiyorsan mcx derim 50 liraya koltuğa bi ek süngerle cbf kadar rahat olur arkaya ve yanlara çantada çok yakışıyor ve yüksek olduğundan enduro havası veriyor ön tur camı falan süper bir motor... yakıtı biraz fazla onlara göre ybryi bu konuya katmıyorum o 125lik ve çok az yakıyor ama şehir dışına çıkılmıcak bi motor bence cbf mcxe göre az bişey az yakıyor çok uçuk rakamlar yok 100kmde 3lt civarı yakıyor benım mcx arka fren disk arka amortisörler gazlı ve ben çok memnunum herkes nekadar sert falan desede korna çiftli arabadan beter kornası var
Kısaca uzun yolda rüzgarda bayırda beni bezdirmesin diyorsan mcx şehir içi agrasif olsun ışıklarda beni geride bırakmasın ara sollamalarda seri olsun diyorsan mcx yerden yüksek olsun kaldırım dağ tepe zorlamasın diyorsan mcx çok az yaksın şehir dışına çıkmam diyorsan ybr fazla yakmasın fazla gitmesin tın tın heryere gideyim azda kalite olsun ama yağ yaksın önemli değil diyorsan cbf
kalite olarakda bence en kalitelisi ybr, cbf ve mcx aynı kalite bence aynı şartlarda kullanımda 2side yolda bırakmıcak derecede kaliteli motorlar buda benim canavarın resimleri
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/59/w0q4.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/823/ck4b.jpg