Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Ben Bu Kadar Pişkin Bi İnsan Görmedim Hayatımda (Kaza Yaptım)

REKLAM ALANI
    lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Sabah okula gidiyordum motorumla her gün olduğu gibi. 100 metre falan vardı okula tam göbeği döndüm düz ve geniş caddede hızlanacağımda pat diye arkamdan birşey dokundu ve kendimi yerde sürüklenirken buldum. Tamam olabilir normaldir ama sonrası var bide. Ben yerde kıvranıyorum kolumu tutarak, bana çarpan Mercedes'in sahibi gelip şunu söylüyor. Sende bişey yok olan benim arabaya oldu bişeyin varsa hastaneye "git".
    Deliye döndüm eğer kolumu kaldırabilecek durumda olsaydım öldürecektim adamı orada. Sen gel geniş yola sağ dipten giden motora arkadan dokundur bide gel üstüne bunları söyle. Hadi oldu bi dalgınılk yaptın bi özür dile nasıl insansın lan sen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Polis çağırsaydın keşke!

Motosikleti
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polis çağırsaydın keşke!
    Ben olayın şokundayken olay oldu bittiye getirildi adam bastı gitti. Kendide biliyor çünkü %100 hatalı olduğunu. Plaka falan alan da olmamış
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...

cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    orada mercedesin yıldızını söküp adama saplamak olması gereken fakat bu gibi durumlarda hep basiret bağlanır.

Çok geçmiş olsun kolunda önemli bir şey var mı ?

Şikayetçi ol.
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Çok geçmiş olsun...
    Hocam öyle öküzlük yaptığı için özellikle trafiği çağıracaktınız neticede arkadan çarpmış %100 suçlu.Tutanak falan tutturup hiç olmazsa adamın canını sıkabilirdiniz...
    Muhakkak hastahaneye de uğrayın ne olur ne olmaz...

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    direk polisi arayıp tutanak tutturun kesinlikle de taviz vermeyin
    hasanrs bunu beğendi.

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Ağır "1. isim Hayat kadını 2. Kolay elde edilen, düşük ahlaklı kadın" çocuğuymuş.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    ehliyet-ruhsat varmıydı sende peki?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    kaskla bi kafa çekip kafatasını patlatabilirdin. Benim başıma gelse ne kolu? boşver kolu abe buraya gel diyip girişirdim herife, sana gecmis olsun motorda bi hasar varmı?

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Geçmiş olsun. Plakayı alabilseydiniz keşke gider karakola şikayette bulunurdunuz.

mystic80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Üstünüze alınmayın ancak ehliyet bence abartılıyor. Ehliyetsiz olsa ve çok afedersiniz dangalak ehliyetli sürücü arkadan vurunca ehliyetsiz olan insan nasıl suçlu bulunuyor. Burada yasal işlemlerden bahsetmiyorum. Yasalara göre tabiki de ehliyetsiz çıkılmaz ancak mantıken bana uymamakta. Canınıza kast ederek kullanan ehliyetlileri canınıza kast etmeden motorlu taşıt kullanan ehliyetsiz insandan üstün nasıl bulabiliyorsunuz. Tekrar söylüyorum lafım size değildir düşüncem budur.

Saygılarımla

hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    Genelde hümanistimdir ama insan öyle biri ile karşılaşınca herhalde adamın kafasında sharp kask testi yapmak ister? Bakalım kask kaç yıldız alacak :/
    mystic80, fusuy364 ve cesur509 bunu beğendiler.
    http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

Motosikleti
    Alıntı Jokzilla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaskla bi kafa çekip kafatasını patlatabilirdin. Benim başıma gelse ne kolu? boşver kolu abe buraya gel diyip girişirdim herife, sana gecmis olsun motorda bi hasar varmı?
    Bide yerde yatarken motorda bi hasar yok dediler bana. Bende uzatmak istemedim kendimde de pek birşey olmayınca. Ama gerçek motoru elime aldığımda çıktı. Gidon yamuk, arka amortisör kırılmış oraya çarptı muhtemelen. Egzoz koruması fırlamış
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı lickup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olayın şokundayken olay oldu bittiye getirildi adam bastı gitti. Kendide biliyor çünkü %100 hatalı olduğunu. Plaka falan alan da olmamış
    Keşke plakayı alabilseydin gider savcılığa suç duyurusunda bulunurdun.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ulan kafa göz kırma diyorsunuz haklı olduğun yerde haksız duruma düş ne kafa varmış be afedersin ama bunu yapmak geri zekalılık olur bizim millet haklarını bilmiyor bilse o adama bakın görün nasıl süründürüyor
    Alıntı Jokzilla adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Baya kötü bir durum geçmiş olsun.Forumda bi arkadaş vardı mersonun sağ aynasını gerilerek tekmeyle kırmıştı galiba bence öyle bir olay müstahak böylelerine yada sağlamca uğraşacaksın suç duyurusu v.s.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Mobese Kayıtları
    Tanık
    Sağlam Avukat

Sana bunlar lazım. Yıldıza rütbe sorulmaz. !

Motosikleti
    az önce servisten aradılar 60 lira fatura kestiler. 40 Lira işçilik alıyorlar gidon değiştirmeye. Ne diyorsunuz normal mi?

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı lickup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az önce servisten aradılar 60 lira fatura kestiler. 40 Lira işçilik alıyorlar gidon değiştirmeye. Ne diyorsunuz normal mi?
    Parçaları temin edebildiğin müddetçe işçiliğini kendin yap. Mondial gibi bir motoru ne diye servise bırakırsın ki ? 20 liralık parçaya 40 liralık işçilik mi alınmış. Motor içerisinde bir parça olsa da sök tak olayı olsa neyse. Gidonu sök yenisini tak 40 lira. Geçen araba ile tilkiye gömdüm. Ön tampon parçalandı. Götürdüm sanayide erit- yapıştır, tırnaklarını değiştir + yeni panjur ve kısmi macunlama için 50 Lira verdim. Pra kolay kazanılmıyor. Hırsız ve üçkağıtçı Mondial, Asya, Kanuni servislerine de kolaylıkla paranızı kaptırmayın.

Senin gidon KDV dail 17,25 lira. 15-20 arası parçacılarda bulurdun. Hele konyada. Deltaforce, kendisi mondial'in yedek parça tedarikçisidir ve Konyada bölge ana depoları var :D ben bile kırılan grenajlarımı konyadan kargoyla almıştım.

cici0042 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR ESD '12
    Ali keşke plakayı alsaydın kardeşim denk getirirdik elbet.
    Parasıyla mahkemeyi bile satın alır ama sokaklarda adelet yoktur kan alırlar malum yerinden
    Geçmiş olsun

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)