Ben Bu Kadar Pişkin Bi İnsan Görmedim Hayatımda (Kaza Yaptım)
Reklamlar
-
Sabah okula gidiyordum motorumla her gün olduğu gibi. 100 metre falan vardı okula tam göbeği döndüm düz ve geniş caddede hızlanacağımda pat diye arkamdan birşey dokundu ve kendimi yerde sürüklenirken buldum. Tamam olabilir normaldir ama sonrası var bide. Ben yerde kıvranıyorum kolumu tutarak, bana çarpan Mercedes'in sahibi gelip şunu söylüyor. Sende bişey yok olan benim arabaya oldu bişeyin varsa hastaneye "git".
Deliye döndüm eğer kolumu kaldırabilecek durumda olsaydım öldürecektim adamı orada. Sen gel geniş yola sağ dipten giden motora arkadan dokundur bide gel üstüne bunları söyle. Hadi oldu bi dalgınılk yaptın bi özür dile nasıl insansın lan sen
Reklamlar
-
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Polis çağırsaydın keşke!
Ben olayın şokundayken olay oldu bittiye getirildi adam bastı gitti. Kendide biliyor çünkü %100 hatalı olduğunu. Plaka falan alan da olmamış
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
orada mercedesin yıldızını söküp adama saplamak olması gereken fakat bu gibi durumlarda hep basiret bağlanır.
Çok geçmiş olsun kolunda önemli bir şey var mı ?
Şikayetçi ol.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Çok geçmiş olsun...
Hocam öyle öküzlük yaptığı için özellikle trafiği çağıracaktınız neticede arkadan çarpmış %100 suçlu.Tutanak falan tutturup hiç olmazsa adamın canını sıkabilirdiniz...
Muhakkak hastahaneye de uğrayın ne olur ne olmaz...
-
direk polisi arayıp tutanak tutturun kesinlikle de taviz vermeyin
-
Ağır "1. isim Hayat kadını 2. Kolay elde edilen, düşük ahlaklı kadın" çocuğuymuş.
-
ehliyet-ruhsat varmıydı sende peki?
-
kaskla bi kafa çekip kafatasını patlatabilirdin. Benim başıma gelse ne kolu? boşver kolu abe buraya gel diyip girişirdim herife, sana gecmis olsun motorda bi hasar varmı?
-
Geçmiş olsun. Plakayı alabilseydiniz keşke gider karakola şikayette bulunurdunuz.
-
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Üstünüze alınmayın ancak ehliyet bence abartılıyor. Ehliyetsiz olsa ve çok afedersiniz dangalak ehliyetli sürücü arkadan vurunca ehliyetsiz olan insan nasıl suçlu bulunuyor. Burada yasal işlemlerden bahsetmiyorum. Yasalara göre tabiki de ehliyetsiz çıkılmaz ancak mantıken bana uymamakta. Canınıza kast ederek kullanan ehliyetlileri canınıza kast etmeden motorlu taşıt kullanan ehliyetsiz insandan üstün nasıl bulabiliyorsunuz. Tekrar söylüyorum lafım size değildir düşüncem budur.
Saygılarımla
-
Genelde hümanistimdir ama insan öyle biri ile karşılaşınca herhalde adamın kafasında sharp kask testi yapmak ister? Bakalım kask kaç yıldız alacak :/
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Jokzilla adlı üyeden alıntı
kaskla bi kafa çekip kafatasını patlatabilirdin. Benim başıma gelse ne kolu? boşver kolu abe buraya gel diyip girişirdim herife, sana gecmis olsun motorda bi hasar varmı?
Bide yerde yatarken motorda bi hasar yok dediler bana. Bende uzatmak istemedim kendimde de pek birşey olmayınca. Ama gerçek motoru elime aldığımda çıktı. Gidon yamuk, arka amortisör kırılmış oraya çarptı muhtemelen. Egzoz koruması fırlamış
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
lickup adlı üyeden alıntı
Ben olayın şokundayken olay oldu bittiye getirildi adam bastı gitti. Kendide biliyor çünkü %100 hatalı olduğunu. Plaka falan alan da olmamış
Keşke plakayı alabilseydin gider savcılığa suç duyurusunda bulunurdun.
-
ulan kafa göz kırma diyorsunuz haklı olduğun yerde haksız duruma düş ne kafa varmış be afedersin ama bunu yapmak geri zekalılık olur bizim millet haklarını bilmiyor bilse o adama bakın görün nasıl süründürüyor
Jokzilla adlı üyeden alıntı
-
Baya kötü bir durum geçmiş olsun.Forumda bi arkadaş vardı mersonun sağ aynasını gerilerek tekmeyle kırmıştı galiba bence öyle bir olay müstahak böylelerine yada sağlamca uğraşacaksın suç duyurusu v.s.
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
Mobese Kayıtları
Tanık
Sağlam Avukat
Sana bunlar lazım. Yıldıza rütbe sorulmaz. !
-
az önce servisten aradılar 60 lira fatura kestiler. 40 Lira işçilik alıyorlar gidon değiştirmeye. Ne diyorsunuz normal mi?
-
lickup adlı üyeden alıntı
az önce servisten aradılar 60 lira fatura kestiler. 40 Lira işçilik alıyorlar gidon değiştirmeye. Ne diyorsunuz normal mi?
Parçaları temin edebildiğin müddetçe işçiliğini kendin yap. Mondial gibi bir motoru ne diye servise bırakırsın ki ? 20 liralık parçaya 40 liralık işçilik mi alınmış. Motor içerisinde bir parça olsa da sök tak olayı olsa neyse. Gidonu sök yenisini tak 40 lira. Geçen araba ile tilkiye gömdüm. Ön tampon parçalandı. Götürdüm sanayide erit- yapıştır, tırnaklarını değiştir + yeni panjur ve kısmi macunlama için 50 Lira verdim. Pra kolay kazanılmıyor. Hırsız ve üçkağıtçı Mondial, Asya, Kanuni servislerine de kolaylıkla paranızı kaptırmayın.
Senin gidon KDV dail 17,25 lira. 15-20 arası parçacılarda bulurdun. Hele konyada. Deltaforce, kendisi mondial'in yedek parça tedarikçisidir ve Konyada bölge ana depoları var :D ben bile kırılan grenajlarımı konyadan kargoyla almıştım.
-
Ali keşke plakayı alsaydın kardeşim denk getirirdik elbet.
Parasıyla mahkemeyi bile satın alır ama sokaklarda adelet yoktur kan alırlar malum yerinden
Geçmiş olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)