Pulsarın su soğutmalı olması karizma karşısındaki en iyi özelliği sanırım
Pulsarın su soğutmalı olması karizma karşısındaki en iyi özelliği sanırım
Tam 1 sene sonra konuyu hortlatacağım ama, bugün sözleşmeyi yaptım ve yarın kısmetse HERO KARİZMA motorumu alacağım. Daha önce Bajaj Boxer kullanmış birisi olarak Pulsar almamamın sebebinide açıklamak isterim. Öncelikle Benim gittiğim servis hiçbirşeyi garantiye sokmuyor ve söyledikleri sözün arkasında durmuyordu. Allahtan büyük masraf çıkaracak bir sorun yaşamadım. Ufak tefek şeylerinde parasını verip yaptırdım. İkincisi yedek parça fiyatları artık isyan ettirdi. Hondanın Yamahanın parçalarından çok daha pahalı tüm parçaları. Motoru ilk başta ucuzdu ve tuttu, o zaman servisten çakıyordu. Şimdi hem motor muadillerinden yüksek fiyat, hem yedek parçası çok çok pahalı,hemde servis 5 para etmez. Heroyu henüz bilmiyorum ama motoru alırken çok güzl ilgilendiler, 5 senede garanti veriyorlarki bu çok iyi bir durum. Inşaallah Bajaj gibi her boka kullanıcı hatası demezler. Asıl sorum ise, Hero Karizma kullanıcılarının yaşadığı kronik sorunlar nelerdir? Nelere dikkat edeyim. Özellkle rodaj konusunda yardım istiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)