Bajaj Pulsar 200 ns bekleyen arkadaşlar !!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
7000 di utanmadan 7900 mü yaptılar bu fiyatı....
Allah bu distiribütörlerin gözünü karnını doyursun...
-
driftleri kaça aldınız hocam çok fazla kişisel değilse? hayırlı olsun.
-
Motor gelmeden iki kere zam yapılırmı. Yahu. Gelmeden bin lira zam. En iyisini yazmışsınız.diğer bekleyen arkadaşlarada tavsiye ederim.bende sıfır hero alacaktım beklediğim Modeller gelmedi. 2 ci el inazuma yı aldım geçtim.
-
-
Ben de boxer alacaktım mayıs gibi, kesinlikle almıycam
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
driftleri kaça aldınız hocam çok fazla kişisel değilse? hayırlı olsun.
Allah(cc) razı olsun. Bayii elindeki 2013 leri eritip 2014 modellerin gelişine hazırlık yaptığı için ve EKONOMİ arkadaşın da üstün çabaları sayesinde uygun aldık.
adem80: Motor gelmeden iki kere zam yapılırmı. Yahu. Gelmeden bin lira zam. En iyisini yazmışsınız.diğer bekleyen arkadaşlarada tavsiye ederim.bende sıfır hero alacaktım beklediğim Modeller gelmedi. 2 ci el inazuma yı aldım geçtim.
Adamların satış politikası belli: Ülkenin sosyo-ekonomik yapısı, demagojik durumu, kullanım yeri ve amacı, hangi modele rakip geldiyse fiyat karşılaştırması vs. kısacası kaça iteleyebiliriz.
-
-
Ben şu anda 2012 model apache kullanıyorum memnunum ama biraz daha kalıplı ve güçlü bir motora ihtiyacım var, bu sebeple fiyatından ve şeklinden dolayı bekliyordum kendilerini ve fuara koşup çok detaylı inceledim,
1-eski motorumdan kalıp olarak çokta farklı olmadığını gördüm,
2-üzerine binip değişik pozlarda resmimi çektirdim motordan anlamayanlara gösterdim , beğenmediler eşim ve kızlarım dahil,
3-Malzeme kalitesini tvs den bir puan eksik buldum
4-Şase özellikle beni tedirgin etti çok zayıf geldi bana
5-vites değiştirme boşluğunu beğenmedim birde vites pedalı çok esniyordu hoşuma gitmedi
Velhasıl ben suzuki inazuma ve hyo 250 r ye dönüş yaptım nasipse
-
solmyr adlı üyeden alıntı
Ben de boxer alacaktım mayıs gibi, kesinlikle almıycam
boxır sız gezdigine degmez
5 10 tl degil mi boxır %100 pamuk olanlari tercih et
-
Bu arada drift alan arkadaşlara hayırlı olsun ama drift apacheden sonra bana çok takoz geldi kızmayın ama demem lazım biraz kullandımda geçen gün malesef acı gerçeği gördüm yoksa şekil olarak beğeniyordum.
-
Crocuta adlı üyeden alıntı
Driftten memnun kalıp kalmaman ne istediğine bağlı hocam , bir ay sonra bir yaşına giricek mesela benim drift. Sparişi vermişsin artık gerçi , vibrasyon tamamen yok değil az da olsa var. (Bi 2012 model ve altı apachelerdeki kadar yok yani.) 135cc 13bg . Çok seri bi makina. Parça kalitesi vasat. Yakıt tüketimi 100 km de 3 litre. Artçı selesi rahat değil. Zayıf biri için ideal olabilir fakat toplu biri için poposunun yarısı dışarıda kalıcaktır
(Kilolu bi arkadaşla 50 kmden fazla gitmek sakıncalı) . Son olarak hocam ben 11 aydır orjinal lastikleriyle kullanıyorum ama durumunuz varsa hemen michelin sport pilotla değiştirin. (Çünkü orjinal lastikleri her motosikletin fabrika çıkışında olduğu gibi maliyetten kısılmış CST marka bi lastikle geliyor.Kuru zeminde kullanılabilir fakat asla ıslak zeminde denemeyin 180 derece döndüğümü bilirim.) Son olarak Sorunlu bi makina hiç değil o konuda hiç sıkıntın olmasın.(Lastikleri değiştirin dediğim gibi , rutin bakımları yaptır , at benzini sıkıntısız kullan
) Kazasız belasız , tekeriniz düz bassın.
Her motosikletin fabrika çıkış lastikleri dandik değil; xmax 250-michelin city grip,yamaha mt 07-michelin pilot road3,honda nc700-metzeler z8,honda cbr600fa-bridgestone battlax bt012 ile geliyor...bu lastikler fabrika çıkışi ve dandik değil...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Ben şu anda 2012 model apache kullanıyorum memnunum ama biraz daha kalıplı ve güçlü bir motora ihtiyacım var, bu sebeple fiyatından ve şeklinden dolayı bekliyordum kendilerini ve fuara koşup çok detaylı inceledim,
1-eski motorumdan kalıp olarak çokta farklı olmadığını gördüm,
2-üzerine binip değişik pozlarda resmimi çektirdim motordan anlamayanlara gösterdim , beğenmediler eşim ve kızlarım dahil,
3-Malzeme kalitesini tvs den bir puan eksik buldum
4-Şase özellikle beni tedirgin etti çok zayıf geldi bana
5-vites değiştirme boşluğunu beğenmedim birde vites pedalı çok esniyordu hoşuma gitmedi
Velhasıl ben suzuki inazuma ve hyo 250 r ye dönüş yaptım nasipse
Aynen-tvs 'nin finisajı ve parça kalitesi gözle görülür biçimde 1 değil sanki 2 tık daha İYİ...
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Bu arada drift alan arkadaşlara hayırlı olsun ama drift apacheden sonra bana çok takoz geldi kızmayın ama demem lazım biraz kullandımda geçen gün malesef acı gerçeği gördüm yoksa şekil olarak beğeniyordum.
Sıkıntı yok kızmam . Bu tür konuları aşmış biri olarak, motosiklet sıralamamdan da anlaşılacağı üzere motosikleti hep büyüteyim demedim. Aldığım motosikletten zevk almayı bildim sadece. Motosikletten ziyade benim ruh halim ve gezdiğim yerler aklımda kalır. 7. motosikletim ve sonuncusu değil. Rodajını iyi yaparım, çok km yapmam ve 1 - 2 sene sonra yeni sahibine sıfır motosiklet bırakırım inşallah.
-
bugun bajajı onayladım o parayı hak eder
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
her an değişik bir yorum alıyorum pulsar hakkında fikrinize saygı duyarım, canlı görmediğim için söylenenlere takılı kalıyorum vites pedalı esnemesi yok şasi zayıf falan filan sizin yorumunuz nedir ? cbr kullanıcısısınız
-
Defalarca yazdık kar marjı dahil 3 liraya satılan bir motor tamam vergisini masrafını karını koy 6 liraya sat o dahi faiş ya neyse adam 8 lira diyor ayıp yahu altından mı yapıldı türkiyeye özel,almayın tepkinizi koyun
-
Ben honda cb500x den vazgectim bu seneki malum hareketlerinden dolayi.fuar da pulsara ve sym wolf e baktim alici gozuyle.wolf u daha tatminkar buldum ama arada 3bin lira fark olunca pulsara yoneldim.pulsari yakindan inceledim ve f/p orani cazip geldi.ilk kullananlardan birisi olarak riskte alip mart'in 15.de odemek kaydiyla 7350liraya pulsar ve bir adet kask icin anlastik fuarda.eger ki sark kurnazligi yapilip fiyati 8bin civarina cekerlerse kesinlikle almiyacagim.yine de motosikletin performansi icin bisey diyemem burada kimse kullanmadi ama kalip olarak o kadar da ufak bir motosiklet degil.
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Böyle yorumları görünce 10 olsa yarar Size. Bir fiyat belirliyosun, Motor sayılmayan bin TL zam koyuyorsun. Ben almayacağım için farketmez.gelmeden 10 kere zam koysun farketmez. Bari alacaklar ve beğenenler, siz bari yapmayın.:-B
-
7900 TL olacağı da nereden çıktı ? Adama sordum, fiyatı 7370 TL gibi birşey olacak. Benim motoru da isteyen olursa 2000 TL'ye veriyorum.
-
Hayırlı olsun en güzelini yapmışsınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)