Daha okadar ölmedik http://www.youtube.com/watch?v=GrYIlVJaCSI
Daha okadar ölmedik http://www.youtube.com/watch?v=GrYIlVJaCSI
katılıyorum size, ancak gel gelelim, Her markanın bayilerinde farklı fiyat politikaları olur. Bu nun tespit edilip şikayet edilmesi gerekir. Şirket politikası gereği resmi fiyattan farklı satış yaptığı için bayilik elinden alınabilir. Ama benim demek istediğim şirket politikasının uygulandığı ekonomik politikalardan bahsetmedim, yanlış anlama. Ekonomik sistemin fiyat politikalarından bahsettim.
Bayi indirim yaparsa kendi cebinden gider yaparmı indirim sizce
Benin çinliden 1 sene önce 800 tl kar alan bayi şimdi bu bajajdan kaç tl kar yapıyordur acaba
Pulsar bende alacaktım 3.500 pesin verip 3.500 taksitlendirecektim, fiyat artınca bütçeyi ayarlayamadım, vazgectim almaktan gorgusuz kuralkan'la ugrasamam. Alirim 150 cc motor 1-2 sene idare etsin satar baska alirim.
Fiyat yükseltme politikasına tepki göstermeniz çok iyi arkadaşlar en azından aç gözlü şirketler birazcık düzene girerler.
Fakat şu motoru alıcak arkadaşlara ricam izmirden alıcak var ise test etmemiz için bizim gruba getirebilirse çok sevinirim
Sürmesek artçı olsakta yeter
Eger istanbuldan alıcak varsa barkın beye mesaj atsın forumdan veya facebook profilinden mutlaka bajaj denemesi için dönecektir. olumlu veya olumsuz.
Milletimiz bilinçlensin kötü motor ise megelli gibi olmadan durduralım milleti en azından forumdan.
Fakat iyi ise kalitesi zaten çabuk zamanda yayılır.
400 cc modeller gelecekmiş ama 2015'te... Bu hafta bayiden öğrendim.
Www.bajaj.com.tr sitesinde 400 lüklerin 2015 fuarda görücüye çıkacağı yazıyordu. Akşam olmadan haberi kaldırdılar.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Evet haberin kaldırıldığını bayi de söyledi. Bekleyelim bakalım ne olacak ?
Kuralkanla hiç alışverişim olmadı ama internette karşılaştığım Kuralkandan yana gelen şikayetler çoğumuzu kitliyor gibime geliyor.Hayırlısı artık.Artık bir güven adımı atılır mı ya da es ki tas eski hamam devam edilir mi görüp ona göre karar vereceğiz.Bu belirsizlikte adım atmayı pek istemiyorum şahsen.
Serkan abi hayırlı olsun yamaha en iyisini yapmışsın mt07 alıcak bütçen vardı ne diye bajajla majajla kafanı yordun neyse tekrar hayırlı olsun kısmet olursa bursada birgün beraber gazlarız bu arada pulsarı test edince özelden yada tlfndan bilgi verirsen sevinirim bekliyorum haberleri
Sağolasın. Bütçeyi zorlamak istemiyordum aslında ama artık kırk yaşından sonra daha ne kadar bekleyeceğiz dedim ve almaya karar verdim. Bursa'ya gelirsen ara görüşelim. Ben Eskişehir'e kesin gezmek için gelirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
Aldım ama bizimki merak işte, ne kadar motor varsa denemek istiyorum. Bakalım bayiden haber bekliyorum Boxer ve Pulsar geldiğinde beni çağıracak.
3 sene önce bi vatandaşdan cok uyguna sıfır boyutunda kanuni bora aldım.
motorun küçük bi devrilmesinde kilometre sayacı camı catladı.
3 sene önce analog düttürük bi kilometre sayacının fiyatı kanuni de 185 liraydı
mondialde benzer göstergelerin fiyatları 40 50 lira idi o zamanlar.
şimdi ben gidip kanuninin servisi olacagı bajajı alır mıyım? veya bir başkasına aldırırmıyım? önerir miyim?
# motosikletle.blogspot
Merhaba arkadaslar bursa bajaj yetkili bayi ve servisiyim formda pulsar 200 ns ile ilgili cok guzel konulara deginmissiniz ozellkile fiyat acisindn size sunu garanti edebilirimki ben simdiden araclari kapora alip satmaya basladim bizim kendi sirket profilimiz geregince musteriyle anlasma yaptigim gunku fiyat gecerlidir eger yukselrse musteriden hicbir fark talep etmiyorum aksine duser ise musteriye farki geri odyrm 1991 yilindan beri sirketimiz bu sekilde calismakta. Ayrica 15 nisandan sonra pulsari magzamzda olucak test aracida mevcut olacaktir bu konuyla ilginen arkadaslara elmden geldigince burdan veya yazacagm numaralardan yardimci olablrm teknik acidan satid acisindan 05449100086 veya 02242116489
Merhaba oncelikle sunu belrtym kuralkan firmasi altinda geliyor ancak bajaja hicbir sekilde karisamiyorlar ve yedek parca fiyatlari kaninye ve hint mal olmasina gore cok uygun
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
Yeni yalova yolunda buttim lambalrini gectikten sonra gelen ilk lambalardan panayira giriyosunuz 50 metre ilerde sagda isterseniz ozelden numaranizi atin pulsar geldiginde ariyalim buyrun geln test edin cunku sizon dusuncelernz bizim icin onemli
iyi hoş da fiyat yazmamissimiz
kaça satiyorsunuz pulsari
mondialde motor fiyati da belki
parça fiyatlari da mondialyp.com da belli
sizin işler seffaf mi yoksa sen ql motoru parça fiyatlari ne çıkarsa bahtina mi
3600 e motor alan biri modenasti herhalde
1 kaza
1800 e patlamış masraf
guya az yakiyordu nerde kaldı ekonomi ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)