Bajaj Pulsar 200 ns bekleyen arkadaşlar !!!
Reklamlar
-
rebel_punto adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam. Siyah rengi kalmıştı sanırım. Fiyat performans açısından tork değeri 30 nm yapıyor bu arada
Seko seni kizdirmalarina izin verme. Ben şimdiden 400 cc lik leri beklemeye başladım bile :D
O 400cc'likler gelecek mi acaba.bajaj pulsar 400cs modeli cok hos.ben de bekleyebilirim eger gelecekse.
Reklamlar
-
Seko adlı üyeden alıntı
Hala son hıza göre kıyaslama mı yapıyorsunuz? Pulsar'ın Drift'ten neredeyse 2 kat fazla torku, buna bağlı acayip hızlanması, enjeksiyonu, 6 vitesi, su soğutması ne olacak ? O fiyat farkını bunlara veriyorsunuz 140 km hızla gidebilmesine değil.
bir laf vardır
ne kadar çok zimbirti o kadar cok ariza
gerci pulsarin ileri mühendislik urunu imaji bu deyimi biraz geçersiz kılabilir
-
Onu motor kullanılmaya başlandıktan sonra göreceğiz.
-
hamzarat adlı üyeden alıntı
O 400cc'likler gelecek mi acaba.bajaj pulsar 400cs modeli cok hos.ben de bekleyebilirim eger gelecekse.
http://www.motosiklet.net/forum/yeni...eri-video.html
www.bajaj.com.tr adresinde haberler bölümünde, fuarın birinci günü, 400 lüklerin 2015 fuarında geleceğini yazmışlardı. Akşama haberi kaldırmışlar Bekleyelim bakalım duke ile aynı motos vs. iyidir herhalde, motosikleti pç etmezlerse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------
Arkadaşlar hayırlı cumalar, bajaj auto Türkiye den aradılar, fiyat ve sipariş için bayiyi aramamı söylediler. Konuştum fiyatı sizin için sabitleriz kurtarmayacak bir fiyata gelirse kaporanızı geri veririz dediler. Mondi aldım dedim, aldığım fiyatı söyledim, abi bedava almışsın getir az aşağısına fazla zarar etmeden ben alayım kaporan olmuş olsun dediler ne yapayım
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
www.bajaj.com.tr adresinde haberler bölümünde, fuarın birinci günü, 400 lüklerin 2015 fuarında geleceğini yazmışlardı. Akşama haberi kaldırmışlar
Bekleyelim bakalım duke ile aynı motos vs. iyidir herhalde, motosikleti pç etmezlerse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------
Arkadaşlar hayırlı cumalar, bajaj auto Türkiye den aradılar, fiyat ve sipariş için bayiyi aramamı söylediler. Konuştum fiyatı sizin için sabitleriz kurtarmayacak bir fiyata gelirse kaporanızı geri veririz dediler. Mondi aldım dedim, aldığım fiyatı söyledim, abi bedava almışsın getir az aşağısına fazla zarar etmeden ben alayım kaporan olmuş olsun dediler ne yapayım
Mondiyi 3bine bajajı 6999 a sayarlarsa olur.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
www.bajaj.com.tr adresinde haberler bölümünde, fuarın birinci günü, 400 lüklerin 2015 fuarında geleceğini yazmışlardı. Akşama haberi kaldırmışlar
Bekleyelim bakalım duke ile aynı motos vs. iyidir herhalde, motosikleti pç etmezlerse.
sen 2600 e aldın. Eğer plaka sigorta masrafını daha yapmadıysan tekrardan 2600 e bırakılabılır. Az aşağısı falan olmaz. Sıfır motor.
Bunun yanında zaten 600 lük bir makinan var. Neden yanına pulsar alasınkı, 125 lik ucuz bir commuter sana daha fazlasını vaadeder.
Ama suzukıyı satıp 400 lük bajajları bekleyebılırsın :D
-
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
sen 2600 e aldın. Eğer plaka sigorta masrafını daha yapmadıysan tekrardan 2600 e bırakılabılır. Az aşağısı falan olmaz. Sıfır motor.
Bunun yanında zaten 600 lük bir makinan var. Neden yanına pulsar alasınkı, 125 lik ucuz bir commuter sana daha fazlasını vaadeder.
Ama suzukıyı satıp 400 lük bajajları bekleyebılırsın :D
Yok plaka işlemlerini başlatmadım daha. Büyük motosiklet eksik olmaz o sıkıntı değil. Vstrom gider Gs gelir o başka. Kökü benim değil - emanetçiyiz.
2500 a alırım dedi ama bayi zaten pulsardan kazanacak bir de driftten kazanmasın bari
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------
turkish39 adlı üyeden alıntı
Mondiyi 3bine bajajı 6999 a sayarlarsa olur.
Yok fiyatı 7371 de sabitledi.
-
pejo-jawa-titan-ybr-cbr250-vstrom650
-
çok alakasız olacakda R60 DİYE Bi araba gibi motosikletileri var. yani sonuçta motosiklet motoru vardır da 20 hp filan
bunun fiyatı nedir?
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
pejo-jawa-titan-ybr-cbr250-vstrom650
1996 dan beri sele ile iç içe bir totomuz var. Motor dayanmıyor ne yapayım. 2004 te 4 aylığına 50cc lik bisan ve 2005 te 3 aylık, 2002model cbr 600 f, deneyimim de oldu.
-
1996 dan beri sele ile iç içe bir totomuz var. Motor dayanmıyor ne yapayım. 2004 te 4 aylığına 50cc lik bisan ve 2005 te 3 aylık, 2002model cbr 600 f, deneyimim de oldu.
600 luge de mi emanet bindin
emanet esya burosu gibi mübarek
drifti ne satiyon daha yeni aldin havalar guzel bin tadini cikar ufak bir zam gelebilir yaza doğru zarar etmezsin nerde hani pulsar geldiği
yok illa satacam dersen forumdan birine sat yabanciya gitmesin veya şahsa sat bayi kazanıyor zaten kazanacağını
-
Yok 600f emanet değildi. Yakıtı ve ergonomisi yüzünden sattım ama hala rüyalarıma girer. Dün gece urfa - adana 2 saate gittim rüyam da tabi
Drift i bayiye veresim yok. Hayırlısı olsun kimin kısmeti ise onun olur zaten
-
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
600 luge de mi emanet bindin
emanet esya burosu gibi mübarek
drifti ne satiyon daha yeni aldin havalar guzel bin tadini cikar ufak bir zam gelebilir yaza doğru zarar etmezsin nerde hani pulsar geldiği
yok illa satacam dersen forumdan birine sat yabanciya gitmesin veya şahsa sat bayi kazanıyor zaten kazanacağını
Katiliyorum. Hem 2500 nedir 2011 modeller o fiyata gidiyor zaten.
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
Katiliyorum. Hem 2500 nedir 2011 modeller o fiyata gidiyor zaten.
bende 2013 mayıs çıkışlı var. 2011 modeli 2500 ediyorsa bunu sana 2700 e bırakyıım o zaman
-
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
bende 2013 mayıs çıkışlı var. 2011 modeli 2500 ediyorsa bunu sana 2700 e bırakyıım o zaman
2014 mart çıkışlısı var 10 (on) km de
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
son kalan drifti de EKONOMİ ve rebel_punto isimli arkadaşlarımın sayesinde ben aldım. kendilerine çok teşekkür ediyorum burdan da
Motosiklet elinize geçti mi?
-
Motosiklet elinize geçti mi?
Selim abiyle tanışıyoruz.
Facebooktan sordum pazartesi gelecek demişti.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
rebel ölücülük yapmak gerekirse. bana sat 1500 lira veririm
-
Arkadaşlar, Pulsar ın fiyatın 7 370 açıklandı, son hali. Bu fiyat konusu her bayiden bayiye değişebilir. Kapitalist düzende bilirsinizki, Şirketlerin üretmiş oldukları ürünlerin satılması gerek bir satış fiyatı vardır. Oda resmi fiyat olarak açıklanır. Beyaz eşyada da böyle, Otomotivde de böyle, tüm ticaret sektöründe böyledir. Ama gel gelelim Üretilen ürün bayinin eline geçtiği için kendisi tavsiye edilen resmi fiyatın üzerinde de satış yapabilmektedir, tavsiye edilen resmi fiyatın altında da satış yapabilmektedir. Yani bayiden bayiye değişiklik göstebilmekte. Onun için tüm satış noktalarını taramakta fayda olduğunu düşünüyorum. Siz bir elektronik eşya alırken, ya da bir motosiklet alırken aynı ürünün, aynı markanın, aynı modelin fiyatlarını her satış noktasında farklı bulabilirsiniz. Bu serbest ticaret ekonomi sisteminin sonucu. İstesenizde istemesenizde bu böyle. Ben Bajaj alın demiyorum ancak hangi ürünü alırsanız alın bayiden bayiye fiyat değişikliği olabilmekte. Yorumlardan okuduğum kadarıyla, sadece bir arkadaş 8 000 tl ye yakın bir fiyat almış. Ama almış olduğu bu fiyatın içinde plaka tescil masraflarıda olması mümkün. Ama anladığım kadarıyla başka yorum yazan arkadaşlar bayilerden resmi fiyat üzerinden fiyat almışlar 7 370 tl. O yüzden ne alırsanız alın satış noktalarını iyice taramadan almayın derim.
-
galatalhusam adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, Pulsar ın fiyatın 7 370 açıklandı, son hali. Bu fiyat konusu her bayiden bayiye değişebilir. Ben Bajaj alın demiyorum ancak hangi ürünü alırsanız alın bayiden bayiye fiyat değişikliği olabilmekte. Yorumlardan okuduğum kadarıyla, sadece bir arkadaş 8 000 tl ye yakın bir fiyat almış. Ama almış olduğu bu fiyatın içinde plaka tescil masraflarıda olması mümkün.
resmi satış bayisi olan bayilerde, peşin fiyatı internet sitesinde ne yazıyorsa o paraya satmak zorundadır. kendi indirim yada zam yapma şansı yok
bu senin dediğin şekilde yapan bir resmi bayiyi biz şikayet ederek elinden bayiliği aldılar faiş fiyat politakası yüzünden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)