200cc motor 8000 lira? Yürü be güzel Türkiyem, 9000 lere, 10000 lere yürü.
Fuarda gördüm ve tamamen hayal kırıklığı... Buram buram Hindistan kokuyor...
7.371 TL
KDV ve ÖTV dahil tavsiye edilen satış fiyatıdır.
sitesinde bu yazıyor ahan da bakın
8000 nerden çıktı? ??
bajaj.com.tr/pulsar/44/pulsar-200-ns
şimdi ben ikisini kıyasladım zaten, illaki beygir farkı tasarım farkı olacak, zaten aynısı değil, tasarım farkı var diyede mükemmel bir tasarımı var diyemem, mondialden daha mükemmel tasarıma da sahip diyemem, arkadaşın temel ihtiyacını karşılıyor mu karşılıyor ben ona bakarım... 120 yapıyor mu yapıyor, sorunsuz mu sorunsuz. tamm gerisi pek önemli değil... 20 km fazla yapmış yapmamış aradaki fiyat farkı kapatır zaten onu... benim kıyasım da senin bahsettiklerinin hiçbirinden bahsetmedim zaten, şöyledir böyledir demedim hocam, sadece temel ihtiycı vurguladım hızı vurguladım... ergonomiye girmeye gerek yok ikisi zaten bambaşka motorlar.
Doğrudur arkadaşlar doğrudur hak veriyorum size..Fiyatındaki saçmalık kişiden,bayiden kaynaklı mesela ben rks 150 alırken sitesinde 3400 yazıyordu gittim 3200 e aldım.Şuan yanılmıyorsam 3800 yazıyor (Hayır şimdi baktım 3905 yapmışlar :D ) OHA diyorum YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.. haklısınız haklı... ;)
rebel_punto abim yeni motorun hayirli olsun kazasiz belasiz surusler, ben hala bekleyis icindeyim benim icin pulsar guzel bir alternetif performans 250cc lik bir motor ayarinda, diger bir cok 200 lukle karsilastirilamz bile kastettigim 200cc 17 18 bg hava sogutmali olanlar,
Abi öncelikle hayırlı olsun paraya acımadan direk lastikleri değiştir diyorum driftin lastikleri çok kötü aşırı kötü hiç ustundekileri eskitiyim deme ben öle yaptım şimdi acısını çekiyorum....
yuuuh 7900 tl mondiale vermem anca bi 600cc lik motor yapsa belki
son kalan drifti de EKONOMİ ve rebel_punto isimli arkadaşlarımın sayesinde ben aldım. kendilerine çok teşekkür ediyorum burdan da
obareeey, birde kuralkan getirecekmiş bu motoru. kuralkan som altın getirip satsa almadan önce iki kere düşünürüm.
Hala son hıza göre kıyaslama mı yapıyorsunuz? Pulsar'ın Drift'ten neredeyse 2 kat fazla torku, buna bağlı acayip hızlanması, enjeksiyonu, 6 vitesi, su soğutması ne olacak ? O fiyat farkını bunlara veriyorsunuz 140 km hızla gidebilmesine değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)