Arkadaşlar daha önce bu araç takip sistemini kullanan varmı ? İşe yarıyor mu cidden ? Maliyeti ortalama ne kadardır ? bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
Arkadaşlar daha önce bu araç takip sistemini kullanan varmı ? İşe yarıyor mu cidden ? Maliyeti ortalama ne kadardır ? bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
şirketlerin pek çoğu kullanıyor bu tarz sistemler
sana bir username ve password veriliyor sende google haritalar tarzı bir haritadan konumunu görebiliyorsun aracının
sorun şu ki motorda iyi bir yere gizlemek şart su vs almaması gerekiyor ve allah korusun çalınması durumunda hemen bulunamayan erişelemeyen bir yerde olması gerekmesi
Ya motorda saklayacak bi yer buluruz da.Bi kaç yerde okuduğuma göre şirketlere falan veriliyormuş şahsi kullanım varmı acaba ?
bir arkadaşım bu işi yapan bir firmanın satış mümessili. Kampanya yapmışlar. GSM modülüyle birlikte 240$ a satışını yapıyorlar (2 yıl boyunca operatöre kuruş para ödemiyorsun. 2 yıl sonra aylık 10TL turkcell'den fatura gelecek) Geçenlerde bana da ayırmasını söyledim. Şu an bana rezerve etmiş durumda (170$ a gelecekti) Ama bazen günlerce motora binmediğim oluyor. Bu süre zarfında aküyü tamamen bitirebiliyormuş. Yani eğer düzenli olarak motor kullanmıyorsan tavsiye etmem. Akünü bitirebilir.
gps alabılırsın ama m2m hattı alman gerek bunun ıcınde ya sırket olacaksın yada src belgen olacak 290 tl makıneyı aldım aylık 20 tl de tel ve takıp ucretı verıyorum
Benim gittiğim kızıltopraktaki ustam bir telefon şirketi ile toplu anlaşma yaparak baya ucuza getirdi. Motosikletelere bu servisi veriyorlar şu anda.
Benim şahit olduğum 2 şeyi anlatiyim ben sana.
Dolapdere civarında biyerde bir doktor abimiz var, er6-n'i çalındı ve gidip bi vstorm aldı. Takip sistemi taktırdık.
Motosikleti bıraktığı yerde bulamayınca hemen telefonla yılmaz abiyi aradı. Yılmaz abi android tablteeten direk yerini öğrendi motosikletin. Edirnekapıdan gidip kapılarına dayanıp aldılar geri.
Bir olayda fenerbahçede. Yakın bi arkadaşımın gsxr-1000'i var. Gece yatarken kıllanıp bi kalkıp motora bakmış. Yerinde yok. Hemen telefonundan nerde motor diye bakmış, sokağın ilerisinde taksi durağının orda gözüküyor.
Hemen taksi durağını aramış, abi benim motorum çalındı orda gözüküyor falan diye. Taksiciler farketmiş ki 2 kişi bi motorla oynayıp duruyolar hemen ilerde. Tabi bi sağlam dövmüşler adamları. Bizimkide motoru gelip almış.
Tek gördüğüm dezavantajı, eğer 2 hafat motora binmezsen aküyü etkiler. Ama ben şahsi olarak 2 hafata motora binmezsem ölürüm
Ayrıca motosikletin aküsünüde sökseler, herşeyi deneseler, 48 saat kendine yeticek gücü vra takip sisteminin. Bende kullanıyorum, motorun dibine en köşesine sokulmuş bi cihaz, imkanı yok kimse bulamaz. Standar bi yeri yok hepsinde farklı yere koyuyo bide. Ayrıca aküden direk kablo da yok, ordan da anlaşılmıyor.
http://www.motosiklettakip.com/
Motocat Yılmaz Aydemir diye ararsanda bulup danışabilirsin.
benim CBF150 de var şirket taktırdı bizleri izlemek için iyi bişey ama CBF te iki gün çalıştırmayınca akü bitiyo sonra tabana kuvet çalıştırıyon ve tabiki 6 ayda bir aküyü değişmek gerekiyo.
sudan falan benimki hala bozulmadı baya bi ıslandı ama çalışmaya devam ediyo sadece bazen sigortası atıyo başka bişey olmadı bir sene içinde.
en güzel yanı motorunu her yere rahatlıkla brakabiliyon çalınırsa götürdükleri yerde görseler ve fişini çekseler en son yer olarak adresi tam olarak görebiliyon.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Bende 600RR'a taktırdım. AKÜ sorunu kesinlikle olmuyor, onu yaptırdığınız yerle konuşmanız gerekir. Uyku modu diye birşey var. Eğer motor olduğu yerde hareketsiz durursa sinyal göndermiyor ve böylece AKÜ'den enerji çekmemiş oluyor.
Sadece kontak açıldığında veya kontak açılmadan motor sağa sola hareket ettiğinde dahi hemen sinyal göndermeye başlıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)