Son iki motor arasında kaldım hysoung gt250r mı honda cbr 250 mi :D
Son iki motor arasında kaldım hysoung gt250r mı honda cbr 250 mi :D
Honda al honda yılda dört kere zamlaniyor nasi olsa seneye onbeş lira olur.
arkadas cok guzel yorumlamıs 2 yıl kullanır aldıgın paranın ustunde fıyata satarsın :D
tam anlamıyla racing,çift silindir,daha fazla güç,daha agresiflik ama bi o kadarda rahatsız oturuş pozisyonu,şehir içi direksiyon sıkıntısı,biraz daha fazla yakıt tüketimi istiyorsan GTR250
yarı racing,tek silindir,az yaksın çok kaçsın mantığı, spor ama rahat oturuş,şehir içinde biraz daha geniş gidon açısı,düşük yakıt tüketimi istiyorsan CBR250
ikiside sağlam,kendini ıspatlamış,piyasası olan motorlar.CBR 250 nin piyasa ve parça konusunda daha önde olduğunu biliyorsun zaten.seç beğen al
Buna senin bekletnilerin cevap verecek.
Görüntü, gürültü, biraz daha fazla sürat istiyorsan; motorum ss lere benzesin diyorsan hyo...
Kalite, daha rahat sürüş,biraz daha düşük yakıt tüketimi arıyorsan honda...
İkinci eline kafayı pek yakma ikisini de çok rahat satarsın.
Hyo alırken temizini bulmaya dikkat et.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
Az yaksın çok kaçsın honda cbr tek silindir oda iyi
2011 üzeri temiz bir hyosungu karşılayacak bütçen varsa kesinlikle hyosung. Kalite konusunda hondadan hiçbir eksiği yok kimse çamur atmasın oturuş pozisyonu da orta yaşlı göbekli lapacı biri olmadığın sürece hiç de rahatsız değil. Kaç km yaparsam yapayım bir yerimin ağrıdığını hatırlamıyorum doğru oturuş pozisyonuna alıştıktan sonra. Ama aklındaki hyosung eski model bir şey ise hondaya yönelmeni tavsiye ederim
tabiki honda bol servis ve yedek parça daha ne olsun nereye gidersen git servis sıkıntısı yok bu yurt dıındada öyle.
bende hyosung gt250R almak istiyorum yaza doğru inş bekledim gbi sorun çıkarmaz
Eger cocuk gibi mızmiz ve sabirsizsan cbr al servisi her yerde vardir ve parca daha kolay bulunur
Eger ben gercek racing tarzi ogreneyim , ileride 600cc oturdumu misafir evinde gibi hissetmeyeyim , goruntum olsun iki silindir tadina bakayim bastimi kacsin , meshur v motor tecrubesi edeyim diyorsan hyosung gt 250 r al.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)