Hayirli olsun bende önümüzdeki ay motor almayi düşünüyorum karar vermek ne zor birşey son motosikletim olucagi için çok dikkatli seçim yapmam lazim 125 150 cc grubunda olacak bbüyük ihtimal
Çok teşekkür ederim. Ben de (bana göre) uzun süre araştırıp karar verdim. Özellikle ilk motor konusunda karar vermek gerçekten zor. Fiyat, kalite ve performans özelliklerine göre bana en uygun motorun bu olduğuna karar verdim.
Ne kadara aldınız ve motor elinize ulaştımı ulaştıysa ve kullanma fırsatınız olduysa şu şu nedenlerden beğendim ama şunlarda olmasaydı harika motordu diyebileceğiz özellikleri varsa sölerseniz sevinirim.
Doğru şeçim yapmışsınız.Apache'den memnun kalacaksınız.Yalnız bugün fuarda Bajaj Discovery modelini inceledim çok hoşuma gitti 125 cc 13 beygir ve fiyatı 3800 tl discovery de düşünülebilir.
Tvs nin yeni kasaları daha güzel.Sıfır km mi alacaksınız
Peki takipteyim o halde .
Aramıza hoşgeldin,ben 30 bin km yi devirdim arabaları gaza getirirsin bu motorla dikkat
doğru seçim, hayırlı olsun
Bir tvs kullanıcısı olarak sana önerim nisan sonuna kadar sabret ve discovery incele beğenirsen al yada netten iyice araştır discovery çünkü titreşim sıfırmış motorda ve oturuş pozisyonu çok rahat
cok dogru bır secım yapmıssınız. tebrıkler.
Kullanmadan yorum yapmak istemem ama şöyle söyleyim 0 motor alacak olsam ve şeçenek olarak Cbf 150 ybr 125 arasında kalsam tercihimi şuan olduğu gibi apacheden kullanırım.Ama discovery 1.fiyat çok iyi 2.13 Beygir 3.Yakıt apache den daha iyi 4.Oturuş pozisyonu çok rahat 5.Titreşim hissedilmiyor.Ama tip olarak apach2'nin yanından geçemez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)