Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motor mu Araba mı?

REKLAM ALANI

yağnak yağmuru dışında -2 yada -3 dereceye kadar motora binerim içlik al ceket al içine kazak git buff değilde maske al kolay kolay üşümezsin birde bot ve eldiven aldın mı tamamdır baya birşey alman lazım ama şöyle söyleyim uygun fiyatlı koruma ekipmanlarımı almıştım İzmirde bir yada -2 -3 derecelerde baya rahat sürdüm sadece ellerim üşüdü ondada eldiven içliği alsam çözülürdü üşengeçlikten almadım :D Bence motora devam hacı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    8 bin tl lik araba, 4 bin tl lik motor al. her ikiside olsun kafanı yorma

emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tabiikide araba .
    Şahin olsun , murat 131 olsun ama araba olsun .
    motosiklet nedir ?
    motosiklete 5 kişi kızlı erkekli doluşup biyere çekip müziği açıp bira içebilir misin ?
    Universite de 4 teker demek hertürlü ortam demek .
    Hele kışın . motor dediğin işkence .
    bu arada motorunu yol yakınken sat .
    şimdi bile edeceği rakam 9.000-tl
    al bir araba bey gibi bin.
    fabrisio bunu beğendi.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    motoru sat,temiz bir renault 9 broadway al(lpg li) ama gte olsun...1991/1993 model arası,6,000 / 7,000 civarına da temizini bulursun,kalan paraya da 150/250 cc arası bir motosiklet al,hava iyi olursa motosiklete binersin kötü olursa arabaya...hem broadwayin yakıtı cbr 250 nin yakıtını fazla aratmaz,temizini alırsan masraf da çıkarmaz...ben öyle yapıyorum havanın durumuna göre araç seçiyorum,motorum da arora ar 180...çinli deyip geçme sağlam makina....arabaya da yılda 3 ay ancak biniyorum onun haricinde sadece motor kullanıyorum,arkaya bir de çanta takarsın,full+full şekilde de giyinirsen hiç sıkıntı olmaz

Motosikleti
    CRF 250 L
    kardeş sana tavsiye sakın ucuz diye eski araba alma 250 cc motoru satıp parasıyla alacağın araba ile sanayicilerle akraba olucaksın boğazından kesip yakıtına tamirine b..kna püsürüne harcıyacaksın dersen ki bende paravar 30-35 binliraya dizel yeni araba alıcam o zaman güle güle kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Deymez 10 bin liralik Dede yorgun yazılı araba için.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)