Hız önemli değil, uzun yol yapıcam, max 150 yaparım diyorsun eee sen kendi soruna kendin cevap vermişin zaten arkadaşım. Senin tek alıcağın motor Enduro yada Touring motorlardır. Konu açmana gerek bile yokmuş.
Hız önemli değil, uzun yol yapıcam, max 150 yaparım diyorsun eee sen kendi soruna kendin cevap vermişin zaten arkadaşım. Senin tek alıcağın motor Enduro yada Touring motorlardır. Konu açmana gerek bile yokmuş.
Bir kaç dk önce f650 ilanlarına bakıyordum benimde gönlüm onda aslında
Çok doğru söylemişsin kontrol benim elimde basarsam gider. sınırı bulmak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Uzun yol yapıcam dediğim senede 1 kez edirneye gidip gelicem toplam 700km geri kalan zamanlar günde 10km yaparım en fazla bu uzun yol mu oluyor
İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Bu hesap iki kişiliktir.
enduro ve s.s apayrı iki makine. Hyo ya da crf bakacaksın öyleyse. Çok uzun vade kullanmam ilerde model değiştirir cc büyütürum dersen hyo, gittiği kadar kullanirim dersen crf derim, ama benim öyle bi bütçem olsa gider yzf 125 alirim hemde hiç düşünmeden. Şekil, karizma, tasarım, kalite...
Marka model bütçene ve zevkine kalmistir.forumdaki ablerinde söylediği gibi çinden uzak dur.marka modeli şimdilik Birak kenara senin cozmen gereken cc sorunu var.biraz video izle 600cc çok bi güç elinin altından kayar gider aman dikkat! Agirdir kontrol edemezsin Allah korusun.tercihin 125-150arasi olsun piş bi kivama gel.yok ama illa 250dersen onla baslayanlarda var ama dikkat! Bi eğitim al madem 250olacaksa israrla ki bana sorarsan olmasin ama.sana tek tavsiyemiz 600u Bırak almayi üstüne bile su an oturma
Bugün fuarda bi oturdum gerçekten ss tarzı oturuş var ama ben o kadar rahatsız olucağımı sanmıyorum. Yol tek 700 değil gidiş geliş 700km yani tek gidiş 350 km
Zaten motorun sağlığı için 100 km'de bir dururum.
150cc motor düşünmüyorum hocam en az 250cc'den başlamayı düşünüyorum çünkü İstanbul trafiğinde 150cc yetersiz kalıyor bence.
sorunuza cevap vereyim (daha önce kullandınız mı boyunuz kaç falan gibi ayrıntılara girmiyorum) enduro alın
10.000 lirayla ve by tecrubeyle F650GS'ye bulaşmanı tavsiye etmem. Crf250l düşünürsen de son hız olarak 120-130km olduğunu bilmelisin. Bu hız beni kesmez dersen yada ben sadece asfaltta kullanırım dersen Gt250 yada Cbr250 alabilirsin. Ama en önemlisi de almayı düşündüğün motorların hepsini 100 metre de olsa kullan dene ondan sonra karar ver.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)