Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tvs Apache RTR 150 Lastik.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    Herkese merhaba arkadaşlar.

Tvs Apache RTR 150 ( 2012 ) Motoruma yeni lastik takmayı düşünmekteyim.
    Fakat aldığım yorumlara göre kimi michelan , kimi pirelli , kimi unilli vs. vs. herkes farklı birşey söylüyor.Kendi motoruma göre en rahatça viraj alabileceğim lastik hangisidir ? Kuru havada kaymayacak istediğim kadar yatırabilip viraj alabileceğim bir lastik istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Benimde böyle bi sıkıntım var stok lastik pek iyi değilmiş,
    Arkadaş belirtmemiş ama bide bunların arasında en ekonomik olanı
    TurkishPower bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı TurkishPower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba arkadaşlar.

Tvs Apache RTR 150 ( 2012 ) Motoruma yeni lastik takmayı düşünmekteyim.
    Fakat aldığım yorumlara göre kimi michelan , kimi pirelli , kimi unilli vs. vs. herkes farklı birşey söylüyor.Kendi motoruma göre en rahatça viraj alabileceğim lastik hangisidir ? Kuru havada kaymayacak istediğim kadar yatırabilip viraj alabileceğim bir lastik istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Michelin pilot sporty - commuter tarzı motorlarda en üst seviye lastiktir(ömrü kısadır-biraz pahalıdır). 2 seçenek pirelli duratraction(nispeten daha ucuz-uzun ömürlü)..
    Küçük motorumda(honda cb125e) da pirelli d.traction kullanıyorum çok memnunum...daha önce de aynı motorumda Pirelli mt-065 vardı(müthiş bir lastik),fakat artık üretilmiyor....fiyat - performans olarak pirelli iyidir-tavsiye olunur...

Bilalancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Michelin Pilot sporty yi Pirelli mt 065 i çok kaliteli üretti insanları kalite olgusuna alıştırdı ve sonra yerlerine daha ucuz maliyetli kalitesiz modelleri üretti (örneğin pilot street) ama fiyat aynı kaldı hatta arttı, bizim Türk Milleti de yedi. Malesef olayın özeti budur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)