SON DAKİKA: Polisler CNR FUAR'da denetimde
Reklamlar
-
Arkadaşlar Polislerden gelen bilgiye göre polisler yine çakallık yapıp CNR EXPO önünde motor denetimine çıktılar az önce. Bir çok ceza kesebilirler aman dikkat.
Özellikle kendi dillerinde kullandıkları K5 denen uygulamayı mümkün mertebe yapın deniyor.
Reklamlar
-
tedbiri elden bırakmamakda fayda var =)
-
lanet olası federaller...
-
Sırf ceza yazmak maksadıyla araç durduran ne kadar polis varsa Allah belasını versin.
-
tanertc adlı üyeden alıntı
Sırf ceza yazmak maksadıyla araç durduran ne kadar polis varsa Allah belasını versin.
Ceza yazılacak birşey varsa zaten yaptığı şey doğru olmaz mı ?
Resûlullah (sav) buyurdu ki: “Bir kul herhangi bir şeye lanet edince, lanet göğe doğru yükselir. Fakat gök kapıları lanete karşı kapatılır. Sonra yere doğru iner. Bu defa yer kapıları ona kapatılır. Sonra sağa ve sola doğru yol tutar. Girecek bir yer bulamayınca lanet edilen kişiye döner. Eğer lanete layık bir kimse ise onda kalır. Aksi halde lanet edene döner.”
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
Fuara Motosikletle gidecekler dikkat
Merhaba Arkadaşlar,
Fuar girişinde polisler ruhsat ve ehliyet kontrolü yapıyorlar. Ayrıca E5 üzerinde motosikletleri durdurup plaka kontrolüde yapıldı. Gidecek arkadaşların bilgisine...
-
Crf'nin sahibi arkadaş inşallah egzozdan ceza yememiştir
-
Bir fiddle gördüm sanki.
-
Arkadaslar crf nin uzerindeki lastikerle asfalt yolda yuksek hiz tehlikeli olurmu yada en fazla ne kadar hiz yapabilir( saglikli olarak),
-
Perşembe günü geldim fuara demek ilk gün diye 1 tane polis bile çevirmedi
-
bizim trafik polisimiz, ancak pusu atıp koçan bitirme derdinde, pasif görev yani.
-
ercan41 adlı üyeden alıntı
Perşembe günü geldim fuara demek ilk gün diye 1 tane polis bile çevirmedi
zaten en iyisi ilk gün bugün bildiğin sıra vardı motosikletlere binebilmek için
-
@aslan26 o lastiklerin 130'a kadar yolu var, yalniz o hizla viraja gireyim deme ve önüe cikacak olasi engele carpmadan durmaya calisma..
o lastiklerin "only for race" oldugunu ve trafige cikma izini olmadigini düsünüyorum..
-
arslan26 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar crf nin uzerindeki lastikerle asfalt yolda yuksek hiz tehlikeli olurmu yada en fazla ne kadar hiz yapabilir( saglikli olarak),
Kuru asfaltta doğru hava ayarı ile lastik sıcak olduğu sürece yol tutuşu kötü olmaz ancak virajlar ve frenlerde dikkat etmek lazım. Normal lastiğe benzemez.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
-
evrağı eksik olan,ehliyetsiz olan vb... cezayı yazacak.normalide bu değilmi zaten...
-
Siz dua edin orada değilim. Sırf geyik yapmak için hepinizi durdururdum
-
-
o bacak çantasımıdır nedır sağdaki abim de var onu nerden bulabiliriz
-
BenCe cok iyi yapiyorlar denetim şart bende kuryelik yapıyorum yeşilyurt da bügün tamm 3 kere ayrı yerlerde beni cevirdiler ehliyet ve plaka evrak koturolu yaptılar cokda hoşuma gitti herşeyim tamdı zaten neden cekineyim buyuk zevkle dur dedikleri yerde duruyorum en fazla 5 dk mı alıyor ne kadar ehliyetsiz evrak eksigi varsa baglasinlar ehliyetsiz gezen arkadaşlarda ders olmuş olur hic de üzülmem 10 yada 15 milyarlık motora biniyor ama ehliyet yok bügün taam yeşilyurt da 4 tane bagladilar sakın beni yanliş anlamayın buda benım dogrumdur yazdım yazılarda kelime hatasi olabilir kusura bakmayın
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)