arkadaslar kızıyoruz fılan ama aslında yapılan cok dogru bırsey . pıyasada o kadar cok calıntı motosıklet varkı aklınız sasar. o acıdan yapılan uygulama bır yonden cok ıyı.
arkadaslar kızıyoruz fılan ama aslında yapılan cok dogru bırsey . pıyasada o kadar cok calıntı motosıklet varkı aklınız sasar. o acıdan yapılan uygulama bır yonden cok ıyı.
Tamam evrak kontrolü güzel bişi ama muayeneden sorunsuz geçen akrep egzoz'a ceza kitlemek, motoru bağlamak gibi boş işlerle uğraşmasınlar.
valla benide cevirdi, verdim evraklarımı geçtim, kusura bakmayın, eksiği olan yesin cezayı.
Ne yani adam denetim yapmasın mı bu işte art niyet arayan arkadaşlar lütfen yapmayın...
Arkadaşım memur görevini yapıcak tabi burda polisin bi çakallığı yok. Aksine ekipmanı olmayan evrağı eksik olan falan filan yesin cezayı öyle zibidi gibi çıkmasın yola.
eksiği,gediği, falsosu olan herkese geçirsin polis.ağlayıp sızlamaya gerek yok.yav bu tarz insanlarla ab ye girmeye çalışıyoz.ne işimiz var bizim ab de...ehliyet alma,muayene yaptırma,sigorta yaptırma,cezayı yiyince polisten kötüsü yok.soba borusu gibi egzoz tak gecenin 4ünde hasta mı var?işe gidecek adam mı var?düşünmeden son gaz milletin ayarlarıyla oyna.sonra kalk gel...neyse.hele hıyarın biri ne diyo geçenlerde;neymiş efendim,2 kutu bira içmişde polis çevirmiş ceza yazıp motoru bağlamış.keşke seni bağlasaydı davar...alman polisinin gözünü seviyim.adamın a...k...zaten buralarda böyle şeyler binde bir oluyo...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)