Fuara gidipte KTM standına uğrayan arkadaşlardan bilgi istiyoruz.Hangi modelleri getirmişler,fiyatlar ne durumda? Özellikle rc serisini merak ediyorum...
Fuara gidipte KTM standına uğrayan arkadaşlardan bilgi istiyoruz.Hangi modelleri getirmişler,fiyatlar ne durumda? Özellikle rc serisini merak ediyorum...
Çok duygusalmış, öyle diyorlar
Korkarak yaşayamazsın!
Ktm Türkiye'de sinek avlıyor. Yurt dışında satışlar daha iyi. Tr piyasasından çekilmeyi düşünüyormuş. Chevrolet'te öyle yaptı.
http://www.otohaber.com.tr/Haberler/...penk-kapatiyor
KTM Türkiye'de pahalı kalıyor... mt-07 ve mt-09 dan sonra nasıl çıplak satacak bilemiyorum doğrusu üretimi hindistan ve çine kaydırmaya çalıştığını duymuştum ama aynı kaliteyi oralarda yakalar mı bilinmez
O paraya alinmaz o motorlar yemisim kalitesini. 10 bin liralik.motor bana toz yutturacak bende ovunecem motor kaliteli diye. 200 luk modelini kullandim kalkis cok iyi gercekten ama son hiz berbat
crossun tekine bindim şöyle bir amortisör testi yapayım dedim adam geldi yanıma amortisörleri patlatacan dedi la dedim bu motor arazide hiç dayanmaz sen ne yin kafasını yaşıyorsun dedim. fazla rağbet yok orada
iyi iyi herkes almasın KTM'yi zaten, 200'lük motor alıp son hız beklentisinin hastasıyım
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
125 den 390 a geçecem ins.
Ktm e binmeyen anlayamaz ztn anca konuşur yemisim kalitesini diye.
KTM de Korlas'a geçiyor
korlasa geçiyor türkiyeden çıkıyor herkes atıp tutuyor, bi kaynak verseniz şu bilgilerinize?
benim bildiğim kadarıyla duke serisi ile kar olmasa bile şimdiye kadar hiç olmayan satış rakamlarına ulaştı ktm.
bunu fuarda motora oturtmalarıyla da uyuşur buldum ben. tayfun daha iyi bilir bunları. söz sende tayfun
bu arada fuarda rc serisinin bu sene türkiyeye gelmeyeceğini söylediler. bi tane vardı sergi için ama o bile satılmayacağmış
ktm butik motosiklet üreticisiydi, duke lar ile birlikte çok satanlar arasına girmeye çalışıyor. ben ktm nin az sattığını düşünmüyorum o fiyatlarla ben istanbulda sürüyle duke görüyorum.
adamlar mx piyasasını da ele geçirdiler. gerçi bu aralar husqvarna, husaberg, ktm olayları karışık ama ktm nin sahibi pierer husky ve berg de büyük ortaklardan hatırladığım kadarıyla.
ktm nin çekilmesini bekleyen hata eder. en fazla olay spormotodan distribütörlüğün alınması olur ki onu da sanmıyorum çünkü ortada bi zmoto gerçeği var. adamlar motor satmak istemiyor
her neyse ktm fiyatları biraz aşağı çekse "peynir ekmek" gibi satar da işte... hindulara verip motoru pulsara benzetmelerinden korkuyorum
Olum kim dedi TR ye RC serisi gelmeyecek diye ?? 2015 te satılacak dendi sadece.
Korlasa geçerse daha iyi olacağını düşünüyorum fiyatların. Beklentim o yönde. Ducati monster serisine bakarak düşünüyorum bunu da.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)