Kontağı açtığımda elektrik gelmiyor ama tepiklemeyle çalıştırdığımda herşey düzgün sebebi ne olabilir ?
Kontağı açtığımda elektrik gelmiyor ama tepiklemeyle çalıştırdığımda herşey düzgün sebebi ne olabilir ?
tepiklemeyle çalışıyorsa iyi
kontağı açtığın halde ışıklar kornada falan ses yokmu...büyük ihtimal sigortan atmıştır...ama sigortası atmış motor tepiklemeyle çalışırmı bilmem
sigortaya bak,sağlamsa bağlantı yerlerini hafif zımpara yap bazen oksitlenebiliyor.en kötüsü akün pert olmuştur benim aküde 1 haftadır sapıttı basarım marşa zırrr diye bi ses ondan sonra çevirir.
akün bitmiş deiğştir düzelcek.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Sigortayı değiştirdim sorun düzelmedi akü daha 1 aylık
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
sigorta yandığında tepiklemeyle bile çalıştırsam lambalar falan yanmıyodu ama bu sefer tepiklemeyle çalıştırdığımda lambalar yanıyo herşey normal muhtemelen aküde bi sıkıntı var
motor çalıştığında ışıklar falan çalışıyorsa şarjda sorun yok demekki...
önce akü kutup başlarına bak gevşekmi çıkmışmı diye...sonra aküyü bi elektrikçiye göster nasıl durumu diye...sonra başka aki tak bakalım çalışacakmı...çalışırsa akünün garantisi varsa geri iade edip yenisini alırsın
öncelikle teşekürler akü kutup başlarına baktım gayet sıkıydı eksi kablosundaki vida paslanmış gres yağı sürdüm pazartesi günü aküye baktırıcam muhtemelen sorun orda
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
tepiklemeyle rahat bi şekilde çalışıyo marş motorunda sorun olduğunu sanmıyorum yinede teşekürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)