Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Elektrik gelmiyor

REKLAM ALANI

Kontağı açtığımda elektrik gelmiyor ama tepiklemeyle çalıştırdığımda herşey düzgün sebebi ne olabilir ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    tepiklemeyle çalışıyorsa iyi
    kontağı açtığın halde ışıklar kornada falan ses yokmu...büyük ihtimal sigortan atmıştır...ama sigortası atmış motor tepiklemeyle çalışırmı bilmem

burkanyavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    siğortan atmamışsa eğer aküde bitik olabilir

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sigortaya bak,sağlamsa bağlantı yerlerini hafif zımpara yap bazen oksitlenebiliyor.en kötüsü akün pert olmuştur benim aküde 1 haftadır sapıttı basarım marşa zırrr diye bi ses ondan sonra çevirir.

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    akün bitmiş deiğştir düzelcek.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Sigortayı değiştirdim sorun düzelmedi akü daha 1 aylık

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tepiklemeyle çalışıyorsa iyi
    kontağı açtığın halde ışıklar kornada falan ses yokmu...büyük ihtimal sigortan atmıştır...ama sigortası atmış motor tepiklemeyle çalışırmı bilmem
    sigorta yandığında tepiklemeyle bile çalıştırsam lambalar falan yanmıyodu ama bu sefer tepiklemeyle çalıştırdığımda lambalar yanıyo herşey normal muhtemelen aküde bi sıkıntı var

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    motor çalıştığında ışıklar falan çalışıyorsa şarjda sorun yok demekki...
    önce akü kutup başlarına bak gevşekmi çıkmışmı diye...sonra aküyü bi elektrikçiye göster nasıl durumu diye...sonra başka aki tak bakalım çalışacakmı...çalışırsa akünün garantisi varsa geri iade edip yenisini alırsın

Motosikleti
    Honda
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sigortaya bak,sağlamsa bağlantı yerlerini hafif zımpara yap bazen oksitlenebiliyor.en kötüsü akün pert olmuştur benim aküde 1 haftadır sapıttı basarım marşa zırrr diye bi ses ondan sonra çevirir.
    kötü haberim var sana marş motorun ölecek haberin olsun
    Osırıs bunu beğendi.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır akü bitik bende,motorcuda yeni akü taktığımda düzeldi. sıcakken bişey yok zaten soğuk havalarda gece akü boşalıyor ve sabah ayazda sıkıntı çıkarıyor. birde 9 amper yerine 7 amper takılı üzerinde onunda etkisi var.. en kısa zamanda değiştiricem artık

Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor çalıştığında ışıklar falan çalışıyorsa şarjda sorun yok demekki...
    önce akü kutup başlarına bak gevşekmi çıkmışmı diye...sonra aküyü bi elektrikçiye göster nasıl durumu diye...sonra başka aki tak bakalım çalışacakmı...çalışırsa akünün garantisi varsa geri iade edip yenisini alırsın
    öncelikle teşekürler akü kutup başlarına baktım gayet sıkıydı eksi kablosundaki vida paslanmış gres yağı sürdüm pazartesi günü aküye baktırıcam muhtemelen sorun orda

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tepiklemeyle rahat bi şekilde çalışıyo marş motorunda sorun olduğunu sanmıyorum yinede teşekürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)