Merhaba arkadaşlar bugün yaklaşık 3 saat civarında fuarda dolaştım.Pek fazla resim işine girişmedim çünkü sağolsunlar motorlarda çoluk çocuk ne kadar alakasız tip varsa gün yapmaya gelmiş gibi insanlar doluydu.Fuarlarda bedava bilet verilmemesi ve davetiyenin kısıtlı olmasını işte bu yüzden istiyorum kuru kalabalıktan geçilmiyor vallahi fuarda çalışana firmalara da yazık.Neyse kısaca incelemelerime başlayayayım.
Honda:Firma malum stand gözükmüyordu insandan.Yeni motorlar getirmişler iyi de yapmışlar ama fiyatlar rezalet malesef.Diğer konuda paylaşılmış
Suzuki:Farklı renkte inazumalar gelmiş.Gladiusu göremedim yerine gsx750 naked modeli vardı fena değildi ancak onlarında standı sönük kalmıştı açıkcası fiyatları da uygun değil açıkcası ama inazuma kanadındaki çeşitlilik güzel olmuş.
SYM:Sym'nin modellerini ve fiyat politikasını seviyorum açıkcası.Hele birde naked modelinin çok güzel mat lacivert rengi gerçekten harikaydı.
Yamaha:Bu senenin bence rakamsal şampiyonu olması lazım olamazsa da gönüllerin şampiyonu mt07-09 serisi tozu dumana katıcaktır gibime geliyor.Fiyat politikası diğer markalara göre ciddi düzeyde iyi ve 2 motorda çok kaliteli.
Hyosung:Beyler yeni gelen motorları kesinlikle almayın.X5 hayal kırıklığı yarattı malzeme kalitesi çok kötü.Kayalar motorun sorumlusu duruyordu.Adam gaf üstüne gaf patlattı.Gelen motorların hiçbiri hakkında bilgileri yok.Test edilmemiş titreşim diyorum titremez diyor,ne yakar diyorum bişey yakmaz diyor.Test sürüşü dedim malesef mevcut değil ama gt250r istersen 2011 model var elimizde diyor sattıkları motorlar 2014...
Bunun dışında ktm,ducati,triumph,bmw,tt choppers gibi markaların standları çok güzeldi ancak euronun şuan ki konumu itibarıyla kendileride oldukça umutsuzlar.KTM standına özellikle çok talep vardı ama fiyatı gören kaçıyor açıkcası.