Fuarda önüme gelen firmaya saydıracağım !!!
Reklamlar
-
Biliyorum biraz saçma bir konu başlığı oldu ama niyetim tam tamına bu. Öncelikle honda'ya cb 500 x için crf 250 m için cb 500 ün fiyatı için. Diyeceğim ki; koskoca firmasınız ama şu tırnak kadar aklınız yok. Ne müşteriyi dinlersiniz ne pazarı araştırırsınız, milleti cbf lere çinlilere mahkum ettiniz diye. sırasıyla bütün pavyonları dolaşıp saydıracağım. Faydası olmaz ama ne bileyim belki birinin eşref saatine denk gelirde memlekete faydamız olur...
Reklamlar
-
İllaki saydırmak istiyorsan, işe vergilendirmeyi koyanlardan başlayabilirsin.
-
onlara hergün saydırıyorum ama nede olsa devlet kafası. fuardakiler özel sektör. birazcıkta olsa kaygılanırlar diye düşünüyorum.
-
Ben çok yırttım kendimi olmuyo Hatta motosikletçi dostlarınız bile yanaşmıyor.Bajaj pulsar topiklerinde neler yazdım görün.Ülkede olan vergilendirme sistemi belli.Siz aç gözlü distribitörlere bakın.Vergilendirme sistemi bahane ama millet ona inandırmış kendini yapacak bişey yok.
-
Honda standına saldır gerekirse yaralama öldürme işine de girebilirsin .Burdan sana içerde bakıcak temiz çamaşır getiricek çok adam çıkar valla bak.
-
Benzininden vergisine MTV ÖTV ztv elli kalem vergilendirme koyanlara saydırmak lazım sonuçta firma daha ucuza daha çok satmak ister ama vergi.....
-
ötv satışlara endeksli bence. demekki alan var abi. yoksa neden zam olsun. sadece üreticelere ve devlete çöğdürmek kolay tabi. 2011'de 8800 liraya cbr 250r alıp, şu an 10 bilmem kaç bin km'de 10.000 liraya isteyen kim?, uzaylı yaratık tabi !
-
Espaniole adlı üyeden alıntı
İllaki saydırmak istiyorsan, işe vergilendirmeyi koyanlardan başlayabilirsin.
vergiler zaten yüksek fakat bide beceriksizliklerinden yolsuzluklarından tl nin değeri kalmadı euro dolar tavan yaptı sadece motosikletlerin fiyatı değil neredeyse herşeyin fiyatı zamlandı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)