Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Size danışıp 2 ADET Honda spacy almak istiyorum

REKLAM ALANI
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar işyerimde paket servisinde kullanmak üzere 2 adet motor alıcam mart ayı içinde,ben şu ilandaki motorlardan herhangi birini almak istiyorum. koruma demiri+ kutulu şekilde 6,400 tl istiyor 2 tanesine ve 20 bin ila 33 bin km arasında her biri,kiralama şirketlerinden almışlar,ne diyorsunuz iş görür mü? aşırı yoğun değiliz günde 100 150 km yaparlar.
    Yada bunları bırakıp sahibinden çıplak kutusuz bir motoru 4 bin ila 4500 tl ye almak mı daha mantıklı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53059916/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Günde 100-150 km az değil, Spacy dayanıklı motordur ama zaten en az 20 binde demişsiniz.

Günde 100 km den ayda 3 bin km yapar ki bu ilerki zamanlarda motorların elinizde kalmasında sebep olabilir.

Daha düşük km lerde bakmanızı öneririm. 2 tane motor şart değilse sıfır derim.
    Osırıs bunu beğendi.

Alıntı Espaniole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günde 100-150 km az değil, Spacy dayanıklı motordur ama zaten en az 20 binde demişsiniz.

Günde 100 km den ayda 3 bin km yapar ki bu ilerki zamanlarda motorların elinizde kalmasında sebep olabilir.

Daha düşük km lerde bakmanızı öneririm. 2 tane motor şart değilse sıfır derim.
    Daha az km li olanlarda 4 binden aşağı istemiyor işte adam 18 bindeki motora 4 250 istiyor... 25 bindeki motora 3 bin mantıklı değilmi? Ha kelepir düşer düşük km li sahibinden, o zaman alırım ama oda ne zaman nerde düşer muamma

İşyeri üzerine alınacaksa sıfır faturalı alıp vergiden düşmek daha avantajlı değil mi ?
    Osırıs bunu beğendi.

Alıntı naptinoisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşyeri üzerine alınacaksa sıfır faturalı alıp vergiden düşmek daha avantajlı değil mi ?
    Sıfırlar çok para yahu... fatura konusunda sıkıntımız yok tadilat yaptırıyoruz zaten işyerine bir deste fatura birikti kasada ) Çok açıldık bu aralar ve en az 2 motor gerekli bize

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    O motosikletlerin hali nice dir.Hele kiralama şirketinden ben olsam almam şahsi fikrim .2 3 bin sıkışı ver yarın bir gün motosiklet dağılır olmadı arıza verir sipariş gecikir şans ya belkide hiç olmaz tabi Allahın takdiri .
    Osırıs bunu beğendi.

Motosikleti
    cf moto 400
    Yarin bir gun tek tek sorunlari ile ugrasmak yerine sifir almak mantikli geliyor bana motorlar 25bin km oldumu satar yenisini alirsiniz. Cunku ilk vadede para az cikacak gibi gorunsede uzun vadedr zarar edersiniz
    Osırıs bunu beğendi.

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha az km li olanlarda 4 binden aşağı istemiyor işte adam 18 bindeki motora 4 250 istiyor... 25 bindeki motora 3 bin mantıklı değilmi? Ha kelepir düşer düşük km li sahibinden, o zaman alırım ama oda ne zaman nerde düşer muamma
    Çok istemiş. Hani sahibinden olsa, güvenip alınabilir ama kiralamacılardan asla almazdım.

Spacy dışında ucuz yollu, Spacy kadar olmasa da dayanıklı olan motorlara baksanız?
    Osırıs bunu beğendi.
    Korkarak yaşayamazsın!

Alıntı Espaniole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok istemiş. Hani sahibinden olsa, güvenip alınabilir ama kiralamacılardan asla almazdım.

Spacy dışında ucuz yollu, Spacy kadar olmasa da dayanıklı olan motorlara baksanız?
    Bakıyorum,mesela tvs wego? Görüyorum kullananlara soruyorum gayet memnunlarmış

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Neden scooter? mesela şu aylardır tartışılan bajaj ve heronun ucuz 125 likleri de iyi olmazmı servis için .Ayrıca yakıt cimrisiymiş 1 litre ile 70 km felan diyorlar ne dersin hemde ucuz?
    Osırıs bunu beğendi.

Vitesli motor var ybr 125 ama onda yağışlı havalarda ayaklar dizler sırılsıklam oluyor + vitesli motoru doğru dürüst kim sürüyor ki? millet alışmış scooter a. vitesli versen trafikte tıkanır kalır eleman

Mart ayının son haftasına kadar araştırma yapıcam dostlar,burada temiz kullanılmış motorunu 3 bin ila 3500 arası satan varsa istanbul içi görüşelim. spacy önceliğim ama tvs wego da olabilir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)