Size danışıp 2 ADET Honda spacy almak istiyorum
Reklamlar
-
Arkadaşlar işyerimde paket servisinde kullanmak üzere 2 adet motor alıcam mart ayı içinde,ben şu ilandaki motorlardan herhangi birini almak istiyorum. koruma demiri+ kutulu şekilde 6,400 tl istiyor 2 tanesine ve 20 bin ila 33 bin km arasında her biri,kiralama şirketlerinden almışlar,ne diyorsunuz iş görür mü? aşırı yoğun değiliz günde 100 150 km yaparlar.
Yada bunları bırakıp sahibinden çıplak kutusuz bir motoru 4 bin ila 4500 tl ye almak mı daha mantıklı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53059916/detay
Reklamlar
-
Günde 100-150 km az değil, Spacy dayanıklı motordur ama zaten en az 20 binde demişsiniz.
Günde 100 km den ayda 3 bin km yapar ki bu ilerki zamanlarda motorların elinizde kalmasında sebep olabilir.
Daha düşük km lerde bakmanızı öneririm. 2 tane motor şart değilse sıfır derim.
-
Espaniole adlı üyeden alıntı
Günde 100-150 km az değil, Spacy dayanıklı motordur ama zaten en az 20 binde demişsiniz.
Günde 100 km den ayda 3 bin km yapar ki bu ilerki zamanlarda motorların elinizde kalmasında sebep olabilir.
Daha düşük km lerde bakmanızı öneririm. 2 tane motor şart değilse sıfır derim.
Daha az km li olanlarda 4 binden aşağı istemiyor işte adam 18 bindeki motora 4 250 istiyor... 25 bindeki motora 3 bin mantıklı değilmi? Ha kelepir düşer düşük km li sahibinden, o zaman alırım ama oda ne zaman nerde düşer muamma
-
İşyeri üzerine alınacaksa sıfır faturalı alıp vergiden düşmek daha avantajlı değil mi ?
-
naptinoisi adlı üyeden alıntı
İşyeri üzerine alınacaksa sıfır faturalı alıp vergiden düşmek daha avantajlı değil mi ?
Sıfırlar çok para yahu... fatura konusunda sıkıntımız yok tadilat yaptırıyoruz zaten işyerine bir deste fatura birikti kasada ) Çok açıldık bu aralar ve en az 2 motor gerekli bize
-
O motosikletlerin hali nice dir.Hele kiralama şirketinden ben olsam almam şahsi fikrim .2 3 bin sıkışı ver yarın bir gün motosiklet dağılır olmadı arıza verir sipariş gecikir şans ya belkide hiç olmaz tabi Allahın takdiri .
-
Yarin bir gun tek tek sorunlari ile ugrasmak yerine sifir almak mantikli geliyor bana motorlar 25bin km oldumu satar yenisini alirsiniz. Cunku ilk vadede para az cikacak gibi gorunsede uzun vadedr zarar edersiniz
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Daha az km li olanlarda 4 binden aşağı istemiyor işte
adam 18 bindeki motora 4 250 istiyor... 25 bindeki motora 3 bin mantıklı değilmi? Ha kelepir düşer düşük km li sahibinden, o zaman alırım ama oda ne zaman nerde düşer muamma
Çok istemiş. Hani sahibinden olsa, güvenip alınabilir ama kiralamacılardan asla almazdım.
Spacy dışında ucuz yollu, Spacy kadar olmasa da dayanıklı olan motorlara baksanız?
-
Espaniole adlı üyeden alıntı
Çok istemiş. Hani sahibinden olsa, güvenip alınabilir ama kiralamacılardan asla almazdım.
Spacy dışında ucuz yollu, Spacy kadar olmasa da dayanıklı olan motorlara baksanız?
Bakıyorum,mesela tvs wego? Görüyorum kullananlara soruyorum gayet memnunlarmış
-
Neden scooter? mesela şu aylardır tartışılan bajaj ve heronun ucuz 125 likleri de iyi olmazmı servis için .Ayrıca yakıt cimrisiymiş 1 litre ile 70 km felan diyorlar ne dersin hemde ucuz?
-
Vitesli motor var ybr 125 ama onda yağışlı havalarda ayaklar dizler sırılsıklam oluyor + vitesli motoru doğru dürüst kim sürüyor ki? millet alışmış scooter a. vitesli versen trafikte tıkanır kalır eleman
Mart ayının son haftasına kadar araştırma yapıcam dostlar,burada temiz kullanılmış motorunu 3 bin ila 3500 arası satan varsa istanbul içi görüşelim. spacy önceliğim ama tvs wego da olabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)