2014 Honda Motosiklet Fiyat Listesi
Reklamlar
-
Çok iyi olmuş. Yamaha inşallah kalitesiyle bu sene pazarda hak ettiği yeti bulur ve bu satışlarla birlikte servisler de iyileşir. 500cc makineye 20.000 Tl isteyen honda hadi bakalım kaç tane satacaksın onu da görelim. Yanlış bilmiyorsam Tenere'nin ABS'li modeline 500 lira xam gelmiş. Bu sene tenere satışları da uçar, NC'lerin karşısında MT-7 de uçar.
Bu arada WR250R'a 900 lira zam gelmiş keşke daha az gelseymiş
Reklamlar
-
cb 500 satın alanın forumdan süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum
listede bana göre fiyatını hakeden tek motosiklet nc750s
mt07'ye de bence o fiyat verilir.
-
Kıcı kırık hondayi bas taci yaparsaniz size boyle fiyat verir iste :D cbf 500 hayalim vardi 15 civarina en azindan 12bine gt 250 yerine 15 e cbfb500 alirim diyordum hayal oldu
-
furkanesen adlı üyeden alıntı
bi motor 1 yılda 4 kere zamlanir mi ya daha ocak sonu 12.000tl olmuştu. adamlar artık hayal bile kurdurmayacak bize
Daha dun arkadas 10 liraya almistin 2-3 ayda nasi 12bin lira oldunun muhabbetini yaptik, adamlar o arada 250 lira daha itelemisler honda bu, itelemeyi seviyor. Birak yapsin, yamaha bu sene pazari dagitirsa o zaman belki akillari baslarina gelir de biraz fiyat indirirler insafsizlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
solmyr adlı üyeden alıntı
cb 500 satın alanın forumdan süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum
listede bana göre fiyatını hakeden tek motosiklet nc750s
mt07'ye de bence o fiyat verilir.
Kisisel zevk secimini bir kenara birakirsak o paraya gider herturlu mt7 alirim, en azindan motor kulandigimin farkina varirim nc700 de guzel motordu ama 6500 de kesiciye giren motoru kullanmak, tam filmin en heyecanli yerinde elektriklerin kesilmesi gibi birsey
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
10 yıldır gram değişiklik yapmadıkları cbf 150 yi bile 5.500 tl ye alan milletimiz cb500 ede 20.000 tl verir. sonuçta honda, hayat onda dimi
-
ben nc750s'yi çok beğeniyorum. motosiklet üzerinde araba kullanıyormuş gibi. torku çok yüksek olduğu için, top speed olayına takılınmazsa ki benim hız ile aram yoktur, devir saatini 2 ile çarpıp üzerine o kağıdı yapıştırsak, bence super spor kullanıcıları hariç durumu pek anlayan olmaz.
mt-07 ise tam beklendiği fiyattan geldi. hak ettiği pazar payından fazlasını alacaktır, bunu da hondaya borçlu olacak. ben 15000 civarı olsa, tası tarağı satıp cb500 düşünüyordum ama, mt yada nc ye rotayı çevirip, planı 2 yıl kadar uzatmak zorunda kaldım.
sr400'de aşırı pahalı. onuda düşünüyordum ama burada fiyatı belli olmadan da yurt dışı fiyatları mt-07 ile aynıydı. bu motosikleti bu kadar pahalı yapan nedir acaba?
hava soğutmalı tek silindir motor. evet çok başarılı bir tarihi var ama o kadar etmez gibi geliyor bana
-
Arkadaşlar herkes fiyatlardan şikayetçi olmuş ama durum ortada ; Euro 2013 başında :2,35'ti şimdi 3 tl üzerinde.Neredeyse %30luk bir artış var ki bunun fiyatlara yansıması er yada geç olacaktı.
Ülkenin ne ekonomisi ekonomi, ne siyaseti siyaset, nede vergileri düzgün vergi.Burada kalkıp hondanın koyduğu fiyatı konuşmak yanmış pilavdan aş çıkarmaya benzer.Bir araç alıyosun %100 vergi veriyorsun.Bu vergi değil soygunculuktur.Benzini konuşmuyorum bile zaten.Rafine çıkışı 1,5tl olan benzini pompada 5tl ye alıyoruz.
Yazık başka bişey demiyorum
-
CBR 250 ilk çıktğında şuanki CBR 125'ten biraz pahalıydı galiba. Yani 9000 civarı diye hatırlıyorum. Geçen geçen 3 senede maaşım niye o kadar artmadı
-
Haklısın da Yamaha'da vergi yok mu? Demek ki gerçekte vergi bu kadar fark yaratmıyormuş. Yamaha'ya bakınca bunu anlıyoruz.
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Çok iyi olmuş. Yamaha inşallah kalitesiyle bu sene pazarda hak ettiği yeti bulur ve bu satışlarla birlikte servisler de iyileşir. 500cc makineye 20.000 Tl isteyen honda hadi bakalım kaç tane satacaksın onu da görelim. Yanlış bilmiyorsam Tenere'nin ABS'li modeline 500 lira xam gelmiş. Bu sene tenere satışları da uçar, NC'lerin karşısında MT-7 de uçar.
Bu arada WR250R'a 900 lira zam gelmiş keşke daha az gelseymiş
ufuk da WR250R gözüküyor galiba
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
-
Calavera adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkes fiyatlardan şikayetçi olmuş ama durum ortada ; Euro 2013 başında :2,35'ti şimdi 3 tl üzerinde.Neredeyse %30luk bir artış var ki bunun fiyatlara yansıması er yada geç olacaktı.
Ülkenin ne ekonomisi ekonomi, ne siyaseti siyaset, nede vergileri düzgün vergi.Burada kalkıp hondanın koyduğu fiyatı konuşmak yanmış pilavdan aş çıkarmaya benzer.Bir araç alıyosun %100 vergi veriyorsun.Bu vergi değil soygunculuktur.Benzini konuşmuyorum bile zaten.Rafine çıkışı 1,5tl olan benzini pompada 5tl ye alıyoruz.
Yazık başka bişey demiyorum
yabanci ulkelerdeki fiyatlarla oranlayacak olursak cb500 serisinin fiyati olmasi gerekenin%30 fazlasi. cb500x 16bin olsaydi bugun siparis edecektim fakat 2.alternatif olan MT07 olacak gibi gorunuyor.
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Cem abi special'lerin bakım masraflarını biliyorsun
Neden WR alıp 10 kilo daha hafifletip olmadı bir de Stage 1'i çakıp 35-40 hp'le takılmıyım diyorum. Banane silindirden pistondan ya
orjınali bile cogu yerde gayet yeterli gelecektir.
en mantıklı model o piyasadaki. plaka ruhsat + 2 kişilik + 30 bg + full dolu 134 kg daha ne olsun
insallah isteğin olur birgün
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
Bu nedir arkadaş aynı motorla aynı yolları gidiyoruz; yazıktır bu kadar para geçen sene 4700 civarı olan cbf 150 şimdi 5350.
-
CB Serisi [2 silindir] 16-17 Bin bekliyordum Onedir arkadaş ya Üstelik X te gelmemiş. Sanki diğer modeller afrikadan geliyorda yeni modeller Uzaydan gelecek.. Yeni modellere ciddi bi alerjisi var bu motorsiklet satıcılarının ..
Yamaha gene vicdanlı davranmış.
-
fuarda satış var mı? Yada isim yazdırmak için belge falan istiyolar mı ?
-
hayaldi gerçek oldu
-
cbr500r alınırdı fakat, lanet olasıca ülkede, avrupada 3000 euro sıfıra yakın ikinci elleri satılırken, ülkemizde bir dairenin 4 te 1 i fiyatına satılıyor, Allahım biz ne günah işledikte, böyle bir ülkede dünyaya geldik.
-
Bu fiyatlar paralel yapının isi ayrıca zamanlaması manidar ve montaj.
Vs vs. işte...
-
daparadoks adlı üyeden alıntı
CBR 250 ilk çıktğında şuanki CBR 125'ten biraz pahalıydı galiba. Yani 9000 civarı diye hatırlıyorum. Geçen geçen 3 senede maaşım niye o kadar artmadı
Cbr 250r 8600 TL idi 2011 de.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)