Falcon yeni MOTOR modelleri
Reklamlar
-
Ben yazın bir 2013 rtr alacağım ama yinede arastırıyordum
Bu marka hakkındaki görusleriniz nelerdir motorlari çok hos görünüyorlar falcon alıp kullananlar varmı
Storm çok güzel 200 CC 17hb civarı siz ne düşünüyorsunuz peki (mobildeyim foto ekleyemedim)
Reklamlar
-
storm dediğin motor asya motorun major 250 sinin kopyası..o konuya bakabilirsin..
-
Bunda biraz daha değiştirmişler galiba peki freerom felan yani falcon alınabilir bir markami
-
-
Evet bir de cbr yazıyor MOTOR gücü felan iyi bence fiyatına 5200 TL deniyor rtr yerine bundan alabilirim
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52548935/detay
bu asya motorun 250 lik motoru baya iyimiş ya tipi falan. titremesi falan olmasa güvenilir olsa azcık şu motorlar alsak olmazmıydı
-
sana bide falcon sharp 150 bakman8ı tavsiye ederim !
-
Dün arkadaşa motor bakıyorduk Drift almaya karar verdik. Mondial bayisine girdik fiyatlarını falan soruyoruz karşıda da falcon bayisi var. Dedim; abi niye bu kadar uçurum var falconla sizin aranızda ikiside çin malı değil mi sonuçta? Adam "çöp tenekesi almak istiyorsan gidebilirsin oraya" dedi. Bana kalırsa da pek bulaşılmaz gibime geliyor. Çok sağlam durmuyor motorlar.
-
Ben daha sattığı malın dışındaki malları karalamayan satıcı görmedim.
-
Daha 2 ele düşmeden dökülmeye başlıyor
-
Arkadaşlar Lütfen kullanmadan karamsar bir şekilde konuşmayalım. Falcon Motor piyasaya yeni katılmış bir motor.Elbette bazı kusurları var ama malzeme kalitesi olarak diğer çinlilerden bir eksik yanı olmadığını düşünüyorum.Kullanıcısı olarak ben memnunum. Test sürüşü yapmanızı öneririm.
-
Sharp 150 pek güzelmiş tip olarak canlısıda böylemi ki?
-
Mardin İl Temsilcisi
şekill :D ama yaramaz gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)