motoru çok fazla zorlarsan. devamı konuda
Reklamlar
-
Reklamlar
-
6 yıl cub 1 yılı aşkında fotodaki motoru kullanıyorum.10500 km deyim.Her iki motorumda da keyfi ve gerekli harcamalar(yağ,benzin,lastik vs.) dışında para harcamadım.Çin malları hakkında yapılan şikayetlerin hiç birini yaşamadım.Kaç CC motor kullandığımın farkındayım.Bu önemli bir ayrıntı bence
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...45876927_n.jpg
6 yıl cub 1 yılı aşkında fotodaki motoru kullanıyorum.10500 km deyim.Her iki motorumda da keyfi ve gerekli harcamalar(yağ,benzin,lastik vs.) dışında para harcamadım.Çin malları hakkında yapılan şikayetlerin hiç birini yaşamadım.Kaç CC motor kullandığımın farkındayım.Bu önemli bir ayrıntı bence
Ne bu motor
-
decati belki dayanmaz fakar ducati dayanabilir
-
asa11 adlı üyeden alıntı
Ne bu motor
Mondial Drift
-
GEçen monialim 150 lilik bir tane viteslisi ile çıktın 10 km ötede çay içemeye dolanırız diye.Abimizde ustaya götürmüş gerzek usta arka dişliyi büyütmüş kafasından.O da arkamdan zorladı zorladı zorladı 3 km ye motoru yedi bitirdi. Sonra tamirciye sattı.BAzı çinliler iyi de bazısı dağılıyor mesela drif çok iyimiş sorun yok diiyorlar
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
GEçen monialim 150 lilik bir tane viteslisi ile çıktın 10 km ötede çay içemeye dolanırız diye.Abimizde ustaya götürmüş gerzek usta arka dişliyi büyütmüş kafasından.O da arkamdan zorladı zorladı zorladı 3 km ye motoru yedi bitirdi. Sonra tamirciye sattı.BAzı çinliler iyi de bazısı dağılıyor mesela drif çok iyimiş sorun yok diiyorlar
sürekli dip gaz kullanılan her motor ölebilir, çinli ise daha cabuk can verir
o usta arka dişliti buyutup sürekli redline girecek sekilde değilde küçültse imiş
motor belki yokuslarda cekmezdi ama 3 km de de son nefesini vermezdi.
sürüse göre, sürücüye göre dişli küçültülürde buyutulurde ama en iyisi bilinçsiz olarak müdahele etmemek
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
sahibinin sevdiği belli olan bir motor... Güzel günlerde kullanın..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Salih_T adlı üyeden alıntı
sahibinin sevdiği belli olan bir motor... Güzel günlerde kullanın..
Eyvallah.Allah (C.C.) size de nasip etsin.
-
driftin ön far çok güzel olmuş.
-
bencede, çin malları fiyatlarını hakkediyor. ben de 3 yıl 165kg+70kg 196cc motor kullandım. hiç masraf etmedim. 3 yılın sonunda 4 yıl boyunca tek km bile gitmeden durdu, sonra tabiki karbüratör biraz mırın gırın etti onu değiştirdim, yağı değiştirdim, aküyüdeğiştirdim, 3. marşta aldı, patır patır
12000km geçen gün vizeye soktum, tekrar yollarda karakaçan
-
GüvenYahya, Çocukçagizi niye her konusmanda tersliyon?
135 yine iyi 180 basanlar var :D
-
@turkish39 abi senin motora acayip bi hayranlığım var satacak olursan kaç km de olursa olsun alırım
-
abi o farlar nedir ya harbiden custom falan diyorlarda bu da çok şekil durmuş bir de arkadaki çanta kaç lt
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
decati belki dayanmaz fakar
ducati dayanabilir
fakar değil fakat
bide yazıyı düzeltipte kendi yanlış yazanlara gülüyorum
-
Motor yeniyken YAHYA..Motor patladımı YAHYA ABİ (En sevdiğim sahne)
-
@turkish39 abi senin motora acayip bi hayranlığım var satacak olursan kaç km de olursa olsun alırım
Yarın öbürgün satarsak küfür yemeyelim arkadaşım.Değiştirdiğim parçaların orjinalini muhafaza ediyorum.Yağını 2000 kmyi bulmadan değiştiriyorum.Bi kaç ay önce buzda düştüm,debriyaj kütüklüğü kırıldı fotosunu çekip onun bile parçasını saklıyorum.Bizde yalan yok.Üç binliralık motor.Değerini fazla kaybetmesin diye adam gibi kullanıyorum.Şu an 10500 km de.İnşallah daha fazlasını da yapıp motorcuyum diye geçinenlere kapak mahiyetinde huzurlarına sunacağım Fazla km nin önemi yoktur.Önemli olan bakımı,gezmek için aldık sonuçta garajda tutmak için değil.Motorun ne mal olduğu değil,kullanıcının ne mal olduğu önemlidir
abi o farlar nedir ya harbiden custom falan diyorlarda bu da çok şekil durmuş bir de arkadaki çanta kaç lt
Farları motosikletin memleketi Çinden getirttik.Sağolsun kankim ilgilendi o konuyla.Çanta 46 LT maxem.75 TLcik.Çok büyük duruyo ama bizim korumaları kaskları bundan küçükleri almıyo.
-
canerol adlı üyeden alıntı
fakar değil fakat
bide yazıyı düzeltipte kendi yanlış yazanlara gülüyorum
Düzeltipte değil düzeltipde olacak p,ç,t,k ünsüzü b,c,d,g ye dönüşür. Decati yazmak markanın ismini bilmemek fakat yerine fakar yazmak klavye hatası demek. Bak en azından ben klavye hatası yapmışım sen ise yanlış yazmışsın. İlle de birisine güleceksen o kendin olmalısın.
-
Hocam, farlar biraz yere mi bakıyor, yoksa yanılıyor muyum? Güzel bir makina. Kazasız, belasız inşallah.
-
fabrisio adlı üyeden alıntı
Hocam, farlar biraz yere mi bakıyor, yoksa yanılıyor muyum? Güzel bir makina. Kazasız, belasız inşallah.
Şu an geceleri kullanmadığımdan Daha tam ayarını yapmadım ustam.Nasıl duracak diye meraktan çatladığım için İki vidayla tutturdum o kadar.Ona rağmen orjinalinden iyi aydınlatıyor.Havaların ısınmasını bekliyorum.Ufak tefek aklımda olan bazı değişiklikler var.O zaman heryeri bi elden geçiricem kısmet olursa.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)