Eskişehir antalya - mcx -
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok büyütmüşsün ya, gürcistana girmiyorsun yanına buji takımları falan al bas git hiç bişey olmaz
(periyodik bakımlarının yapıldığını varsayıyorum)
-
gecen bu konu yıne yokmuydu ?
-
Hayır ilk kez böyle bi konu açıyorum profilimden baksaydın keşke konularıma
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
çok büyütmüşsün ya, gürcistana girmiyorsun yanına buji takımları falan al bas git hiç bişey olmaz
(periyodik bakımlarının yapıldığını varsayıyorum)
Motorum zaten daha 1500 kmde falan giderken bi yağını değiştiririm 2000 km bakımı niyetine işte, lastikler tubeless ama sorun çıkartırmı ki sprey falan alıyım ben genede her ihtimale karşı
Egzoz konusunada bi açıklama yapsa yetkili bi kişi
Dört teker bedenini, iki teker ruhunu taşır...
-
Lastik patlamasından korkuyor isen lastik zırhı diye madde var gerçekten faydalı denemeni tavsiye ederim bu konuda
-
Bi araştırcam bu şeyi teşekkürler hemşerim
Şu egzoz konusuna hala kimse deyinmemiş ya malum 100liralık egzoz bi zararı olurmu uzun yola gidicem çünkü motora zararı olurmu uzun yolda böyle basit bi performans egzozun ?
-
Nerde ne olacağı belli olmaz ama geçtiğimiz yaz arladaşım drift 125 ile bodruma gitti geldi yağını bile değiştirmemiş bir hafta tatil yaptı ben motoruma güvenemediğim için gidemedim arkadaşımla birlikte, yani güvenmedim derken aslında 125 lik motorla kendime güvenemedim, şimdiki kamyon ve tırlar maşallah taksi gibi korkuyorum yani
Bu arada egzoz için düşünmene gerek yok bir sıkıntı çıkarmaz, tereddüt ediyorsanda değiştirmesi kolay ise değiştir en azından kafana takılmaz
-
Egzoz'un motosikletinize bir zararı olmaz fakat sizin(!) kulaklarınız uzun yolda mahvolur o egzoz'dan gelen sesden.
-
eLated.* adlı üyeden alıntı
Egzoz'un motosikletinize bir zararı olmaz fakat sizin(!) kulaklarınız uzun yolda mahvolur o egzoz'dan gelen sesden.
evet bu çok doğru bütün gece kulağın çınlar egzosun sesinden uyurken bile rahat bırakmaz
sanırım bu açık egzos gibi birşey, motora zararı olmaz motorun daha rahat çalışmasını sağlar havayı daha rahat attığı için basınç düşer perofrmansta düşer tabi ama çok küçük değerlerde..
-
-
OnrMRT adlı üyeden alıntı
Arkadaşım bende MCX kullanıyorum, yağını zamanında değiştir, yolda fazla yüklenme motosiklete 80-90-100 civarında git, zaten orjinal sele ile en fazla 150kilometre sonra oturduğun yerin ağrır durmak zorunda kalırsın
15-20dk bi mola ver her 150kilometre civarı, motosikleti hemen stop etme 1dk'ya yakın çalışır tut sonra stop et. Diyeceklerim bu kadar, ben uzun yola çok çıktım, çıkarken yanıma tamir etmek için hiç birşey almadım
Bu da benim MCX;
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/849/fhjy.jpg
sizin motorun daha çok resmini görmek isterim değişik bir çalışma
-
OnrMRT adlı üyeden alıntı
Arkadaşım bende MCX kullanıyorum, yağını zamanında değiştir, yolda fazla yüklenme motosiklete 80-90-100 civarında git, zaten orjinal sele ile en fazla 150kilometre sonra oturduğun yerin ağrır durmak zorunda kalırsın
15-20dk bi mola ver her 150kilometre civarı, motosikleti hemen stop etme 1dk'ya yakın çalışır tut sonra stop et. Diyeceklerim bu kadar, ben uzun yola çok çıktım, çıkarken yanıma tamir etmek için hiç birşey almadım
Bu da benim MCX;
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/849/fhjy.jpg
Motorunuz cidden çok değişik imkan varsa birkaç fotoğraf daha alabilirmiyiz? Arkadan BMW F650GS R1200GS gibi duruyor
-
-
@OnrMRT Helal olsun, motor bildiğin cross olmuş, bence'de ayrı bir başlık açıp, neler yaptırdın, maliyet ne oldu, performans vs, bilgileri paylaşmalısın.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
@OnrMRT Helal olsun
, motor bildiğin cross olmuş, bence'de ayrı bir başlık açıp, neler yaptırdın, maliyet ne oldu, performans vs, bilgileri paylaşmalısın.
Motosiklet üzerinde görünen bütün değişiklikleri kendim yaptım. Arazide de tatmin edici oldu, neyse arkadaşın konusu dağılacak iyice. Yarın sabah okuldayım akşamda motosiklet fuarına gidicem artık geldikten sonra yeni fotoğraflar çekip bir konu açarım.
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
-
merakla beklicez valla on numara olmuş. konuya gelince selenin süngerini derisini değiştir arkadaşım rahat gider gelirsin çok yorma motoruda kendinide 80-90 iyidir kazasız belasız
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
-
Onrmrt motorunu uzun zamandan beri biliyordum zaten senin yan çantalardan yaptırcaktım tereddütte kaldım hala düşünüyorum ama Bu arada önerilerinizi dikkate alıcam arkadaşlar umarım güzel bi yol olur... Onrmrt tanışmak isterim seninle biraz fikir alabilirim sanırım senden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)