Beklenen Oldu,,BAJAJ PULSAR satışa sunuldu,,,AMAAAA....!!!!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar Beklenen oldu ve işte BAJAJ PULSAR 200,,,
Hemde 6,999 Liracık,,,
7 bin olsa kimse alamazdı İyiki bu fiyata
Fakat,,,
Biri KARBÜRATÖRLÜ DEMİŞ biri ENJEKSİYONLU demiş,
biri 1 LİTRE İLE 60 KM gider demiş,
Dierleri ne olduğunu açıklamamış,
Nedir bu İşi ASLI.....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54937234/detay
ÜSTÜN PERFORMANS
-AERODİNAMİK TASARIM
-ENJEKSİYON SİSTEMİ
-DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ (1LT BENZİN İLE 60 KM)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54604595/detay
3 BUJİLİ 4 VALFLİ ÜSTTEN EKSANTRİKLİ SIVI SOĞUTMALI
SİLİNDİR HACMİ 199,5 CC
KARBÜRATÖRLÜ
KAPASİTE : 12 L
BU TASARIM BU FİYATA .
Reklamlar
-
bunlardan birisi uydurma ben 2. ilan doğrudur diyorum şukla motor uydurmaz kendilerini tanırım
-
millet cbf devam eder 7000 kaime buna sayarsam kafayı sıyırırım
-
fiyat çok uygun böyle bir motor için ben almayı düşünüyorum, fuarda bir göreyim ilk önce sonra kısmetse alacağım.
-
eğer fiyat bu şekildeyse düşünülebilir gecen ay tvs yi almasaydım basta gelen tercihlerim arasında olabilirdi ama kısmet değilmiş. tabi servis ve parça olayınıda öğrenmek lazım .
-
cbf e 5 bin istenen ülkede adamın buna 7000 istemesi normal bunun ederi tamam o değil ama diğer motorlarında o değil zaten
-
bu kadar paraya karbüratörlü değildir heralde. 1 lt yle 50-60 km gidiyorsa enjeksiyonludur zaten. ki eğer gerçekten bu kadar az yakarsa apache-cbf-ybr üçlüsünü gömer...
-
İlan açıklamalarına fazla inanmamak lazım daha kendileri bile bilmiyor ne yazdıklarını
Biraz zaman Marta girdikten sonra ak koyun kara koyun belli olmaya başlar daha yaza var şimdi alsak bile fazla binmeyiz beklemek daha doğru olur
-
-
7000 çok fazla. Bu motosikletleri tercih edenler daha çok ekonomik nedenle tercih ediyor bence. Bakınız ben :(
-
Cbf 150 de değere bindi 5.250 tl ama 2 elde değere bindiği için kimse oralı olmuyor
-
bence fiyat iyi gibi, eğer kalite olarak hondaya yakınsa, sonuçta 200 cc iyi bir torkla şehir içinde iş yapar bence.
-
ya adamlar nasıl motor sattığını bilmiyor honda en azından ne sattığını biliyor
-
türkiyede altın kaplama bile olsa honda yamaha ve suzuki değil ise para etmez..2. eli düşük olur.. ver ilk partiyi 5500 e 100 tane sat.. millet görsün duysun binsin.. eğer yer yerinden oynacaksa böyle oynayacak.. brncr o fiyata çok satamaz... apache daha mantıklı bence.. en azından kendini türkiye piyasasında yer edindi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
F54 adlı üyeden alıntı
ya adamlar nasıl motor sattığını bilmiyor honda en azından ne sattığını biliyor
-
7000 lira ?
az daha üzerine koyup gtr cbr filan alırım.
-
Şahsen 7.000 tl yi bu motora asla vermem.
-
-
tvs apache'ye 5000 veren zat-ı muhteremler buna da 7000 verecektir.
Tek silindir 3 bujiymiş. pehh, motosikleti icat edenler düşünemezdi bu dahiyane fikri tabi tabi. suyundan da koy.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)