Kalitenin kokusunu aldım bile,hadi siz başka commuter'lara doğru yürüyün! Pulsar'cıların ayrıcalığı olsun
https://www.youtube.com/watch?v=zxykmDPoawA
Fuara gidip bu motoru yakından görüp inceleyen kimse yok mu ? Malzeme kalitesi işçilik falan nasıldır acep ? biraz anlatsana
Az sonra fuarda olacagim.bajaj pulsari cok merak eden var.ben de ayni sekilde.honda cb500x alacaktim hesapta olmadi.en fazla bakarim elimi surtup depoya dokunurum bu halde:(
Ama fotograf makinam yanimda pulsarin fotograf,video ve yorumlarini kendimce aksam kisaca burada paylasirim.
Ulan arkadaş sabah sitesine baktım. Fuardaki yetkiliyle tlf da görüştüm 7000 dediler. Tamam dedik alacağız. Yaptıklarına bak.
http://www.bajaj.com.tr/pulsar/44/pulsar-200-ns
Sabah 6999 TL yazıyordu. Şimdi 7371 TL yapmışlar.
Bu ne uyanıklık anlamadım. Almıyorum arkadaş. Alın motoru .....
O sondaki 1 TL var ya... işte o çok önemli
7300'ü geçtim şimdi bayiyi aradım Mayıs ortası gelecek ön sipariş ile şu anki fiyatı 7900 dediler.
Şaka gibisiniz maşallah yarın sabah kaç para yapmayı düşünüyorsunuz diye sordum yok abi bu son fiyat dediler :(
motoru gördüm hoş güzel bir tasarımı var.. 3 buji neyime lazım bilemiyorum ama iyi birşeye benziyor.. İşçilik vasatın üstünde ama finishing zayıf.. Albenisi olan bir motor.. 3 tane hintli arkadaş dün motorlar ile stuntumsu bir gösteride yaptılar üstelik arka dişlileri bile orjinaldi yani oynanmamıştı. Demekki motorun gücü de yerinde..
bende boxer'a bakıyordum, 2800 kusurdan 3300 kusura geldi. bu başlıkta çok geçirniştim kuralkana, beni tekrar haklı çıkardılar.
bir başka konuda bu hintlilerin ingilizce aksanı, ingilizler anlayabiliyor mu acaba bunları?
Mayıs ortasında gelicek fiyat 7300 ama ön siparişle 7900, şimdi gel ana avrat sövme de ne yap arkadaş, tutarsızlığa bak, yarın bir gün serviste yedek parça beklerken "parça fiyatı 500tl ama ön sipariş olduğu için 700 yok yok 800 tl
Mt07 nin fiyatı konusunda düne kadar 17900tl ye ihtimal vermiyordum ama helal olsun
dün fuarda gördüm, performansını bilemem ama malzeme kalitesi ucuz etin yahnisi!
Geçen yaz 8-10 kadar hintli ile çalıştım şahsen ben anlayamıyordum kağıda yazıyordu eleman :D
R lerle ilgili bir sorunları var adamların ve çok hızlı konusuyorlar, ama doğma buyume ıngılız olan bırısı mutlaka anlar. Nasıl bizim kekoları doğma büyüme Türk olanlar anlıyor ama sonradan Türkçe öğrenenler anlamıyor ise :D
Oh be iyice arttırsınlar fiyatı iyi olmuş ,satış rekorları kırarlar bu gidişle haha
Eskiden şark kurnazlığı vardı, şimdi hint. Zamanında deseydiniz fiyat 7371 mayısa kadar gelmeyecek diye. Ama o zaman kim bekler pulsarı değil mi? Yeni kasa apaçi için yarın pazarlığa gidiyorum burdaki bayii ye. Sırf tepki için vazgeçmek gerek. Hatta şuan itibarı ile pulsar başlıklarına yazmama kararı alıyorum. Dağın haberi olsun. Kesin alacak bir müşterisini kaybetti.
Sankim bu motosikleti satmak istemiyorlar ya da millet 7000 normal fiyat zaten dediği için arttırmış olabilirler.İlginç olmakla beraber tiksinç bi durum...
Bu üçkağıtçı politikayı devam ettirirse beni de kaybedecek ve benim gibi kısıtlı bütçe ile almayı düşünen bir çok müşteriyide kaybeder, 7-8 bin tl yi kasıla kasıla bir motora vercek adamda zaten dönüp bajaja bakmaz, yinede zaman belli edicek ama bu tutarsız fiyat artışı devam ederse alırım peşin bir cbf150 daha da arkama bakmam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)