Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Fiyatı çok tabi. İlk motorları verecekti 5500 e alanlar atacakti yorumları sonra cekecektin 7000 e bakacaktin isine. Bu gidişle alanda az olacak gibi.
Emre Abi,
Bir gün seni akşam haberlerinde görecem diye korkuyorum vallaha. Almayacaksan alma abi. Yeter kendini hırpaladığın. Vergi sistemini hatmettin:D
Çok açık ve net, fiyatların uçuk olmasının sebebi vergi falan değil. 250 cc de gayet de şişiriyorlar fiyatları.
Ama ne olursa olsun bu kalitede ve performanstaki bir motor için 7000 TL çok güzel fiyat. Elimde olsa 9000 veririm ve dönüp arkama bile bakmam.
şunu anlamıyorum.
bu motorun fiyatı honda pcx125 den fazla mı olmalıydı yoksa daha mı düşük olmalıydı?
buna cevap verin yeter.
"düşük olmalıydı" diyecek arkadaşların insaflarındaki ölücülüğe lafım yok saygı duyarım
bajaj yönetim kurulu başkanı diyor ki:
türkiye motosiklet pazarını çok araştırdık, kullanıcıların alışkın olduğu motosiklet kalitesini belirledik ve ürettiğimiz en dandik motosikletleri ancak türkiye'de satabileceğimizi anlayıp, bu pazara girdik.
Yılda 10 Milyon adet motosikleti 51 ülkede satan ve 17 tanesinde pazar lideri olan bir markaya bok atmak anca bize düşerdi zaten.
Bajaj Hindistan halkının yoksulluğuna çözüm üretebilmek için kurulmuş, kendi argesine sahip muhteşem büyüklükte bir firma.
Fiyat pazar için gayet güzel. Kalitesine laf atmak yürek ister. Anca Barço gibiler çıkar bok atar bu motora.
Herkesin kötülediği, bajaj tanıtım videosu çeken adamı izledim. Adam motordan bahsetmemiş ama daha önemli şeylerden bahsetmiş.
Korkmamız gereken tek şey ''Kuralkan'' Sicilleri ortada. Hyosung gibi bir firmayı yediler resmen. Servisleri ve satış sonrası destekleri rezalet.
Eğer olaki yamuk yaparlar, Bajaj gibi global bir firma buna göz yummaz. Heleki 3 yılda pazar lideri olacağız diyen bir firma buna kesinlikle müsade etmez. Inşaallah bajaj bu durumdan çabuk vazgeçer ve prestijli bir dist. ile anlaşır.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
3 sayfa önce;
şimdi
barzo
bajaj 2. kalite bir motosiklet firmasıdır.
kuralkan 3. kalite bir firmadır.
kuralkanın getirdiği bajaj 5. kalite olur sss ile
bajajın hedefi o kadar yüksekse, kendisi gelip gireydi pazara, servisi az olurdu belki ama çok olup boktan olmasından iyidir.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
vaybee arkadaŞ ne bajaj miş bee herkes kendini yedi bitirdi bee : )) pazar günü görcez bakaLım şüü bajaj ı inş deneme sürüşü verirler :D
Bajaj, markasını Kuralkan'a yedirmez merak etmeyin. Ne servisinde ne de yedek parçasında sorun olmayacaktır. Her Kanuni satıcısına da servis yetkisi vereceklerini sanmıyorum. Mutlaka belirli kriterleri vardır Bajaj'ın. Bursa'daki bayi aynı zamanda Suzuki bayisi mesela...
Bayi değil önemli olan usta. 2 sene sonra garantisi bitince istedin yere götürürsün zaten. Vstrom 4 yaşında kanuni servisine götürüyorum; çünkü ustası suzu dan daha iyi, bilgili ve ilgili. Suzuki servisi mesela, korumalardan gelen şırıltı sesi yüzünden motoru komple indireceğiz demişti. Benim ısrarlarım üstüne korumalar söküldü, ses kesilince usta arazi oldu - başka bir eleman geldi yaptı bakımı.
Bu arada Urfadayız Abdurrahman Çelebi hesabı
merhaba arkadaşlar bajaj' ın sitesini incelerken discoveri bölümünde fiyatlar kısmında bunu buldum.
Devlet= Maharashtra yazın alttaki yazılar geliyor
Ex-Showroom Fiyatı (Rs.) 53730 (* ex-showroom Istanbul) fiyatı bizim tl cinsine çevirirseniz belki satış fiyatı ortaya çıkabilir.
Senin yazılarını beğenip duran dyavol-77 efendiyede daha önce anlattım. Bir kere daha tekrar edeyim.
Emin olum hocam bu adamlar sendende bendende daha iyi işletme-iktisat bilgisine sahiptirler. Bizler ankara kalesinden aşağı bakarken bu adamlar everestten aşağı bakıyorlar. Senin ve benim bilmediğim birçok şeye vakıf haldeler.
Kaldıki hangi firma ilk defa yatırım yapacağı ülkeye direk kendisi girer ? Kar- zarar ortaklığı varken, eğer zarar ederlerse bu zararı yerel işletmelere yıkmak gibi bir durum varken neden adam bu kadar taahhütün altına girsinler? Firma dedikleri gibi pazar liderliğine oynarsa ( Arada kuralkan olmasaydı noter huzurunda imzalı belge verirdim ) zaten aracı firmaları devre dışı bırakacaktır.
Önceki amaçları nabız yoklamak adamların. Bajaj 2. sınıf bir firma hiç değildir. Elin dursun ayağını öpeyim. Neye göre söyledin ? 1975 yılında çekilmiş bir istanbul fotoğrafındaki tüm motorlar bajaj. Honda ve Yamaha kadar Arge kapasitesine sahip. Hindistanda %30 pazar payı var adamın. Amerikan otomobil firmalarının 2005 yılında yaptığını Bajaj Türkiye'de yaparsa ayakta firma kalmaz :D Ama hemen büyüklerin cebine 3-5 kuruş atıp rekabet kurumu tarafından kısıtlanırdı o ayrı.
53730 yazan fiyatı hindistan rupi fiyatı olarak kabul ettim,
53730 rupiyi tl ye cevirdim bugün itibari ile 1919,0253 cıkıyor, bu fiyatada ötv,kdv cart curt eklersen dedikleri gibi normal. Bu yazdığım fiyat discovery için geçerli.
Pulsar için se istanbul showroom fiyatı:82643 diyor bunu tl ye çeviriyorum 2951,6845 çıkıyor ötv, kdv ekle ekle denildiği gibi 7000 bu motora fazla gibi geldi.
Nabayım kardeşim,para kolay kazanılmıyor.Burası motosiklet tutkunlarının buluştuğu yer.Belki arkadaşları bilgilendirirsem ortak karar alıp tepkimizi gösterebiliriz diye düşündüm.Ama gel görki pek tınlayan yok gibi.Olayı herkes yanlış anlamış,ben motoru kötülemiyorum.Göz göre göre motorun fiyatına o biçim geçirmelerine kızıyorum.Şimdi de 7350 TL olmuş diye bir hurafe var.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Bu yakıt tüketimi değerlerini Hintli kullanımıyla yazıyorlar genelde ama 60 km yine de doğru olamaz. Adamlar saatte 50 km hızla ölçüyorlar bu tüketimleri. Ama NS200'ün için yorumlardaki en düşük değer şehir içi kullanımıyla 30 - 35 km ki bu da en fazla 3.5 litre yapıyor. Çoğu yorumda 40 km gittiğini söylemişler.
içlerinde fiyatına göre alınabilecek tek motosiklet var, boxer, ama kimse ondan bahsetmemiş, tipten kaybediyor galiba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)