Iki arada bı derede kaldım :))
Reklamlar
-
Herkese merhaba arkadaşlar pasif olarak uzun zamandır forumu takip edıyordum. Motorumu alıcam ınsallah az bı zaman kaldı artık. Aktif olarak devam edeyım dedım. Kafamda ıkı motor var konularını okudum fakat yınede kendım bı konu acayım dedım..
Başlangıç motorum olacak. Hız önemli değil benim için. Genelde artçılı kullanıcam tıtreşim benim için önemli. Geçiş motoru olacak aynı zamanda. 1 seneye kalmadan yükseltirim diye düşünüyorum. Apache TRT 150 ve Ybr 125 esd arasında kaldım.. Tercihinizi kısa bır yorumla belirtirseniz çok sevinirim saygılar
Reklamlar
-
genelde artçılı kullanacaksan ybr derim ben tvs den daha konforlu ( tvs konforsuz mu peki ? bir ybr kadar değil ) senin için hız ve performans da önemli değil o halde ybr diyorum
-
Uzun zamandır forumu takip ediyorum demişsin boş boş konu açmışsın
-
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Uzun zamandır forumu takip ediyorum demişsin boş boş konu açmışsın
Arkadaşım forumda neyi takip ettiğimi bilmiyorsun ayrıca ben hangisi daha iyi hangisi daha hızlı hangisi daha az yakar vs gibi seyler sormadım sadece sizce hangısını secmelıyım kısa da bir yorum ıstedım bu bir. Ikincisi yorum yazmak zorunda değilsin konuma, özellikle de böyle boş yorum yazmak zorunda hiç değilsin...
-
TRT alma rtük falan sıkıntı yaşarsın
Bitmediniz ya vallaha....
-
Tabletten yazıyorum yanlış olmuş da, yeminle yazdığıma bin pişman oldum sayenizde. Foruma olan tüm sempatim uçtu gitti,
-
geçiş motoru olacaksa,en fazla 1 sene bineceksen hangisini alacaksan al 2.el al. çoğunluk artçılı olacaksa,artçı titreşime hiç katlanamıyorsa tavsiyem cbf. ybr den biraz daha güçlüdür 150 cc olduğu için. ybr alırsan artçıyla performans olarak pişman olabilirsin.ki önem vermediğin halde...
-
hep ybr tvs cbf kavgası yapıldığından arkadaşlar bıkmış... o yüzden yani forumdan falan soğumana gerek yok sana tavsiyemi göz önünde bulundurabilirsin
-
-
Tavsiyelerinizi dikkate alıyorum. Bıkan arkadaşlarda hak veriyorum ama sonuçta cevap vermek zorunda değiller. Ya da bu şekilde kırıcı cevap vermek zorunda değiller..
Ikinci el almayı düşünüyorum ama şuan piyasa çok yüksek. 2011-12 model 10-15bindeki tvs ye 3500 fiyat yazıyorlar. Suan sıfır 2012 tvs plaka ve ruhsat dahil 4250 tl
-
-
Cekomastik adlı üyeden alıntı
Tavsiyelerinizi dikkate alıyorum. Bıkan arkadaşlarda hak veriyorum ama sonuçta cevap vermek zorunda değiller. Ya da bu şekilde kırıcı cevap vermek zorunda değiller..
Ikinci el almayı düşünüyorum ama şuan piyasa çok yüksek. 2011-12 model 10-15bindeki tvs ye 3500 fiyat yazıyorlar. Suan sıfır 2012 tvs plaka ve ruhsat dahil 4250 tl
Piyasa yüksek... hakketen acaba ne zaman biraz iyileşecek bu piyasa ?
-
Ucuza düşüremezsem eğer yaz sonu gibi almayı planlıyorum
-
titreşim önemli diyorsan apache den uzak duracaksın !!! Ben ybr 125 cbf 150 kullanmış biri olarak bir süre arkadasımın apache rtr 150 sini sürdüm benden sana tavsiye cbf 150 al derim ayrıntılar için pm le bilgi alabilirsin
-
Cekomastik adlı üyeden alıntı
3.500 gayet normal apacheye diye düşünüyorum cbf ve ybr lerin sıfır ve 2.ellerine bakarsan apachenin piyasasıda normal.apache kullanıcısı olarak sana apache tavsiye etmem.sende sıkıntı olmaz ama artçın rahatsız olabilir. yüksek devirlerde artçılara sıkıntı yaratabiliyor. kimisi pek hissetmiyor ama kimiside rahatsız olabiliyor. ha dersinki biz pek uzun yola çıkmıycaz,uzun yol yaparsakta 80-90 stabil gidicez o zaman apache derim.90-100 den fazla süratlerde uzun süre gidersen artçın rahatsız olacaktır
-
Karenajsız bi motoru ikinci el almana gerek yok. Yatırsanda açacağı en büyük masraf 50-60 lira. Tavsiyeme gelince senin isteğin ybr diye bağırıyor ama ben olsam apache alırdım. Güçlü motor herzaman daha güvenlidir.
-
sürekli artçılı kullanımda ybr rampalarda sıkıntılı olabilir.
-
Sürekli değil ama genelde artçılı kullanırım büyük ihtimal. Apache için 3500 tl çok değil 10bın km de. Ama sıfır 2012 ruhsat plaka dahildir 4250 olunca çok geliyor. Bır sene binmeden değiştireceğimi düşünürsem sıfır almak çok mantıklı olmuyor.
Cbf 150nin tipini hiç sevmiyorum içlerinde tip olarak en iyisi Apache tartışmasız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
3.500 gayet normal apacheye diye düşünüyorum
cbf ve ybr lerin sıfır ve 2.ellerine bakarsan apachenin piyasasıda normal.apache kullanıcısı olarak sana apache tavsiye etmem.sende sıkıntı olmaz ama artçın rahatsız olabilir. yüksek devirlerde artçılara sıkıntı yaratabiliyor. kimisi pek hissetmiyor ama kimiside rahatsız olabiliyor. ha dersinki biz pek uzun yola çıkmıycaz,uzun yol yaparsakta 80-90 stabil gidicez o zaman apache derim.90-100 den fazla süratlerde uzun süre gidersen artçın rahatsız olacaktır
Çok fazla uzun yol yapmam. Hız olarakta aynen öyle 80-90 stabil giderim bana yeterli olur.
-
ybr kullanıyorum artçılı olarak 2. el cbf tavsiye ediyorum. eğer geçişse ya ybr yada cbf 2. el al. kafan rahat eder her türlü
-
300 kere açılan konuları tekrar açıp, tekrar tarışmaktan zevkmi alıyorsunuz yahu
Esd alırsan, ilk düzlükte veya bayırda apache seni tokatlayınca ah keşke der kalıverirsin... Hız ile işim olmaz diyebilirsin fakat araç sollarken, sıkıştırmalarda vs hayat kurtarır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)