Iki arada bı derede kaldım :))
Reklamlar
-
cbf 150
Reklamlar
-
Moderatör
Forumda her üye konu açabilir, soru sorabilir. Aynı veya benzer sorular daha önceden sorulmuş olabilir. Mühim olan yardımlaşmak, fikir alışverişinde bulunmaksa yardımcı olunur. Yardım etmek istemeyen cevap vermeme hakkını kullanabilir.
Çoğumuzun ilk açtığı konu başlığı almak istediğimiz motor ile ilgili sorudan ibarettir. Hayat bilgisi dersimizin ardından, sorulan soru hakkında tecrübem olmadığından, sadece elden çıkarmak daha kolay olduğu için YBR 125 olarak kullanıyorum oyumu
-
kemboo adlı üyeden alıntı
ybr kullanıyorum artçılı olarak 2. el cbf tavsiye ediyorum. eğer geçişse ya ybr yada cbf 2. el al. kafan rahat eder her türlü
CBf şekil olarak hiç hoşuma gitmediği için düşünmüyorum açıkçası..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
tr_select adlı üyeden alıntı
300 kere açılan konuları tekrar açıp, tekrar tarışmaktan zevkmi alıyorsunuz yahu
Esd alırsan, ilk düzlükte veya bayırda apache seni tokatlayınca ah keşke der kalıverirsin... Hız ile işim olmaz diyebilirsin fakat araç sollarken, sıkıştırmalarda vs hayat kurtarır.
Beni de en çok düşündüren kısmı araç sollama.. Bunu düşününce tvs ağır basıyor..
-
tvs güçlüdür,2 kişi dağ bayır bayılmadan tırmanır bana mısın demez. düzde 120 130 rahat görürsün. geride kalmazsın. ama titreşim var artçı kısmında
video atıyorum,hepsinde artçılıyım. ben 90 kiloyum tek başıma :D
https://www.youtube.com/watch?v=FKLanpabVe8
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Forumda her üye konu açabilir, soru sorabilir. Aynı veya benzer sorular daha önceden sorulmuş olabilir. Mühim olan yardımlaşmak, fikir alışverişinde bulunmaksa yardımcı olunur. Yardım etmek istemeyen cevap vermeme hakkını kullanabilir.
Çoğumuzun ilk açtığı konu başlığı almak istediğimiz motor ile ilgili sorudan ibarettir. Hayat bilgisi dersimizin ardından, sorulan soru hakkında tecrübem olmadığından, sadece elden çıkarmak daha kolay olduğu için YBR 125 olarak kullanıyorum oyumu
Sayın Lucas, çok teşekkür ediyorum her iki yorum için de.
-
Gecıs motoru alcaksanız hıc tecrubenızde yoksa sahıbınden.com da temız salcano wolf bulun wolf yamaha ybr 125 ın kardes versıyonu denılebılır. sız zaten yenı oldugunuz ıcın ufak ufak dusmeler ıllakı olacaktır. en azından wolfun parcası ucuz guzelce ogrenırsınız 1 yıl sonrada gerı satarsınız cok fazla zararınız olmaz.
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
tvs güçlüdür,2 kişi dağ bayır bayılmadan tırmanır bana mısın demez. düzde 120 130 rahat görürsün. geride kalmazsın. ama titreşim var artçı kısmında
[video]
https://www.youtube.com/watch?v=FKLanpabVe8[/url]
En kısa zamanda bi tvs bulup binmem lazım titreşimi görmek için
-
Cekomastik adlı üyeden alıntı
En kısa zamanda bi tvs bulup binmem lazım titreşimi görmek için
videoyu izle 3.viteste rampa tırmanıyorum, şundan eminim bu güç sana titreşimi unutturacak
-
videoyu izle 3.viteste rampa tırmanıyorum, şundan eminim bu güç sana titreşimi unutturacak
Suan tabletteyım kotam pek yok gece 12 de işe geçiren orda kesin izleyeceğim. Facebook kullanıyorsan özelden yazar mısın
-
https://www.youtube.com/watch?v=FKLanpabVe8
virajlar falan güzel bi yermiş keşke asfaltta güzel olsaymış tadından yenmez .
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)