arkadaşlar meraba,ismim akın,yaşım 34,ben motora yeni başlayacağım,ehliyeti aldım ve motor olarak honda vtr250'e karar verdim,fakat bulamıyorum,forumda yardım edecek bilgi verecek arkadaşlar varsa sevinirim,saygılar
arkadaşlar meraba,ismim akın,yaşım 34,ben motora yeni başlayacağım,ehliyeti aldım ve motor olarak honda vtr250'e karar verdim,fakat bulamıyorum,forumda yardım edecek bilgi verecek arkadaşlar varsa sevinirim,saygılar
Aynı motor benim de ilgimi çekiyordu ancak fiyat politikasından dolayı ülkemizde hiç satış başarısı elde edememiş ve ertesi sene satışı durmuş o yüzden de bulunamıyor.
Bulsan bile almanı tavsiye etmem, hem parçasını bulmakta sıkıntı yaşarsın hem de satarken sıkıntı yaşarsın. Diğer alternatiflere göz gezdirmeni tavsiye ederim.
Hoşgeldiniz.
Bahsettiğiniz motordan Türkiye de sadece 14-15 tane var diye biliyorum,
Honda o motoru 1 sezon piyasaya çıkarttı, sonra ne olduysa geri çekti.
Zaten piyasasi olmayan bi model.
Kronik problemleri olduğu aşikar fakat, Hondanın geri çekiş sebebinin bu oldugunu düşünmüyorum.
Farklı bir modele yönelmenizi tavsiye ederim.
Forumu bi süre takip edin, zamanla kafanızda bi fikir oluşacaktir.
Güzel motordu aslında ama 600 cc fiyatına satıldığı için satmadı.
Bence alınabilir. Sonuçta bu sebepten dolayı ucuza alınıp ucuza satılacak.
Honda da parça sorunu olacağını sanmıyorum.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Benim yorum da uçmuş.
Nesli tükenmiş bir motor, peşinden koşmaya değmez.
Yerini ve layığını bulamadı,yazık oldu vtr250 ye,sırf Honda nın ''dayanın fiyata gitsin'' mantığından,erdi vitrinlerde..
Geçen yaz iki kişi satıyordu,7.500 civarlarında idi.Şu an bir arkadaşım aktif olarak kullanıyor,geçen yaz Ege-Akdeniz yaptı,babalar gibi gitti geldi,hiç bir sorunda yaşamazsın,etrafımda kullanan 3 kişi var,kimse sorun yaşamadı.Ama alma,değeri yok,zararı çok,böyle güzelim bir model kurda kuşa yem oldu resmen..
altın elbiseli adam bu motoru incelemişti şahane bi makine demişti.ayrıca 'made in japan' gömülü hazine diyebiliriz ama sen bulaşma unut gitsin.
ducati monster eski kasayla tıpatıp aynı
yedek parça dert değil para oldumu parçada var
sahibinden com'a pusuya yat kaderine razı ol.bence onu uzaktan sevmeye devam et.
kardeşim motoru buldum,parça sıkıntısı yok,motor çok temiz,sahibindende 2-3 tane vardı 12 bine koydular anında satıldı,inanki 20 gün oldu alalı belki 8-10 kez yolda durdurdular satarmısın diye,telefon numarası bırakanlar telefonumu alanlar var ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:07 ----------
o bu arızası var sıkıntıları var nesli tükenmiş motor vs vs diyen arkadaşlara sesleniyorum,mutlaka biyerdegördüğünüzde binin ve deneyin,2 arkadaşım var reyzingleri sattılar vtr arıyorlar,inanki müthiş seri ve hızlı bir motor,sıkıntısı hiç yok,bi arkadaşta daha var 154 binde daha anahtar değmedi motora,şaka gibi gelebilir inanki yolda durduruyor millet,bazen motor mağazalarına gidiyorum kask vs bakmaya,millet kapıda inceliyor motoru,türkiyeye tek parti 2000 e yakın gelmiş,geri çekilmesinin sebebi fiyatın yüksek olması,özelliklede değmez diyen arkadaş,biyerde görürsen rica et birkere bi gaza bas ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:11 ----------
resim koymayı bilsem resimlerini koyacaktım
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:15 ----------
http://img.donanimhaber.com/upfiles/1738542/fe9dd71c-2abd-43f9-babf-9a13058af98a.JPG
http://img.donanimhaber.com/upfiles/1738542/04a73d03-21a1-4859-879a-64d9cc971970.JPG
http://img.donanimhaber.com/upfiles/1738542/8c15e773-eb96-4d3d-8831-4adf4a425fb8.JPG
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:22 ----------
resimler bu linklerde
HAYIRLI OLSUN.Tekerin düz bassın.Dava düşmüştür
hayirli olsun.
Yeni 2014 model arayan arkadaslar bir firma bulun japonyadan ithal edin 2014 model. Nakliyesi ve vergileri ne tutar bilmem ama bu konularda bir gumruk musavirligi firmasina danisabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)