Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

honda vtr250

REKLAM ALANI
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Motoru bıraktığım otoparkta var bu aletten her geçişte bir göz atıyorum çok güzel. Yalnız onun deposunda macun var.

Bir de sizinkinin arka jantta bir noktada yamulma var problem olmuyor mu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    Ben Honda ya vtr 250 getirmeyi düşünüyor musunuz diye elektronik mektup gönderdim (Email)cevap bile yazmadılar. Bir gerçek var bu satıcıların müşterisi adam yerine koymadığı insanlar müşteri menmunuyeti için geri döner.
    zaten o dönemde motorun fiyatı çok yüksekti şimdi ki gibi fiyatı normal görünmüyordu.

aknbrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Vtr250
    ALLAH razı olsun :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:42 ----------

Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Motoru bıraktığım otoparkta var bu aletten her geçişte bir göz atıyorum çok güzel. Yalnız onun deposunda macun var.

Bir de sizinkinin arka jantta bir noktada yamulma var problem olmuyor mu?
    yok kardeşim hiç bir sıkıntı yok,bir zararıda yok,fakat fırsat bulunca mutlaka yaptırıcam,öyle kalmaz tabiki,

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:44 ----------

Alıntı santo78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayirli olsun.

Yeni 2014 model arayan arkadaslar bir firma bulun japonyadan ithal edin 2014 model. Nakliyesi ve vergileri ne tutar bilmem ama bu konularda bir gumruk musavirligi firmasina danisabilirsin.
    sağolasın kardeşim,fakat ben buralarda bulamayınca yunanistandan getirtecektim,abim gümrükçü,aradık araştırdık,motoru yunanistandan 5 veya 6 binliraya bulsan onun kadarda vergi ödüyorsun artı gümrük masrafları var yeni ruhsat çıkarttırıyosun yeni şase çaktırıyorsun ,orda bi süre gümrükte bekliyo felan filan biton hikaye,16-17 bini buluyor,bukadar vergili olmasının sebebi ise,yurt dışından kimse getirmesin yurt içindekiler satılsın pazar hareketli kalsın diyeymiş,

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Hayırlı olsun. Benim motora lafım yok 10 numara motor bu ama Honda, ÖTV %22 iken kaça satacağını bilemedi şimdi de %8 olmasına rağmen getirtmiyor. Halbuki getirse yine aynı fiyata satabilir ama satmaz çünkü artık satış stratejilerini adam kazıklama üzerine kurmuş durumdalar.

Motosikleti
    Honda Vtr250
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Benim motora lafım yok 10 numara motor bu ama Honda, ÖTV %22 iken kaça satacağını bilemedi şimdi de %8 olmasına rağmen getirtmiyor. Halbuki getirse yine aynı fiyata satabilir ama satmaz çünkü artık satış stratejilerini adam kazıklama üzerine kurmuş durumdalar.
    ALLAH razı olsun,kardeşim vallahi 2.elini 12-13 binden çatır çatır satıyolar,diyorum ya, boyna yolda durdurup soruyolar abi satarmısın diye,millet telefon veriyor satarsan ara alıcısıyım diye,yani ben 9 bine çok iyi yakaladım,kime sorsam çok iyi düşürmüşsün diyorlar,yani 2.el piyasası yok diye bişey yok,ama dediğin gibi getirseler 13-14 binden rahat satarlar bence,millet 2.eline 12-13 bin veriyor :s

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun çok güzel motor. Kırmızısına denk geldim Monster gibi yanıyodu. Bulsam bende alırım valla.

Motosikleti
    Honda Vtr250
    sabah 10 da bitanede kırmızısını aldık arkadaşa :D oda çok temiz pırıl pırıl :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

sahibindende bitane kırmızı var bayan satıyo, çok temiz 12bin istiyo

fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sahibindendeki motor temiz duruyor ama 4 yaşındaki 250cc motora 12 Bin lira vermek de sanki pek makul gelmiyor hocam ya. 10 lira falan olsa belki
    Bir de hocam şimdi farkettim de senin bu motorun arka cantında bi yamukluk var fotoğraftan belli oluyor bariz. ona dikkat ettin mi ?

Motosikleti
    Honda Vtr250
    biliyorum,beşiktaşta biyer var orada düzelttiricem,herhangi bir sıkıntı vermiyor şuan vakit olduğunda götürücem,
    yanlız şunu söyliyim kardeşim,2013 inazumaya 12-13 vermemde bu motora veririm,dediğimi anlayabilmen için motora binip bi test etmen lazım
    emin ol o parayı gözün kapalı verirsin ;)

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Bende zamanında çok aramıştım kendisini, belki bulsaydım 250cc ile devam ediyor olurdum.

En güzel rengide beyaz bence, güzel günlerde kullan

Motosikleti
    Honda Vtr250
    eyv kardeşim sağolasın ;)

Selamlar
    Sırf bu motor hakkındaki önyargılar sebebiyle foruma üye oldum ve yanıt yazma gereği duyuyorum

1)evet bu motor fiyatı yüzünden türkiye de az satıldı(ama fiyat politikası değil-keza şu anda dahi tüm avrupa ya da amerika 2 el piyasasında temizliğine göre 4500-7000 dolar aralığında.
    Kawasaki ninja 250 güncel fiyatı 5000 euro
    vtr 250 tamamen japonya üretimi ve inanılmaz kaliteli.Bugün yeniden piyasaya girse minimum ninja kadar olur fiyatı.
    2)türkiyede sadece 15 20 adet var doğru.2009 senesinde dolar euro baz alınırsa 13000tlye satışa sunuldu.lakin bugünkü kurla sanırım 15-16000 civarı olacaktır.
    3)Yedek parça sorunu var deniliyor.Hayır yok.Honda tüm parçalarını tedarik ediyor sıkıntı yaşatmıyor.Derseniz ki pahalı satıyor servis parçayı;günümüz koşullarında istediğiniz ülkeden istediğiniz parçayı tedarik edebiliyorsunuz.
    Ayrıca malzeme kalitesi inanılmaz yüksek bu sebeble kaza vs durumunuz olmadığı takdirde sarf malzemeleri(yağ filtresi-hava filtresi buji zincir vs)harici hiçbir parçayı bozamazsınız.
    4)Piyasadaki 15 20 taneden birini eğer bakımları yapılı-ve servis kayıtlı olarak bulursanız 100.000km ye kadar gönül rahatlığıyla alın.
    Fiyat olarak İnazumanın sıfırına 14000tl vermektense vtr nin 2 eline o para verilir.
    33 beygir inanılmaz dengeli inanılmaz konforlu gerektiğinde rahatça 160 km/h a çıkabilen havalı-yakışıklı bir tane daha naked motor türkiye de yok.Ve en önemlisi günümüzde yakıt fiyatları ortadayken ve bu makina benzinin 5.20 tl olduğu ülkede 17-18kuruş yakıyorken...
    Şimdi bunları piyasadaki neredeyse tüm 250cc motorlara sahip olmuş (cbf 250 ile 14000km -ninja 250 ile 6000km -crf 250l ile 3500 km-sym wolf ile 2000km yapmış (((İnazuma ve duke 200 ile en az 200-300 km lik denemeler yapma şansı bulmuş))birisi olarak BEN MOTORUMA AŞIĞIM ARKADAŞLAR.Allah kaza bela vermediği sürece de satma taraftarı değilim.Birileri diyebilir işte o paralara 600 lük makina alınır falan.Günde maximum 30 km şehiriçi kullanan bir kişinin senede 1500 tl sadece yakıttan tasarrufu olur.Yağ değişimlerini falan hesaplarsanız aradaki fark 2500tl yi bulur en az.600 lük makina alınabilir tamam ama az önce bahsettiğim gibi vtr ile ihtiyaç halinde rahatça 160km ye kadar çıkabilmekteyken istanbul trafiğinde 600 lük makina ile ne yapılabilir artı olarak acaba??
    Saygılar
    hgdr bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)