Ls2 ff396 mı marushın 777 mi ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ls2 bana daha yatkın gıbı gelıyor. ama ıkısınınde hıc bır ozellıgını bılmıyorum.
-
Kardeş bunu biran önce değiştirde hangisi olursa olsun.
-
8 sene de kask hiç mi kirlenmez
-
Marushin 778 kendim için, ls2 ff351 artçı için kullanıyorum. FF396'yı bilemem ama kesinlikle marushin derim.
-
İzmir İl Temsilcisi
Marushin japon kaskıdır. Öyle hatırlıyorum. Kendim kullanmadım test etmedim bilemem ama marushin ismi bile yeter
tek hatırladıgım marushinin belli bir süre sonra vizör yuvasında problem oldugu tabi kullanıcıdan kullanıcıyada degişiyor.
Başka bir secenegin nolan ve agv K3 serileri hemen hemen bu fiyat aralıgında.
Marushini tekay motordanmı alıcaksın ? 300tl idi bir zamanlar şimdi fiyat 400tl olmuş.
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Marushin japon kaskıdır. Öyle hatırlıyorum. Kendim kullanmadım test etmedim bilemem ama marushin ismi bile yeter

tek hatırladıgım marushinin belli bir süre sonra vizör yuvasında problem oldugu tabi kullanıcıdan kullanıcıyada degişiyor.
Başka bir secenegin nolan ve agv K3 serileri hemen hemen bu fiyat aralıgında.
Marushini tekay motordanmı alıcaksın ? 300tl idi bir zamanlar şimdi fiyat 400tl olmuş.
Nereden alıcağımı bilmiyorum fuardan almayı planlıyorum hiç bir bilgim yok hangi firmalar katılıyor diye ...
onuroz adlı üyeden alıntı
Marushin 778 kendim için, ls2 ff351 artçı için kullanıyorum. FF396'yı bilemem ama kesinlikle marushin derim.
peki ses nasıl vizörde sorun yaşadın mı ne kadardır kullanıyorsun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
shooter1 adlı üyeden alıntı
8 sene de kask hiç mi kirlenmez
neresi kirlenicekki sildikçe temizleniyor işte
bu zamana kadar 1 defa bile düşmedi yere
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=Pm2WH5DClJE şurada herhangi bir marushin kaska çekiçle vuruyor ...
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
ls2 sahibi olarak söylüyorum.ls2 ler çok ses alıyor içeri. marushin tavsiyemdir.bi arkadaşımda var,ls2 si vardı,marushin aldı,gayet memnun
-
Kask italyan malı, made in italy yazıyor. İsmi neden japonca bilmiyorum
9 aydır kullanıyorum agv k-3'üde deneme şansım oldu ondan daha sessiz yada aynı. Yazın hep siyah vizörü kullandım, vizör bağlantı yerindeki dişi kırıldı. Yenisine baktım 130 lira diyor tekayda.
-
dişlerin kırılması sert kullanımla alakası varmıdır ?yoksa enınde sonunda her marushının basına gelicek mi ?
-
Ls2 berbat ses Alıyor kullanmak dahi istemiyorum lazer dusun derim marusin kullanmadim Nolan ın ucuz kaskları ses alır bilgin olsun n 62 vardı bende 2006 da hic memun degildim ses yonunden ama rahat mı rahat
-
ercan41 adlı üyeden alıntı
dişlerin kırılması sert kullanımla alakası varmıdır ?yoksa enınde sonunda her marushının basına gelicek mi ?
Sert kullanım. Takıp çıkarırken dikkatli olmak lazım.
-
Ozman birde nolan n64 smart'ı listeye ekliyelim ...
-
7 senelik kask? oda güzel.Marushin öneririm.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-marushin-778-ustun-japon-teknolojisi-128903666/detay/
-
ikisini de kullanmadım bilemiyorum ama test sonuçlarına baktım bilgilendirmek için paylaşayım.
sharp testinden
ls2 4 yıldız marushin 5 yıldız almış
snell testi:
ls2'nin ff394 modeli ve ff 309 modeli snell testi kayıtlarında bulunuyor.
marushin marka olarak hiçbir modeli ile bu testte başarılı olamamış.
-
Geçen yayında izlerken Barkın abide sharp testlerine değil başka testlere bakın demişti vede marushın kullanıp kaza geçirenlerin yorumlarının olmayışı ls2 nin daha alt seviye olan kaskının bile kaza yapıp yorum atan ve resmini paylaşanların yardımıyla ls2 de karar kıldım hava pompasının olmasıda yakınlaştırdı ls2 e...
-
FF 396 Darmha kullandım. LS2'nin en sağlam kaskıdır. Hava şişirmeli ve güneş vizörlüdür. Rüzgar almaz. Ses konusunda da çok iyi değil. Kulak tıkacı kullanıyorsan sorun yaşamazsın. Tavsiye ederim yani.
Marushin kullanmadım, bilmiyorum.
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
FF 396 Darmha kullandım. LS2'nin en sağlam kaskıdır. Hava şişirmeli ve güneş vizörlüdür. Rüzgar almaz. Ses konusunda da çok iyi değil. Kulak tıkacı kullanıyorsan sorun yaşamazsın. Tavsiye ederim yani.
Marushin kullanmadım, bilmiyorum.
Çok saol dostum 
tamda aradığım cevapları verdin.. rüzgar almaz ses içinde kulak tıkacı kullanıyorum hadi hayırlı olsun
-
ercan41 adlı üyeden alıntı
Çok saol dostum

tamda aradığım cevapları verdin.. rüzgar almaz ses içinde kulak tıkacı kullanıyorum hadi hayırlı olsun

Eyvallah ne demek. 600F'i satınca kaskı da hediye ettim arkadaşa. 50 liralık kaskla 600lüğe binecekti yoksa.
Şimdi shark s900c aldım 630 liraya. Havalar ısınınca tecrübe edeceğim bakalım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)