Cuma Günü İstanbul - Uludağ
Reklamlar
-
Cuma akşamı iş çıkısı motorla istanbuldan uludağa gidicem, bursaya kadar bir sıkıntım yok, sormak istediğim şey,
zaten dağda fazla kar yok yollar açıktır diye tahmin ediyorum ama hiç bu mevsimde motorla çıkan oldu mu veya şuanda orada olan ve gidip gelen biri var mı aranızda ?
Not: Uzun yol tecrübem var, tüm korumalarım mevcut, yağmur çamur kar dinlemem motordan inmem, böyle detaylara takılmayın sadece yol durumunu bilen veya tecrübe eden var mı onu soruyorum
Teşekkürler
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Reklamlar
-
Nacizane fikrim... gizli buzlanmaya dikkat!
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
Nacizane fikrim... gizli buzlanmaya dikkat!
Aynen çekindim noktalardan biri bu, zaten dağ yolu hakkında bilgi alamazsam motoru bursada bırakıp taksiyle veya dolmuşla zirveye devam etmeyi düşünüyorum.
-
3 4 gün önce otellere kadar çıktık. otellere 1 2 km kala bi çeşme var onun önünde ciddi bir buzlanma vardı dikkat etmek gerek. hava durumu 18 19 derece gösteriyor bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. dağ yolunun ilk başlarında yolun bazı bölümlerinde ciddi bozukluklar var 2 3 km sonra sı otellere kadar gayet iyi bence. köpeklere dikkat etmek gerek. bazen ciddi sıkıntı yaşatıyorlar. birde karşıdan gelen taksilere dikkat adamlar sıklıkla şerit ihlali yapıyor :D şimdiden iyi eğlenceler çok keyifli bir yol.
-
aman ha sakın gelme uludağa şuan felaket derecede kar yağıyor,evet düne kadar 1 cm bile kar yoktu yollarda ama şuan ciddi kar yağışı var.
-
harika plan en net bilgiyi bir oteli rezervasyon yaptıracakmış gibi aramak ve motorla geleceğinizi söyleyip net yol bilgisi almak olacaktır.
Jandarma da aklıma geldi ama zannetmiyorum çok bilgileri yoktur onların.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
__redandblac adlı üyeden alıntı
3 4 gün önce otellere kadar çıktık. otellere 1 2 km kala bi çeşme var onun önünde ciddi bir buzlanma vardı dikkat etmek gerek. hava durumu 18 19 derece gösteriyor bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. dağ yolunun ilk başlarında yolun bazı bölümlerinde ciddi bozukluklar var 2 3 km sonra sı otellere kadar gayet iyi bence. köpeklere dikkat etmek gerek. bazen ciddi sıkıntı yaşatıyorlar. birde karşıdan gelen taksilere dikkat adamlar sıklıkla şerit ihlali yapıyor :D şimdiden iyi eğlenceler çok keyifli bir yol.
Bilgiler için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
cece89 adlı üyeden alıntı
harika plan en net bilgiyi bir oteli rezervasyon yaptıracakmış gibi aramak ve motorla geleceğinizi söyleyip net yol bilgisi almak olacaktır.
Jandarma da aklıma geldi ama zannetmiyorum çok bilgileri yoktur onların.
Otellere güvenmiyorum müşteri gelsin diye karmar yok yollar açık derler sonra bir bakmışın motor tekerine zincir uydurmaya çalışırken bulmuşun kendini : ))
aman ha sakın gelme uludağa şuan felaket derecede kar yağıyor,evet düne kadar 1 cm bile kar yoktu yollarda ama şuan ciddi kar yağışı var.
Aslında yağış olması işime geliyor gelmişken kaymadan dönmek olmaz ama yarından sonra yağış yok umarım bugün sağlam yağarda cumartesiye kadar karlar erimez, bilgi için teşekkür ederim.
-
motosikletle çıkmayacaksan problem yok,motoru şehir merkezinde katlı otoparklardan birine bırakıp(nalbantoğlundaki bursaspor otoparkı güvenli) uludağa çıkan taksilerle çıkabilirsin,çok daha keyifli olur.
-
movibiker adlı üyeden alıntı
motosikletle çıkmayacaksan problem yok,motoru şehir merkezinde katlı otoparklardan birine bırakıp(nalbantoğlundaki bursaspor otoparkı güvenli) uludağa çıkan taksilerle çıkabilirsin,çok daha keyifli olur.
Aslında motorla çıkmak daha fazla keyif verecekte dur bakalım o gün ki hava durumuna göre karar vereceğim
-
Dağ havası her zaman sürprizlere açıktır. Bence en güzeli motoru Burs'da bırakmak... Tatil zehir olmasın.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
dün çok kar yağdı uludağ ve eteklerine Honda CB 600 Hornet bu mevsimde o yola uygun motor deil bence
-
Yazları bursaya hep giderim. Dağa motorla tırmanmak hayalim. Muthis zevkli bir yol oraya kadar motorla gidip orada motordan inip 4 tekere binersen cok sey kaybedersin benden demesi
-
tlgknbs adlı üyeden alıntı
dün çok kar yağdı uludağ ve eteklerine Honda CB 600 Hornet bu mevsimde o yola uygun motor deil bence
He yani diyorsunki illa git tırman o dağ
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
Jokzilla adlı üyeden alıntı
Yazları bursaya hep giderim. Dağa motorla tırmanmak hayalim. Muthis zevkli bir yol oraya kadar motorla gidip orada motordan inip 4 tekere binersen cok sey kaybedersin benden demesi
Hocam valla bende oraya kadar gidip tırmandan döncek adam değilim ama, artçım var tek başıma olsam yerde kar varken bile tırmanırım, o süratta düşsemde bişi olmaz grenaj yok bişi yok koruma demiri mevcut düstüğüm yerden kalkar devam ederim ama artçı olunca riske giremiyorsun, umarım kar olmazda gönül rahatlıyla tırmanırım : ))
-
Umarım dağa çıkman için şartlar uygun olur yolun açık olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)