Senin motorla turlayayım mı ? Aslaa
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar aptallığım yüzünden başıma gelen durumu anlatacağım. Ama önce şunu söylemeliyim motoru bilmeyen bir insana sakın ha sakın yalvarsa dahi emanet etmeyin motorunuzu. Bu yengeniz olsa bile. Dün motor kullanma egzersizi yaparken motora bakışını gördüm.Dedim bir şey olmaz verdim motoru. Vermemle birlikte motorun duvara vurması bir oldu. Allahtan cana zarar gelmedi. Motorda pek bir şey yok ön çamurlu çizildi ama diğer resimde ki kırmızı yer çatladı ufak 1 2 parçada koptu değiştirilmesi lazım.Ama kırmızı ile beyaz yerleri ayrı parça mı anlayamadım açıkçası ve çamurluğu da değiştirmem gerekiyor mu sizce ? neyse öteyandan sonuç olarak bu da bana ders oldu
Reklamlar
-
geçmiş olsun,bende motorumu kimseye vermem,scooter ı insanlar basit görür heves ederler ama ustune binince afallayıp düşerler,herkes istiyor diye ben scooter ı sattım da vitesli ile kendimi kurtardım.
-
Nasıl ki sevgilini karını kızını başkasına vermiyorsun motorunu da vermeyeceksin arkadaşım : )) motorum benim kıymetlim dir.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
bence değiştirme daha düşer kalkarsın yatarsın edersin. Çok büyük bir hasar göremedim ben böyle devam et bir süre daha uzun vadede değiştirmeyi düşün. Geçmiş olsun
-
kemboo adlı üyeden alıntı
bence değiştirme daha düşer kalkarsın yatarsın edersin. Çok büyük bir hasar göremedim ben böyle devam et bir süre daha uzun vadede değiştirmeyi düşün. Geçmiş olsun
yok çamurluğu değiştirmem ama diğer parçayı değiştirmek lazım. Ama o parça (kırmızı) ayrı mı beeyazdan onu anlamadım açıkçası elime kontrol ettim yine çözemedim.
-
Hasarın durumuna göre kaportacıda çekiçlenebilir! Becerikli usta bulursan bayağı çözüyor sorunu. Bir de autoking gibi yerler var. Boyasız tamir! Onları da bir araştır.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Kimseye araç kullandırmayın, kimsenin aracını kullanmayım. Uzatmama gerek yok yaş 63.
-
Honda 600F varken, bir tur atayım diyenlere cevabım;
- 14 bin lirayı getir. Sağlam gelirsen geri veririm.
-
Bazı insanlar için motoru arkadaşıdır, canıdır, sevgilisidir...
Bazı insanlar için ise araçtır, metal parçasıdır, önemsizdir.
Ben, benim olanı... Sahiplendiğim hatunumu kimselere dokundurtmam, üzerine bile oturtturmam... Kullanmasına ise asla ve asla izin vermem...
Dayım iki üzerine bindi diye içimin yağları eridi, piskolojim bozuldu Düşürme aman dediğim için suçlu olduk. Ulan yan grenaj kaç kağıt biliyormusun
-
bir tur atıp gelebilirmiyim falan derlerse gerçek bi motorcu gibi ol. o zaman sormak değil yanına bile gelemezler
-
Pekbipicadam adlı üyeden alıntı
Nasıl ki sevgilini karını kızını başkasına vermiyorsun motorunu da vermeyeceksin arkadaşım : )) motorum benim kıymetlim dir.
Sen motorunla karını kızını bir tutuyorsan vay onların haline...
-
Sizce bu kırığın parasını dayıma ödetmeli miyim , yoksa kendim mi ödemeliyim? dayım bana kask, mont, eldivenlerini vermişti.
-
porlanoche adlı üyeden alıntı
Sizce bu kırığın parasını dayıma ödetmeli miyim , yoksa kendim mi ödemeliyim? dayım bana kask, mont, eldivenlerini vermişti.
Bence ödemesini teklif et şaka yollu. Öderse ne ala, ödemezse zaten eldiven mont vermiştin, canın sağolsun dayı, senden kıymetli mi dersin :D
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Sen motorunla karını kızını bir tutuyorsan vay onların haline...
inan bana motorumu ne kadar sevdiğimi bilsen vay halinelik bir durum olmadığını anlarsın, karım kızım yok ama sevgilim motorumu kıskanıyor diyebilirim : )).
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
Pekbipicadam adlı üyeden alıntı
çirkinleşmeyin lütfen. kadınları alınıp satılacak mallarla mukayese etmeyi bırakın.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
ilk motorumda başıma geliyordu 150cc scooter çok nadir vermişimdir başkasına.verip kötü olacağına verme kötü ol daha iyi...vitesliye geçince büyük ölçüde kurtuluyorsun şu saçma muhabbet'den...
-
Aslaaaaaaaaa.....vermeeee! Oldu mu şimdi ya? ? He? olmadı....olmaz öyle...
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Bence ödemesini teklif et şaka yollu. Öderse ne ala, ödemezse zaten eldiven mont vermiştin, canın sağolsun dayı, senden kıymetli mi dersin :D
o zaten ödemek istiyor ama şimdi 100 lira içinde arada para muhabbeti olsun istemiyorum, olay o.
-
Askere giderken babama bırakmıştım motoru oda sağolsun motoru devirmiş.Tabii bu olaydan sonra motorun gidonuna bile dokunamadı o ayrı mesele.
Açıkcası çok iyi süren biri bile olsa vermeyin arkadaşlar motorlarınızı olur kayar düşer bişey olur aranız bozulur hiç gereği yok.
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Honda 600F varken, bir tur atayım diyenlere cevabım;
- 14 bin lirayı getir. Sağlam gelirsen geri veririm.
Abi çok iyiymiş bu. Dayım da benim motoru isteyip duruyor telefon edip bende dersteyim felan diyorum.
Eğer bir gün yanıma gelirse aynısını dicem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)