Amma abarttınız yahu tamam motosiklet seviyoruz ama bir can kadar değil,olamaz da.
Motosiklet sizden başkasına verilir mi ? Adamına bağlı , eğer siz motosikleti isteyen arkadaşınızı en az sizin kadar işi bilen biri olduğuna inanıyorsanız verilir,yani kaza bela olmaz diye kaide yok ama elletmemcilerde bana tuhaf geliyor paranoya gibi biraz.
Bakın ben en kibar şekilde yazmıştım. Sizin söylediğiniz şeyin bir ucu da "motorunu arkadaşına veren kişi karısnı kızını da verir demek"e çıkıyor. Söylediğiniz şey hem kadınları küçümsüyor hem de motorunu eşinden dostundan esirgemeyen insanlara büyük hakaret içeriyor.
Kız arkadaşım benim de motorumu kıskanıyordu, çünkü çok ilgi gösteriyordum ve seviyordum. Ama motorumun mal olduğunu unutmuyorum, arkadaşlarım rica ettiğinde anahtarı uzatıyorum, "sana bişey olmasın, dikkat et" diyorum.
Arada dağlar kadar fark yok çünkü aynı kefeye konulacak şeyler değil bunlar....
#sürenadam
ön kısmından bahsediyosan tek parça orası. 8 numaradaki 107 lira fiyatı, tabi servis ne ister bilemiyorum .
https://www.asyamotorbayi.com/yedekparca/index.php
Resimden pek bişey anlaşılmıyo bence değiştirmeyin şimdilik. her baktığında gözüne batıcak ama alışırsın zamanla :D benimde yan çıtada hafif bi çatlak var daha ilk günü bahçeye sokarken yaptım hala duruyo . çok değiştirmek istedim ama vazgeçtim , dedim ben yine takılırım o kapıya kalsın böyle :D
Bende YBR yi kuzene bir kez verdim. Şöyle sürerim böyle sürerim diyordu. 5 dk sonra hemen geldi. Ön frene basar basmaz yere yapışmış Ön sperliği kırmış... Motorumun ilk kazası. Bir daha kimseye vermedim....
sene 2006 ilk Nokia 6630i telefon almıştım sıfır.
İbrahim diye arkadaşım var. verdim .... çotak yerde...
Sene 2012 Honda Fizy aldım sıfır.
İbrahim yine yanımda.verdim.... çotak yerdeyiz...
Sene 2014...
İbrahim'e bişi verirmiyim...
Konuyu ele alırsak cana gelecek zarar kaygısını bir kenara bırakıyorum,isteyen ve verenin inisiyatifine kalmış bir durumdur..
Ana tema olarak mal zararına gelirsek,mal zararı diyorum çünkü ne kadar çok sevsekte,gözümüz gibi baksakta,duygusal bir bağ bile kurulmuş olsa da sonuç olarak bir mal..
Eğer motosikletiniz 55 model klasik bsa vb. değilse,grenajıda yarılsa gidonuda yamulsa orijinaliyle eskisinden farksız olarak değiştirilir değilmi?
E zararı verende öküz değilse zararı karşılamayı teklif eder değilmi?
O zaman sorun nedir,tüm bu süreçte motorun canı mı yanıyor,sonrasında psikolojisi mi bozuluyor noluyor?
İbrahim cünüpmü geziyor ne :D
Geçmiş olsun ne diyeyim!!! Boşuna demıyorlar verip kötü olacağına verme kötü ol !!!
Verip verdikten sonra kötü olacağına vermeden kötü ol. Arkadaşlar bu sözü her konuda uygularım ve faydasını hep gördüm borç ve elektronik eşya.Gitarım ve motorum:D Kız arkadaşım bile yaklaşırken aynalara dikkat et diyorum her yaklaştığında ayna ayarı bozuluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)