@COQ "" Ikimiz ayni boydayiz ama benim bacaklar onunkilerden en az 5cm uzun. ""
Kesinlikle toplam boy uzunluğundan ziyade, bacak uzunluğu daha belirleyici bir etken.
@COQ "" Ikimiz ayni boydayiz ama benim bacaklar onunkilerden en az 5cm uzun. ""
Kesinlikle toplam boy uzunluğundan ziyade, bacak uzunluğu daha belirleyici bir etken.
Bacak boyu ve sele genisligi en onemli etkenler.benin boyum 167 arkadasimin ki 172 ama bacak boylarimiz esit(77cm).77cm bacak boyu ile mz 251etc surmustum.mz'nin sele boyu 84.5 cm zannedersem.ama tecrubesiz birisi icin sikinti olabilir belki.acemi birisi icin denklem cok zor degil.bacak boyu,sele yuksekligi,sele genisligi,motosikletin agirlik merkezi.bunlari ogreniyoruz. bacak boyunu, tabanlar yere degecek sekilde olcuyoruz.bulunan sonucun 6-7cm yukarisini zorlanmadan surer diye sonucumuzu cikariyoruz.patenti bana aittir lutfen saygili olalim
Küçük bir nostaljim var, 175 boyum var motoru sırtlayıp götürebilirim :D
Boya posa bakmam gözüm, yiğidin gönlü mert olmayınca gayri....
saçma sapan bir konu.istersem üzerinde at "ikinde kelebek gibi durayım hoşuma gidiyorsa binerim.isterse cümle alem gülsün .kullanabilecek boydaysan sıkıntı yok
boyu xt660 tenerenin aynasına gelen adam biliyorum,hiç zorlanmadan kullanıyor.neden?kullanabiliyor
Konforlu kullanım için en azından başlangıç seviyesinde topukların yere tam basmasının büyük faydalar sağlayacağını düşünüyorum.
onu bunu bilmemde yıllardır boyum kısa diye en büyük tutkumdan uzak kaldım yok ayagım deger mı yok nasıl olur yok su yok bu.gecen hafta 2013 cbr 125r aldım boyum 165 ayaklarım yere tam basmıyor ama kımın umrunda dengeyi saglayabılıyorum hepsi bu.kimse bu zevkten sakın olaki boyum kısa falan diye uzak kalmasın.yıllarca bende baktım forumlara sitelere olurmu olmazmı en uygunu nedir falan diye hepsi boş al tecrübe kazan sür
Benim çıkardığım sonuç.
80 cm sele için alt sınır 170 boy (Selenin çok kalın olmama ve bacak boyunun kısa olmama şartıyla.
90 cm sele için alt sınır 180 boy.
Bundan kısalar için tecrübe kazanırsanız bi 5 cm daha büyüğüne binebilirsiniz.Herkese teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)