Arkadaslar abilerim kardeslerim.2011 senesinde vefat etmis bir motordasimizin kaza hikayesi. Okumanizi siddetle tavsiye ederim.Ama simdiden uyarmak isterim gercekten etkileyici ve duygulandirici. https://eksisozluk.com/entry/25943815
Arkadaslar abilerim kardeslerim.2011 senesinde vefat etmis bir motordasimizin kaza hikayesi. Okumanizi siddetle tavsiye ederim.Ama simdiden uyarmak isterim gercekten etkileyici ve duygulandirici. https://eksisozluk.com/entry/25943815
vazgeçtim...yazmıyorum.........
abi gözlerim doldu ya böyle güzel insanlar, göçüp gidiyor bu diyardan biz bu şahincilerle uğraşmaya devam ediyoruz
Üzüldüm... Ama insanın, arkasından yaşamını(düşüncelerini-son anlarını) anlatabilecek birisi olması da güzel.Anlatılmayan, unutulup giden ne hayatlar var...
gözlerim doldu resmen, içim daraldı bir anda, allah rahmet eylesin yazan arkadaşta çok iyi yazmış helal olsun :(
Kaskını tak yoluna bak :D
Bu yazıda gözleri dolmayan insana insan demem!
çok güzel kaleme almış...bir dostu kaybetmek ölümden beter...
Mekanı cennet olsun. Vefat eden kardeşimizin resmi..
Bunun aynısını bir kitapta okumuştum, Gerçek olduğunu sanmıyorum,
Kim neden yazdı, ne kadar gerçek bilmiyorum ama yazan arkadaşa Allah sabır versin.
"küçük bir taş köprünün üzerinde yine konuşurken, 26 kasım'da olimpos'ta kalmak üzerine birbirimize söz vermiştik. sözümüzden dönecek değiliz, ikimiz de orada olacağız. ben gökyüzünde bir kartal gibi süzüldükten sonra abimin omzuna ineceğim, o da her gün yaptığı gibi benimle konuşup ben bir şey anlatınca da dinleyecek. kardeşliğimiz sonsuza kadar devam edecek"
Allah kimsenin başına vermesin ölüm acısını. Kendim motorcuyum ama oğlum şimdi 4 yaşında, büyüdüğünde ben de motor istiyorum arkadaşlarımla bir yerlere gitmek istiyorum, dediğinde ne yaparım hiç bilmiyorum. Onun kaygısını şimdiden yaşıyorum. Şimdi annemin gençliğimde beni arkadaşlarım ile bir yerlere gitmek istediğim de niye göndermek istemediğini çok iyi anlıyorum. Bende hep kaçardım :( anneye babaya ne büyük acıymış aslında.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)