2014 HYOSUNG S&T Motors X-5 piyasaya çıkmış gözümüz aydın
Reklamlar
-
merakla beklenen hyosung x5 modelı piyasaya cıkmıs arkadaşlar forumlarda cok konuşuldu türkiyeye gelecekmi falan dıye ama sanırım gelmiş lastikler değişmiş ve 6 vites olmuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4604473/detay/
buda videosu
http://www.youtube.com/watch?v=Q2vzv8DS4vo
buda teknik özellikleri imiş
Silindir Hacmi: 249 cm3
Motor: Tek Silindir 4 Zamanlı
Silindir Çapı ve Strok: 73 x 59.6
Sıkıştırma Oranı: 12:1
Soğutma Sistemi: SU SOĞUTMALI
Maksimum Güç: 28.4 HP
Aktarma: Zincir
Şanzıman: 6 VİTES
Uzunluk: 1937 mm
Genişlik: 800 mm
Yükseklik: 1055 mm
Aks Arası: 1346 mm
Sele Yüksekliği: 780 mm
Yüksüz Ağırlık: 130 kg
Ön Süspansiyon: Teleskopik
Arka Süspansiyon: Helezonik tek amortisör
Ön Fren: Disk
Arka Fren: Disk
Ön Lastik: 110/70 - R17
Arka Lastik: 150/60 - R17
Yakıt Tankı: 11 lt.
buda siyah rengi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54865247/detay
Reklamlar
-
hyosunga karşı ön yargısı olan bir milletiz. kalkıpda bu motora 11 bucuk gibi bi rakamı verebilecegini miletimizin hiç sanmıyorm
-
ktm duke 200 15 lria buna 12 demişler benm tercihim ktm olurdu eğer bu tarz bi motor alcak olsam ki ktmde indirim var felan deniyordu...
-
çok şık makina yapmış namıssızlar...
-
ben 9750 tl,ye alacaktım fakat bi gecede 2bin tl zam gelince vazgeçtim. katakulli olmasaydı şimdi altımdaydı..
-
130 kiloysa gerçekten fazlasıyla kıvrak bir makine olacağına inanıyorum. Bu sene bu segmentin işi çok zor gerçekten. İkibin lira artış beni de vurdu.
Honda da 250r'nin naked versiyonunu yapsa belki ucuzlar.
-
AYNEN... bu rakamlara değermi değmezmi sıfır alınırmı alınmaz mı tercih meselesi.şahsen ben sıfırına o parayı vermezdım malum 1 aya kalmaz 2, ele en az 2 bin tl aşagısına düşer : )
-
Gidin regal raptor chopper alin alinasi motor o kaldi fiyatiyla...
-
o fiyata biraz yavaş satsınlar. çakmaspor.
-
çelikatlı adlı üyeden alıntı
ben 9750 tl,ye alacaktım fakat bi gecede 2bin tl zam gelince vazgeçtim. katakulli olmasaydı şimdi altımdaydı..
aynen bende hatta sırf fuara bu motosikleti yakından görüp incelemek için İzmir'den geliyodum artık sadece gezmek için gelicem fuara
-
hızlanması ve kıvraklığı gayet yerinde gibi.
-
inşallah hiç satılmaz ötv %8e düştü, motosiklet şirketleri %25 zam yaptı. inadına çinli, inadına Hintli
-
Bence Duke'den daha güzel bi şekli var.Çok dikkat çekiyor. 12 değilde 10 bin olsa dadından yinmez.
-
Süper makina yapmışlar. 12 bin TL marka Hyosung olduğu için fazla gözükebilir ama motor kesinlikle hakediyor. İki farklı videoda gördüm, 0-100'ü 7 saniye. Performansı Duke 200'den iyidir. İnceleme videoları gelse de izlesek. Şu anda bile ben niyetleniyorum, kesin kararı fuarda üzerine binince vereceğim ama 10 bin TL olsa hiç düşünmezdim.
-
Fuarda inceleyimde.. Belki ilk alip tanitimi yapan ben olurum. Umarim doğru düzgün bir şeydir...
-
12 milyar
Herşey tamam güzel de bu fiyat etiteki nedir yahu,arkadaşlar o halde çin alırız demiş fakat 250 cc adamakıllı bir motor var mı 10 liranın altında ? Megelli bile 9 küsür birşeydi.Tvs bile 5 liradan gelmeye başladı,bu kadar enayi yerine koyulan başka bir millet varmıdır acaba merak ediyorum.
Asgari ücretle çalışan adam 4-5 sene tüm hayatından feragat edip para biriktirmesi,ortalama 2-2,5 lirayla çalışan bir adamın ise şöyle bi iki sene yemeyip içmemesi lazım,tabi bunlar bekarsanız birde çoluk çocuk aile olursa Ki konuştuğumuz motor 250 cc koreli orta karar
neyse commutere devam.
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...anyasi%5D.html
ÖTV den şikayetçiyiz hepimiz fakat kılımızı kıpırdatmadan oturmakla da olmuyor en azından çaba gösterelim.
-
-
3. Resimde depo cok cirkin cikmis,6. Resimde de on lastik ile şase arası dan kamyon gececek kadar ara var sanki.. zevkler ve renkler tartisilmaz derler ya ben hic begenmedim. Jantlarin rengine kadar tiksindim.. hani apaciler mobiletlerin jantlarini beyaza boyarmis gibi.. birde tek silindir,acaba titresim durumu nedir? 12.000 kusur tl buna asla vermem gider 2. El duke 200 alirim
-
honda cbr 250R ilk geldiğinde 8800 etiketi vardı. sonra zamlandı tutunca. bunlar küllüyatı tersten anlamış sanırım. pazarlama elemanı lazım bunlara.
11. bin bilmem ne. küfür etseler bu kadar zoruma gitmez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)