hayırlı olsun armıza hoş geldin inanıyorumki bu cılgınlıkla sen onu bir kaç seneye varmadan büyük bir sukutur yaparsın yeterki bu motor sevdan devam etsin
hayırlı olsun armıza hoş geldin inanıyorumki bu cılgınlıkla sen onu bir kaç seneye varmadan büyük bir sukutur yaparsın yeterki bu motor sevdan devam etsin
Hoşgeldin 500 watt iyi bir güç elektrik motoru için bataryalara dikkat et çabuk deforme olmasınlar hayırlı olsun kardeş dünya zaten bu alternatif enerji kaynaklarına geçiş yapıyo ufku geniş bir arkadaşa benziyorsun ileride motosikletlerde karma Elektrik motoru+benzinli motor kullanılabileceğini düşünüyorum...
BENDE DÜŞÜNÜYORDUM ..
geçen sene fuarda vardı bunlar komik ama cok kullanışlı ...hava limanında görevliyim cok kullanan var (içerde) hatta mavi bir lamba koyup polis bile kullanıyor ..
cok sessiz jarz bitince buldugu ilk fişe takıyor tamam..
iyi etmişsin bisikleti çalan motoru ne yapmaz..
evde gözünün önünde olur...
Bunların 3 tekerlisinden bir arkadaşım almıştı.Uzun sayılmayacak bir müddet kullandı ve şarj olmaz hale geldi.Açıkcası ben pek sevmiyorum o dalgaları.Ne diyelim sana hayırlı uğrulu olsun.Değişiklik ve bazen çıldınlıklar yapmak güzeldir,ruha ve bedene iyi gelir.
Hayırlı olsun. Umarım pişman olmazsın.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
Hayırlı olsun. bakım gerektiriyo mu bu alet
Hayırlı olsun.
İnşallah uzun süre ve ağız tadı ile kullanırsın.
bende bu görüşe tamamen katılıyorum.BBRR adlı üyeden alıntı
Aramıza Hoş Geldin.....
[B]ZuZum ve Ben Artık Yollardayız.[/B]
[FONT="Impact"][SIZE="2"]34 VA 5684 [/SIZE][/FONT][B][COLOR="Green"]Kawasaki[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]ZZ-R 1100[/COLOR][/B]
Hayırlı olsun,senin amacına ve isteklerine uygun bir cihaz...Aramıza hoşgeldin
evet dikkat etmek lazım bu arada aküsünü değiştirmem gerekirse yeni akü komple 30 YTL imiş evet otuz YTL..BIYIKLI adlı üyeden alıntı
ben 25 yaşındayım.kucukprens adlı üyeden alıntı
evet aküsü 250 kere falan şarj kaldırıyor bu da yaklaşık bir sene demek.. ve yedek parça olarak yeni akü 30 YTL evet otuz YTL
yok abi bakım falan.. sadece frenleri balatalı o nedenle balata eridikçe değiştirmek lazım sanırım.. kitapçığındaki yazıları toplasan A4 kağıdın yarısını anca doldurur zaten...TNT adlı üyeden alıntı
Benimde ilgimi çekti şimdi. Şimdi ben şirinevlerde oyuruyorum işyerimde taksim. Acaba bunula gidip gelebilir miyim?
Şimdi 500 YTL'ye aldık diyelim kışın kullanılır mı? Hava yağışlıyken?
Bi de şu saçma soruyu sormasam olmaz ama kaç yapıyor ve şarjı kaç kmde bitiyor.
Acaba ehliyeti beklemiyim alayım mı şundan bitane. Hafta sonu motora binerim işede bunla gider gelirim. Park parasıda cepte kalır.
güzeL makine hayırLı oLsun...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
valla o motor a bide akropoviç attıkmı süper olur ii etmişsin ( zaten etmemişsin desekte almışsın artık )
Hayırlı olsun benzincinin yüzünü görmezsin ne güzel
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
çok şirin alet, amacına hizmet ediyorsa tamam işte daha ne, gerisini boşver gitsin. hayırlı olsun, güle güle kullan..
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
hayırlı olsun diyelim önemli olan senin beğenmen yalnız bildiğim kadarıyla motorlu scooterların ruhsatı olmadığı için trafikte dolaşmaları yasak,eğer ters bir polise denk gelirsen scooterı bağlayabilir benden söylemesi
Kaç km hız yapıyor?
Eğer hızlı gidiyorsa kendi sağlığın için kask gerekebilir. Aynı şekilde çok yavaş gidiyorsan arkadan gelen araçlar çarpabilir diye gene kask takman gerekebilir. Ayrıca arkayı kollaman için ayna da gerekiyor.
hayırlı olsun!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)