Bajaj discovery
rks güzel bir motor ama tavsiyem tvs rtr 150 altın elbiseli adam anlatıyor motoru izleyebilirsin
İlk önerim cbf150 zaten beğenmişsin hiç düşünme, bajajı da fuardan sonra bir incele kafana yatarsa bajaj discovery, zaten piyasada belli başlı motorlar var gerisi yalan
rks 150 için 0 vibrasyon diyorlar cbf 150 gerçekten güzel kalibli ve rahat uzun yola gidecegimden aklim ona biraz daha yatkin rtr yi düşünüyorum ve sürekli aklimdaydi hosumada giden bir motor fakat onu cbf YBR rtr alirsam 2. el almak zorunda olacagim hani alipta bide sorunlu cikarsa diye korkuyorum rks sifir alınabilecek olduğu için ve görünüşü acayip yakisikli bir motor
bide sunu sorayim bu motorlar uzun yolda 150 km yola ciktigimda beni uzerlermi
okul en arasi 15 km gidiş geliş 30 bu motorlardan hangisi daha iyi olur
boyum 1.75 kilo 65 rks küçük kalirmi ?
apache,cbf,ybr uzun yolda asla sıkıntı çıkarmaz ama rks'yi bilmiyorum.ondanda pek şikayet eden görmüyorum,oda çıkarmaz sanırım.4bin TL bütçen var.apache ve ybr den sıfıra yakın 2.el alabilirsin. yada 4.200 e sıfır apache alabilirsin. cbf nin fiyatlar biraz daha yüksek olduğundan bunlar kadar düşük km li,temizini bulamayabilirsin
boy ve kilon abartılı değil, hiçbirindede sırıtmazsın
Peki rtr max 100 110 ile gideceğim okula çok fazla titrermi
mcx-150 her şartta sıze uyum saglar.
Ben TVS Apache Rtr alicam baya araştırdım ve Tvs çok iyi motorlar üretiyor. Eger para sìkınyisi yasarsam ilk tercih Bajaj 125 St olacak.
hondayı rahat elden çıkarırsın bana kalırsa cbf alman.
abilerim bide rtr de karar kıldim ama bajaj discover de guzelmis de hero thriller de baya iyiye benziyor cbf motor 14 bg cbfden güçlü ama ayni motormus fiyati ne kadar olur acaba
cenkito nun motorundan tavsiye ederim.
ybr cbf apache nerdeyse aynı ybr dayanıklı ama 1,80 bısıklet gıbı cbf byuk olusu rahatlıgı ama bıraz hantal o kasaya o motor kucuk gelıyo bence ybrden iyi apache sekıl bıraz bunlardan hızlı bende cbf var yagda yakmıyor bundan once ybr vardı 2004 ıyıydı aklına yatanı al japon olsunda gerısını bos ver sen bilirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)