bende yaklaşık 20 adet haftasonu 20 adet haftaiçi olan fuar davetiyesi daha bulunmaktadır
yarın (26 Şubat) saat 12 den sonra gelebilcek olanlara davetiye verebilirim
bende yaklaşık 20 adet haftasonu 20 adet haftaiçi olan fuar davetiyesi daha bulunmaktadır
yarın (26 Şubat) saat 12 den sonra gelebilcek olanlara davetiye verebilirim
anadolu yakasındayım ve iş saatler sebebi ile gelip alamıyorum malesef, yakında olsaydı hafta sonu için bilet iyi olurdu
kadıköy tarafından gidicek varsa banada 2 davetiye alıp ulaştırabilirse süper olurdu
bende aynı şekilde maalesef hafta sonu düğün işi çıkınca alamadım, bu sefer almak isterim ama anadolu yakasındayım bir tanede bana biri alsa yada alper kardeşim ayırsa da aksam felan alsak olmaz mı-
arkadaşLar alper bey bana davetliye verirse ben size fuar yerinde teslim ederim agrasiwe re_death arkadaşlara vere bilirım özelden cep telemı veririm ararsınız
Hava durumuna göre gelmeye çalışırım Leventten alper abi bugun
merhaba, bana iki adet ayırabilir misiniz?
gebzeden haftasonu geleceğim. fuar alanında sizden teslim alsam olur mu?
ya da adres versem kargolasanız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
merhaba,
alper beyden davetiye rica ettim.
kendisi bana 2 adet ayırabilirse siz alsanız da haftasonu sizden alsam olur mu acaba?
Akşam gelen olursa ben bilet ayrırım ;)
ben bügün alper beyin yanındaydım ama bir adet aldım onuda arkadaşa verdım ben gece yazdım şimdi eve geldım yorumlari gördüm eger elinde halen bilet varsa bana 2 tane versin birisini size digerinide eraykaya83 e teslim ederim fuar yerinde ben yine ugramaya calişirim alper beyın olaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:17 ----------
bu arada alper bey saat 12 gibi gelmiştim iş yerin motoru ile kardeşler lokantasi dikkat ettın mi bilmiyorum ama elinde bilet varsa 27 şubat öglenden sonra gelsem 2 adet biler varmı hafta sonu arkadaşlara vercem bana cvp yazarsanız gelirim yarın iyi günler
elimde bilet var ancak isteyenlere cuma günü verebilirim
siteye çok giremiyorum bu aralar kusuruma bakmayın
adres bilgileri ilk sayfada ilk mesajda mevcut
Bi fırsat olmadı abi ya isimde yazdırmadım biliyordum fırsat olmuyacağını Çiğköfte yemeye geliriz artık Bilet bahane çiğköfte şahane abi
dün akşam gidip 1 bilet daha aldım yalvar yakar
Alper abimizin bu konuda anlayışı ve desteği için çok teşekkür ederim
Mt güzel bir adım attı.
Bu sene stand açmamamıza rağmen üyelerine davetiye dağıtmış olması çok güzel hareket.
Harikasınız.
Arkadaşlar fuara girerken kupon dolduracaksınız bu yıl motor çekilişine adaylığımı koyuyorum kuponların üzerine CENK TOKER yazarsak büyük sevap işlemiş oluruz
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
alper beyin yanına uğrayabilirseniz fazla bilet varsa elinde bana 2 adet bilet alabilirmisiniz acaba
selam fuar için hafta içi bileti temini belirttiğiniz adresten mi yapılıyor sadece?Fuar girişinden temini mümkün müdür?İyi günler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)