Yorum sizlerin
park ederken 2 kere düşünün
Yorum sizlerin
park ederken 2 kere düşünün
Anlayamazsınız....
Bu park işini napıcaz ya
vay arkadaş adama bak ya la!!!
o.ç dersem anlarsınız herhalde
Kıskançlık değilde , sanki sahibi ile aralarında husumet varmış gibi.
vıdeoyu ızlerken motosıklette tekme attıgı an resmen ıcım gıttı tuylerım dıken dıken oldu. yazık ya bır ınsan bu kadarda bencıl olamaz. o motosıkletın sahıbının dustugu durumu bır dusunsenıze :/
inşallah aynı şeyi çok sevdiği bir eşyasına yaparlar
haha ben güldüm valla yalan yok.anlayamazsınız!
Kişisel olmalı... Bisikletçilerin motorculara gıcık olacaklarını tahmin etmiyorum. Kişisel de olsa böyle alçaklık olmaz! Yaptığı son derece adi ve korkakça... savunmasız bir motosikleti devirmek, kadına şiddet gibi bişey ...sinirlendim şimdi
Arkadaşlar bu adamı tanıyorum ben. Hong kong lu deli vançu bu. kendisi eşcinsel. kendisini aldatan sevgilisinin motorunu gördüğü için bunu yapıyor.
Motosiklet, eğlence, gırgır, şamata..
Motora yeni başladım, sürecimi anlatıyorum.
http://bilmeyenadam.wordpress.com
Kıskançlıktan ziyade daha önce bu iki sürücü arasında bir şeyler geçmiş sanki. Zira bisiklet kullanan birinin bu şekilde davranacağını aklım pek kesmiyor.
kişisel husumetin varsa gider adama atarsın o tekmeyi korkak herif,içim gitti valla motosiklete.
O motorun sahibi acaba bunu haketmek için ne yapmış..? Burada görünmeyen altta yatan nedir?
Bir de buradan bakın olaya?
Bence bunun öncesi var..
Ancak bazılarını cezalandırmak için güzel bir yöntem olduğunu yukardaki vah-vah diye motora acıyan yorumlardan çıkarabilirsiniz.
Adamın karşısına geç küfür et, ağzını burnunu kır... ama motoruna (arabasına) dokunma!...
yakalıcan tekeri karnının üzerinde ısıtıcan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)