merhaba arkadaslar
marka model farktmeksizin kullandiginiz memmun kaldiginiz yada kalmadiginiz lastikleri marka model olarak paylasirsaniz lastik alacak arkadaslar icin fikir vermis olursunuz
merhaba arkadaslar
marka model farktmeksizin kullandiginiz memmun kaldiginiz yada kalmadiginiz lastikleri marka model olarak paylasirsaniz lastik alacak arkadaslar icin fikir vermis olursunuz
Pirelli dura tractıon uzun süre kullandım. Mişlen pilot sporty leri aratmadı tavsiye ederim.
Michelin pilot sporty den bir türlü memnun olamadım.Michelin pilot street kullanıyorum...Gayet memnunum
Pirelli dura traction, gayet memnunum arasıra köye çıktığımdan ve buradaki yollarda stabilizelere girmemden dolayı tam benlik bir lastik.
sımdı herkez memnun kaldıgı lastıgı yazıyor fakat burda bır sorun var. sımdı bu lastıgı r1demı kullandınız ybr 125 demı kullandınız yada 600rr damı kullandınız ? herkez hangı motosıkletle hangı lastıgı kullandıgını belırtırse daha saglıklı sonuc alınabılır.
mesela ben metzeller me22 kullanmıstım yamaha ybr 125 ıle cok memnun kaldım.
su anda fazerımde metzeller mt5 var ılk zamanlar guzel memnun kalıyorsun fakat hamuru sert oldugu ıcın turkıyen asvaltında pekde ıyı olmadıgını dusunuyorum
ybr 125 - michlein pilot street yeni aldım şuan gayet iyi. Frenlemeler çok iyileşti.
not: eski lastik nylondu
ARKADASLAR lastiklerden bahsederken MOTOSİKLET marka ve modeli belirtirsek daha guzel olur
duydum ki takip ediyorlarmiş !! tekrarımız yok iyi seyirler
suzuki gsr 600 motosikletimde metzeler m5 kullanmaktayım .sert hamurlu bir lastik geç ısınıyor ama ısındığında tadından yenmiyor
fakat çok performanslı kullanan biri iseniz yumuşak hamurlu lastik tercih etmeniz gerekir.
Modelini bilmiyorum, boyutu 130/90/15 irc marka. Bu boyutta tek lastigi var galiba zaten. Tavsiye etmem, yol tutus zayif
transalp'te metzeller tourance kullandım. gayet memnundum. bir motosiklet dergisinde asfalt, kum ve yağmur koşullarında lastik karşılaştırması yapmışlardı, tourance'ın puanı oldukça iyiydi.
Bu tür testler genelde bir markayı öne çıkarmak için yapılır. Satış stratejisidir yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
cbf 150 michelin pilot sporty.
Üzerindeki dura tracktion ile çok fazla kaydım düştüm ama sporty den sonra sıfır sıkıntı.
Michelin pilot road 3 ben istemediğim sürece asla yoldan ayrılmıyor en azından şuana kadar ayrılmadı ayrılırsa haber veremeyebilirim : ))
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Pirelli. Diablo rosso 2
Pirelli çok övülüyor.
İtalyanlığı da bir artı
http://www.youtube.com/watch?v=eDvV7_OJ3O4
Bu reklamı izledikten sonra kesinlikle michelin tercihim değil..
Dişsiz asfalt lastiği ise Pilot street arazi asfalt karışık kullanımda dura traction ıslağı iyidir pilot streetin dura tractionuda övüyorlar ıslağı iyi diye
Hem Pilot Sporty hem Pilot street kullanıyorum pilot sporty ile arasında çokda fark göremedim 2 side iyi pilot street pilot sporty örnek alaınarak yapılmış bi lastik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)