Dun birinde gordum konjektorü sokmus km islemiyor hayvan gibi geziyor adam. Ne gunlere kaldik ya rabb. Satarkende kesin isim yuzunden binemedim yazar !
Dun birinde gordum konjektorü sokmus km islemiyor hayvan gibi geziyor adam. Ne gunlere kaldik ya rabb. Satarkende kesin isim yuzunden binemedim yazar !
(bkz: konejktör nedir, ne işe yarar)
km sayaç regulatörünü yada telini sökmüştür.
konjektor: alternatorun yuksek devirde ürettiği yuksek voltajı 12 volta düşüren parcadır
Kilometre telini sökmüş olmasın o ?
arkadaş karıştırmış galiba :-) konjektör statör bunlar elektrik le alakalı km tamamen mekanik diyebiliriz
Biri yazar dedim ama yazan çıkmadı, karıştırılan şey redüktör oluyor.
Ciddi ciddi bunun için konu mu açtın sen buraya?
konuyu açan arkadaştan haber varmı utancından eve kapanmış diyorlar modeminde kablosunu kesmiş
Buradan bana laf atan arkadas karistirmadim, tvs apache.motorumda konjektor arizasi olmustu km ve gittigin hiz dijital ekranda gozukmuyordu tabi ben hemen yaptirdim. Bunu benden duyan arkadasta aynisi yapmis konjektoru cikarmis motoru bir zarari olur mu bilmiyorum ama tvs apache olan denesin km islemiyor diger elektirik aksanlari calisiyor. Bu arada orada kayit tarihim var dün üye olan arkadaslar biraz saygili yorum yapsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)