Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Birkaç soruma yardımcı olur musunuz?

REKLAM ALANI

Öncelikle herkese merhaba 18 yaşında 1.73 boyundayım vitesli motora yeni başlayacağım ninja 250r almayı düşünüyorum ama boyum yetermi doğru motorumu secmiş olurum yeni başlayacağım için düşüp kalkmalar olacağını düşünüyorum bu yüzden 0 mı yoksa 2. El mi almalıyım sorularımı cevaplayan herkese şimdiden cok teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    kardesım boun yetmeye yeter ama nınjanın parcası pahalıdır ıstersen 125 cc salcano wolf gıbı ucuz bır motor al duse kalka ogren . sonra satarken belkı 250tl zararla starsın ama en azından bır teorı olusturmus olursun ve daha sonra ıster sıfır ıstersen ıkıncı el nınja alıp tertemız bınebılrısın. yok ben ılk basta nınja alcam dersen kulfetının altından kalkamazsın.
    cenkito bunu beğendi.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    yeni baslayacaksan öncelikle 1500-2000 liralık bir çinli alıp onda vitesleri vs iyice ögrenmeni öneririm.
    heleki ninja ile allah göstermesin kaza yaparsan zaten çinli motor parası kadar masraf acabilir
    _pLay_06 bunu beğendi.

Para acısından pek sıkıntım yok çok şükür ama alacağım motoru 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum daha yüksek bi motora gecmeden 1 sene 125 lik kullandım az da olsa trafik tecrübem var biraz daha arastırayım en son kararımı vericem

Motosikleti
    Alıntı kaantumoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Para acısından pek sıkıntım yok çok şükür ama alacağım motoru 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum daha yüksek bi motora gecmeden 1 sene 125 lik kullandım az da olsa trafik tecrübem var biraz daha arastırayım en son kararımı vericem
    parasal acıdan sıkıntın olmayabılır . fakat suda bır gercekkı kawasakı'nın parcası pahalıdır bır kac kez cıddı anlamda dusmus olsan bır kawasakı parası harcamıs olursun. ama yınede takdır senın karar senın. ıkı kısı aynı anda aynı seyı yazmıs bence burdan bı ders cıkarmalısın.
    cenkito bunu beğendi.

Yinede benden daha tecrübelisinizdir en doğrusu tecrübeli insanları dinlemek
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı kaantumoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yinede benden daha tecrübelisinizdir en doğrusu tecrübeli insanları dinlemek
    o noktada karar senın . bız fıkırlerımızı beyan ederız uygulayıp uygulamamak tamamen sana kalmıs bır durumdur. ama deıdıgım gıbı 1,750 tl gıbı bır rakama salcano wolf alsana ( yamaha ybr ıle bıre bır herseyı aynı ) bunda tecrube edınsen bır kac kez dusup kalksan en fazla 250tl masraf cıkartır ve aldıgın rakama satar 250 tl gıbı bır rakama tecrube edınmıs olursun. sonra altına sıfır veya sıfıra yakın nınjanı cekıncede sag salım tertemız bınmeye devam edersın.
    cenkito bunu beğendi.

Yani kesinlikle haklısınız ayrıca benim annemde motor sürüyormuş 600 lük kullanmasına rağmen benden sonra bırakmış banada tecrübesizken kaza yapsan ( ALLAH korusun) ölmek için dua edersin diyor o yüzden iyice tecrübe edinmem gerek.
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    aynen kardesım dedıgım gıbı sen 125 cc ıle bır basla ıyıce tecrube edındıgın anda 250 cc ye gecebılırsın

Peki bi cbf ile baslasam nasıl olur 150 cc

Motosikleti
    oda olabılır 125-150 aralarında cok buyuk fark yok. hanı benım 125 salcano dememdekı sebep dusup kalkmalarda cok buyuk maddı sorunlar cıkarmasın dıyeydı. ama cbf 150 ılede baslanılabılır
    cenkito bunu beğendi.

Anladım abi ama yaşadığım şehirde wolf bulamadığım için söylüyorum yoksa hiçbir sorun yok ulaşım imkanım olsa

Motosikleti
    anladım. o zaman farklı markalarda olabılır yada honda da olabılır

İzmirde repsol125 lik var ama bu şehirler arası motoru taşıyacak birini nasıl bulacağım tecrübesiz halimle benim için zor

Motosikleti
    otobus fırması ıle gorusup bagaja koyduracaksın ( ucret mukabılınde )
    cenkito bunu beğendi.

Otobüste motor nasıl taşınır ağabey deyip benide bırakmasınlar orada

Motosikleti
    =) 150 tl yı verınce oyle bı tasırlar kı =) ben 600 cc 1000cc tasıttırdıgımı bılıyorum.
    cenkito bunu beğendi.

Yardımlarınız ve cevaplarınız için cok teşekkür ederim

Motosikleti
    rıca ederım kardesım ne demek

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)