Yine bir trafikte sıkıştırma videosu ;
Yorum sizin
Yine bir trafikte sıkıştırma videosu ;
Yorum sizin
Plakayı okuyabilen var mı?
Tamam arabadaki adam oyle boyle (erkek adam micra kullanir mi, nissan bile onu kadinlar icin yapmis ya neyse, konu bu degil) motorcu da ak kasik degil. Hiz tabelasini gostermek hakli bir durum degil. O zaman sen de her zaman 50 ile git. Kanuni hizi hepimiz her zaman uygulamiyoruz. Bu ulkede hala 20 yazan tabela da var.
Ben sollama yapacagim zaman, sinyalimi kullaniyorum. saga sinyalimide yakiyorum ki bak bunu geceyim seridi bosalticam valla billa demek icin. Aynama bakarim, Baktim arkamda karni agriyan bir micrali var (muhtemelen boyu ufak oldugu icin o araci secmis), yavaslar solladigim arabanin arakasina gecer o herife yol veririm.
Yani,
1- altindaki motorun hizlanmasini bileceksin. Ona gore davranacaksin. 150 cc kullaniyoruz haci, forumlarda ata ata, 135 yaptim diye, kendini de inandirma! 100 km/h max.
2- hafif ticari araci gecersen yuzde 89 adam kompleks yapacak hizlanmaya baslayacak. yarismaya kalkan da oluyor.
3- kadin arabasi suren adamla kapismayacaksin, adam zaten dolu, icinde firtinalar kopuyor.
4- beni olume yaklastiran araclar haric, el kol hareketi yapmiyorum. Kaskin icinden "oz evladim" "biyolojik oglum", "canim oz agabeyim" diyerek kendimi rahatlatiyorum
Not: anadolu yakasi e5 de yaz kis suren sahisim.
komedı baska bırsey degıl
ya ne olursa olsun motorlunun üstüne sürüpde onu düşürmeye teşvik etmek cinayete teşebbüstür abi açık ve net.
O değil de şerefsiz önce sıkıştırıp sonra kaçıyor.
Baya eski bir video bu arkadaşlar. Konusu olması lazım bir yerlerde.
Motorun üstüne sürmek, psikolojik bir problem bence. Düşünsenize hiç bir güvenliği olmayan insanın üstüne araç sürüyorsunuz. Olur mu böyle şey arkadaş çok ayıp. Trafik terbiyesi diye bir ders verilmeli ehliyet kurslarında. Bu nedir? O motosikletli senin anana da sövse babana da sövse, motorun üstündeyken değil; motordan indirip kavga etmelisin. Bu direk adamı öldürmeye yönelik bir hareket.
Hep sıkıştırırlar sonra kaçarlar.. çünkü arkadan bir motorcu daha denk gelse (o gelen bende olsam) iki motordaş bir olur arabayı süreni ortalarına alırlar... bunu bilirler ve hep kaçarlar kaçacaklar
Bence de motorlu arkadaşımız ak kaşıl değil. Sol şeritte sollamaya çıkmış fakat yanındaki araçla aynı hizada uzun süre kalıyor . Bu hem kendisi için tehlikeli hem araç için. Hiçbir zaman sağımda solumda benimle aynı hızla seyreden araçlarla devam etmiyorum. Ya hızımı artırırım ya da düşürür arkasına geçerim.
Arabalı arkadaşın da yaptığı akıl karı değil. Üstüne sürmeler falan. Ayrıca motorlu arkadaş el kol yapıyor fakat araçtaki adam da uğraştırıcı bir tip belli ki. Pabuç bırakılsın demiyorum ama usulca ayrılmak lazım trafikte ne olacak belli olmuyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)