Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kask son kullanma tarihi

REKLAM ALANI
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet arkadaşlar bugün kask almaya karar verdim aklımda şöyle bir soru var son kullanma tarihi ne kadardır araştırmalarıma göre 2-5 sene arasında ortak bir yere varılmış, mesela bakımlı bir kask kaç senede atılması gerekir, ha bugün gittiğim yerde bir sürü kask vardı, saolsun abiye son kullanma tarihi dedim adam o ne öyle dedi kaskın hiç tarihi mi olur gibi şeyler söyledi hemen çıktım, manisa da alacağım yer kalmadı izmirden almayı düşünüyorum memnun kaldığınız yer var mı fiyat olarak çok yükseklere çıkamam 200-250 civarı almayı düşünüyorum cevap veren herkese teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    Bende kask için fuarı bekliyorum. Deneyip alacağım. Şu an LS2 düşünüyorum. Sharptan 4 yıldız almış ama sevmeyen de çok!
    http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

bana içeriden güneş vizörlü fullface kask lazım ya ls2 ya da venom alıcam ama bizim millet 2000lerden kalma kaskları satmayı çalışıyor

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Kaskın ömrü üretim tarihinden itibaren 5 yıldır bunun nedeni 5 yıl içerisinde şok emici malzemenin sertleşip bozulmasıdır.Ls2 kaskların paglerini çıkardığınızda date: yıl/ay olarak yazar.En yakın bulabileceğiniz kask en az 6 aylık olacaktır çok yakın tarihler bulmak çoğu zaman zor oluyor.

zizulander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu aralar mecburen otomobil
    Bu video biraz da olsa yardımcı olacaktır umarım.

http://www.altinelbiseliadam.com/kask-konusu/

fabrisio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA TRACER 700
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar bugün kask almaya karar verdim aklımda şöyle bir soru var son kullanma tarihi ne kadardır araştırmalarıma göre 2-5 sene arasında ortak bir yere varılmış, mesela bakımlı bir kask kaç senede atılması gerekir, ha bugün gittiğim yerde bir sürü kask vardı, saolsun abiye son kullanma tarihi dedim adam o ne öyle dedi kaskın hiç tarihi mi olur gibi şeyler söyledi hemen çıktım, manisa da alacağım yer kalmadı izmirden almayı düşünüyorum memnun kaldığınız yer var mı fiyat olarak çok yükseklere çıkamam 200-250 civarı almayı düşünüyorum cevap veren herkese teşekkür ederim
    Ben fuarı bekle derim. 2 hafta bile kalmamış. Sen gidemesen bile tanıdığın biri senin için biraz daha iyi birşey alabilir. LS2 den uzak durmanı tavsiye ederim. Kullandım, biliyorum.
    Bazı firmalar ellerinde kalan tek kaskları çok iyi fiyattan veriyorlar. Aksesuar satan firmalar ellerinde tek kalan kaskları sahibinden.com dan satıyor. Kendi internet sitelerinden bulamazsın ama sahibinden de bulursun.

ne zaman alacağım belli değil bir ara motosikletle izmire gidicem şuan sınavlar malum ygs telaşı var ygsden sonra hem kafa dağıtmak için bir tur yapabilirim bu arada kask alırım

Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Ls2 shogun kırmızı kaskım var,bir iki kere kullandım gayet memnun kaldım 4 yıldızlı,biraz büyük duruyor tabi diğer kasklara göre ama güzel yani önerilir,alırsanızda bir beden büyük alın mutlaka

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)